Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

adamın biri kasmış hesaplamış, pre-order 50 pack ile tgt setinden ortalama olarak elde edebilecekleriniz:

91/98 common
46/72 rare
11/55 epic
3/20 legendary

yani şu ana kadar 4k gold biriktirmiş olsanız, üstüne hergün yaklaşık 1 pack açsanız gold ile, 4 ay sonunda falan TGT'nin işe yarar kartlarını komple tamamlamış olursunuz. bak bütün tgt'yi demiyorum he, işe yarar kartları diyom. he 4 ay sonunda yeni expansion çıktığında da bu sefer gold biriktirememiş olacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yani şu ana kadar 4k gold biriktirmiş olsanız, üstüne hergün yaklaşık 1 pack açsanız gold ile, 4 ay sonunda falan TGT'nin işe yarar kartlarını komple tamamlamış olursunuz. bak bütün tgt'yi demiyorum he, işe yarar kartları diyom. he 4 ay sonunda yeni expansion çıktığında da bu sefer gold biriktirememiş olacaksınız.

5.5k goldum var, 5ksıyla pack açıp kalanıyla arena yapmaya başlarım.

Her gün 3-5 oyun atıp quest yaparak min 50g geliyor. 50*4*30 = 6k gold.

Baya biriktirmiş olacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamak istenmeyen konu şu sanıyorumki. Oyuna yeni başlayan insanların amacı hemen yeni gelen bir exp ile ortaya çıkmış desteleri yapmak değil.

Onların amacı eldeki kartları ile kendi yaptıkları destelerle 15 altındaki ranklara ulaşıp ordan gelecek yeni chesti kazanmak (ya da biraz şanlı olup birkaç güzel legen kart yakaladı iseler bunu 10 altı ranklara taşımak). Ve düzenli günlük questleri %50 civarı bir win rate ile yapabilmek. Bu seviyeye ulaştıktan sonra, yeni gelen bir expteki her desteye giren bir kart varsa onu elde etmeye kasmak. Gerisi kendiliğinden geliyor.

Ya diyorum işte bir tane 1,5 yıllık hesabım var, nerdeyse eksik kartı yok (her desteyi kurabiliyor max 1-2 kart değiştirerek) ve bu hesapla aldığım zevk ile 3,5 aylık hesap arasında (Nax ve BRM dışında craftladığım Boom ve Sylvanas var sadece legendary olarak.) o kadar az fark varki inanılmaz yani. Hatta main hesapta GvG pack bile açmak zevk vermiyor %90 kart dust olduğu için. Yeni hesapta kart bulma heyecanı çok daha üst seviyede olduğu için arena yapmak bile daha büyük zevk.

Oyundan zevk almak amacımız, sonuna ulaşmak değil. O sebeple tek kuruş bile yatırmak saçma geliyor bana. Hergün girip 1 saat oynayacağın oyun işte, ne kadar çok gelişme hissi o kadar eğlence. Bu hissin %80nini para vererek harcarsanız 2 ay geçmeden kendinizi sıkılmış bulmanız olası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...