yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Oyuna para harcayanlara rng daha iyi davraniyo ama oyle bi gercek var(:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 o yalan fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Yok abi gecen paket aldim, tum topdecklerim iyi geldi aldigim paket sayisinca pynadigim oyunlarda>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Aahahahah yok daha neler yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Hep diyorum türk olduğunuz için önünüzü kesiyorlar diye. Aranızda türk olmayan bi kişi var, onun da önü kocaman olduğundan isteseler de kesemiyorlar hep galip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 komplo teorileri konusunda benim de saçmalayacaklarım var. ilk olarak açılışta mind vision atılırsa yüzde 80 falan adamın coinini çalıyor. defalarca oldu artık kabullendim. yogg-saron atan tarafa hayvan gibi kart çektiriyor. kart çektiren spellerin o kadar yogun olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 daha aciklayacak cok sey var inanmayın siz. Mesela yogg'da attığınız spell sayısı cift olursa board clear atma sansi, tek olursa card draw yapma sansi daha yuksekti. Nerf geldikten sonra calismaz tabi bu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ahahah bu çok iyiydi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 severek okuduğum çok yazmadigim bi platformda neden bi kişinin yazdığını 3-5 kişi farklı cümlelerle tekrar ediyor anlamıyorum. ihtimal dahilinde olan bir şeyin üzerine kola israil turk aklı işte gibi yorumlar yazınca çok akıllı hissediyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 sabonis said: önce şuna bakın baya efsane bi maç oldu: https://hsreplay.net/replay/iAptrhnwWYBCxapSd7ddrT herhalde %99'luk kesim paletress yediğinde ve oradan anubarak geldiğinde concede ederdi ama NEVER CONCEDE mentalitesi sonuç verdi :D adamın 2 rng'si muhteşemdi, orada süper swing yakaladı adam. 4-5 tur sonra da benim bi %25'im bir de %50'm tuttu. ggnormk bu arada offfffffffffffffffff komplo teorileri coşmuş yine amunike :D oyunun bişi yapmasına gerek yok gençler. kart oyununun doğası gereği zaten en fazla %65 win rate yakalayabiliyor oyuncular, neyin dengelemesinden bahsediyoruz? helal çok güzel maç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 eyvallah bu arada mulgear yayında gelin su sıcak: https://www.twitch.tv/mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Tuzsuz sayılıcak bi yayın oldu HS'da 7/10 win galiba Rank 9 oldum LUL Edit: dotayla devam ediyorum (tuz garantili) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 sloth said: severek okuduğum çok yazmadigim bi platformda neden bi kişinin yazdığını 3-5 kişi farklı cümlelerle tekrar ediyor anlamıyorum. ihtimal dahilinde olan bir şeyin üzerine kola israil turk aklı işte gibi yorumlar yazınca çok akıllı hissediyor musunuz? yazılım abi bu. olasılıkları gayet de kafalarına göre ayarlayabilirler dengeyi yakalamak adına, eyvallah. Ama para verilince iyi curve gelmeye başlaması teorisi çok komik lan sgşfdkhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Meaela patide oyle bi yazmis adamlar, 15 mesajda bir sayfa basi oluyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 sloth said: severek okuduğum çok yazmadigim bi platformda neden bi kişinin yazdığını 3-5 kişi farklı cümlelerle tekrar ediyor anlamıyorum. ihtimal dahilinde olan bir şeyin üzerine kola israil turk aklı işte gibi yorumlar yazınca çok akıllı hissediyor musunuz? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Laurelin said: tyrande promosyonu duyurulmus sonunda, twitch prime istiyor ve tabiki turkiye dahil diil LEL isin komigi thijs de alamiyor cunki hollanda da dahil degil, kufur gibi. neden avrupada ikinci sinif surekli ariza cikaran serverlar, sinirli kampanyalar (amazon coin lel), tavern brawlin kisa surmesi, dandrik organizasyonlar ve rekabetin zor olmasini gectim blizzard iyice ethnocentrizme bagladi bu isi ama korkmayin yoldaslar! amazon hesabinizla griyorsunuz My account > view kindle orders > settings ulkeyi US yapiyorsunuz, adrese turkiyenin NY baskonsoloslugunu veya 1857 Mt. Eaton Road, Saylorsburg Pennsylvania girin, telefonada sallayin bisiler. 1 liralik bi sanal karti girin ve tamamdir, 30 gun prime deneme veriyor sonra ucurun hesap bilgilerini, cancel edin subi gitsin mazlumun zaferi, eyyyyyy irvine! okyanus otesinden mazlum oyunculari dusunmeden sacma sapan kampanyalar yapmak kolay! benim tankin onune yatan, mermiye kafa atan halkimin onunde duramazsin! DUNYA BESTEN BUYUK sanal kart tr diye olmadı benim, o işi nası halledicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 olm bi evolve shaman geldi rank 7 maç,elise falan bile var lavukta,cw oynuyom ağzıma sıçtı late game gittik jaraxus falan takıyo göt dfsf,yogg saolsun kazandırdı 1 dmg farkla,şaka gibi şu şaman mk,tuskar hikaye şu 1 mana deal 9 dmg işi bitiyo hala,ve ısrarla %25 şansla spell totem cıkarmayı başarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 arena'da rakipten turn 7 ve turn 8'de 2 tane Firelands Portal yiyip, ikisinden de Earth Elemental çıkmasına rağmen nasıl kazanılır: https://hsreplay.net/replay/ZqCWP8T5WY33fXEdbxhcFn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sa2U1EKfzrc son nerfleri en iyi anliyan shitpostcu bu olmus lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 GONDARCENGIZ said: olm bi evolve shaman geldi rank 7 maç,elise falan bile var lavukta,cw oynuyom ağzıma sıçtı late game gittik jaraxus falan takıyo göt dfsf,yogg saolsun kazandırdı 1 dmg farkla,şaka gibi şu şaman mk,tuskar hikaye şu 1 mana deal 9 dmg işi bitiyo hala,ve ısrarla %25 şansla spell totem cıkarmayı başarıyolar Ya o 1mana weapon'u basan adama cok kufrediyorum her pyun. T2 spell totem de geldi mi gg falan Ne alemi var yani niye hala shamana guxku kart basiyosun. Bi soraki pakete sakla anasini satiim Maelstormu saymiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Kotam dolu bele$ Pack vardı , kapanın elinde kalsın. 8686375510368956166840337 Kullananda kullandım diye yazsında milleti ugrastırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 kod uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 bu priest hero'sunu nasıl acıcaz ya yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Laurelin said: https://www.youtube.com/watch?v=sa2U1EKfzrc son nerfleri en iyi anliyan shitpostcu bu olmus lel heh güzel olmuş özellikle call of the wild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Rogue oynarken Secret Hunter geldi karşıma ve Flare çaldım adamdan , ne küfür yemişimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar