Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 güzel falan değildi bide. hani prince vericekti niye vermedi yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Karazhan ın Heroic card back i süper lan hayatımda ilk defa heroic oynayacam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Karazhan bir numara, her zaman ve her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 easy heroic win :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ahah güzelmiş ps : easy diyip en az 48 dmg yimişin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 harcamak istemedim spell leri ya iceblock var diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 discard lock 5 manada bitiriyor oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ya ben naxxramas dahil hiçbi paralı story yi almadım alayım mı? yoksa direk karazahan ı mı alayım. olm begginer a bi el atın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Priest challenge'ı resmen rezalet. Silence'ı bir şekilde kullandırmak icin tasak geçer gibi deck yapmışlar. 3. oynasimda şans eseri kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 standart deniyim diyorum da arada... RENO PRIEST nedir allah aşkına hangi manyak reno priest oynar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Priest challenge I kolaydi yahu sürekli face gidin eerie statue ancient watcher a silence atıyorsun easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 şu son yarım saattir oynadığım oyunların nerdeyse hepsinde millet rope bitene kadar durup, o zaman oynuyo. ne sövdüm belli değil, bot bağcıklarının deliklerine kadar....... bug falan değil, gayet ellerinde kartlara bakıyolar, benim kartlara falan mouseover yapıyolar. yani server kaynaklı değil. artık millet bi oyuna bi alttaba geçip pronlara mı sarıyo nabıyo yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 bu heroic chess'i kim tasarladiysa, allah evlerine atesler salsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Shaman gelince bende rope a kadar bekliyorum her turn sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Spyro said: bu heroic chess'i kim tasarladiysa, allah evlerine atesler salsin.. heroic'leri daha geçemedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Heroic chess müthiş olmuş bence. İlk wing tam brawl materyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 MasterHapLo said: evolve shaman karazhanla beraber guzel olmus deneyin isterseniz. evolve http://i.imgur.com/CiCV6Sm.jpg kaç yapar bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 adam deckin ismini bile ez r5 koymuş abi, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Spyro said: bu heroic chess'i kim tasarladiysa, allah evlerine atesler salsin.. ilk seferde yaptım ben ne var ki? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 tunch hangi ranktesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 tunch said: Spyro said: bu heroic chess'i kim tasarladiysa, allah evlerine atesler salsin.. ilk seferde yaptım ben ne var ki? -.- onu yazdiktan sonra gectim ben de ama baya rng o fight bence.. cok duzgun gelmeli eldeki kartlar, rakip at'i cok erken cekmemeli falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: sdfjk imzaya bak.. ben oyle mi dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bayaaaa oyle dedin, kulaklarimlan duydum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 hangi günler çıkacak şimdi yeni wingler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 konunun 500. sayfası, 7500. mesajı biri yeni konu açsın bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar