Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

çok ağar lan varian. Tamam battlecryları çalıştırmayacak falan spell gelebilir falan filan ama.... Lan kazara 2 tane 5+ drop inse bile boarda nası durdurcan?

Yeni late game minyonları çooooook güçlü değil mi? Taaaa fi tarihinde dediğime gelecek bu gidişle olay. Aggro olmayan HER deckte Deathwing olmazsa olmaz olacak. Çünkü bu ultra güçlü lategame kartlarına başka türlü cevap vermek çok zor.

Çift BGH fix zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Neden olmasın sabo? Ysera, sludge, armorsmith inse fena mı mesela :) fantezi işi kart.

Sylvanas, sludge, shield maiden inse: 5/5, 3/5, 5/5 ve 7/7

tabi böyle senaryolar baya rng oluyor

öyle bile olsa, 10 manaya hangi tek kart böyle bir dominasyon sağlayabilir?

aşırı salya akıtmayın biraz fazla yavaş kaçabilir diyorum yahu sadece. yoksa paçalardan value akan bi kart. 3 mana fazlaya +2/+2'si var lore'a göre ve 1 kart daha fazla çekiyor. hatta bunun 1'ini direk oyuna iniyor %90. daha nolsun.

warrior'da olması avantaj zira 10. turda şunu kafa bir nebze rahat şekilde oynayabileceğin bir class.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi control warrior hali hazırda hızlı metaya karşı oldukça güçlü zaten.

Yeni açıklanan 2 karttan biri dragon warrior için early game'de efektif bir cevap sunuyor. (alextrassanın şampiyonu) Öteki olur da meta iyice hızlanırsa diye cevap sunuyor (Bash) E zaten ctrl+w hakketten çok iyi defans yapabilen bir deck.

Aha bak 0 düşünerek şöyle bir deck yaptım.

http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/warrior#33:1;50:2;161:1;227:2;297:1;303:1;328:2;428:2;495:1;503:1;602:1;632:2;643:1;644:2;7734:2;7749:2;12182:1;12215:2;22309:2;22342:1;

yaparken de şunu baz aldım.

- emperor, 1 brawl, x2 shield block, bgh

+ Vorian, 2 bash, 1 whirlwind, Ragnaros
(metanın nası olduysa daha da hızlandığını varsaydım. Shield blockları bash ile değiştirdim. Gerek olacağını sanmıyorum ama sırf aggro çok daha fazla olduğunu varsayarak.)

6 tane 0-5 mana minion
11 tane 5-10 mana minion (Vorian hariç)

Gayet mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Varian'ın çok rahat yeri var control warrior'da.
Her türlü de oynarsın, "GEÇ" diye bir kavram yok çünkü control deckinde. Stabilize ettikten sonra her halükarda devam ediyorsun, geride olman da çok fazla önem taşımıyor çünkü Alex inip elinde Taskmaster-Grom olduğu zaman bulacağın boşlukla paketi eline veriyorsun.

Bu bir yandan da dezavantaj çünkü kart çekmen gerek, çekiyorsun da, gerek shield ile gerek cultist aktivasyonuyla. Hali hazırda zaten turn 3-4 gibi elinde kombolar birikmeye başlıyor.

Varian bu stratejiyle birebir örtüşmüyor. Yani çok kart çekip kartlarını elinde tutuyor olmaktan ziyade çekmemek daha önemli olabilir.

Şöyle düşünelim.
Oyunu stabilize etmek ve 10 manaya taşımak için hali hazırda bir tane Shield Maiden kullanmalısın mesela en azından, aynı şekilde Belcher ve Sylvanas da board'a inip battlecry'larından ya da deathrattle'larından faydalanma ihtiyacı duyduğun minionlar, aksi takdirde stabilize edemiyorsun, adamın ciddi tehditlerine cevap verip oyunu late'e taşıyamıyorsun. Bunları koymamışsan zaten Varian'ı koyman zor. Bu önemli bir husus.

Öte yandan bunları koymadıysan da, Varian'ı koyduğunda board'a inme şansın da yüksek demektir. Bu da ciddi anlamda board'u sana verir. Başlı başına draw 3 cards bile önemli. Draw 3 cards 4,5 mana; Vanilla scale'de War Golem, 7 mana bir kart. Yani instant playlemesen bile kendini kompanse ediyorken minionları instant board yapıyor olması muazzam ötesi bir value. Ama stratejik anlamda "kart çekeyim mi, çekmeyeyim mi" en önemli soru haline gelebilir warrior için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...