Flam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 imzası çok güzel olduğundan fikirleri tartışıcak o http://3.bp.blogspot.com/-yH4Y8RvQvqc/TvjOQgHW6eI/AAAAAAAAAic/X5vEH21CXEA/s400/heart%2Bemoticon.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ya ben bayadır oynamıyordum şimdi geri geldim de deck im eski. bilmiyorum etkisi var mı. shaman oynuyordum ona göre sürekli minion lı bi deck koydum. yani ortaya yığdıkça onları öldürmeye kasıyorlar ben de turn geçtikçe daha da güçlü minion lar vs. koyuyorum iyice karışıyor ortalık onları öldürene kadar herosuna vura vura alıyorum. ama benim gbi bir deck geldi mi ya da biraz farklı (warrior lar vs ya da çok magic li) geldi mi sıçıyorum. ne yapmam lazım benim? adventure mı yüklenmeliyim yoksa olabildiğince deck mi açmalıyım yoksa oynadıkça mı kasmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 karazhan bugün çıkıyordu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 eu ya 12 sinde geliyormus sabaha karsi falan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 çıkmadı niye çıktı diye kandırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 HEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 download yaptı bitek henüz çıkmadı sanırım sabah gireyim dedim bişiler indiriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 bu aksam acılır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Çıktı şükür enpara sayesinde 20 küsür liraya işlem tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ilk wingi tamamen bitirdim ben. 6/10 enpara'daki indirim olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Yapilan harcamanin yarisini geri veriyodu galiba. Bende googleplayden 41.99a hallettim. Kendi para birimiyle alinca 17.99€ sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Ben gold kasıp alcam. Fakir de değilim ama, sabo gibi para basmaya karşıyım. zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sabo da basamadı ki para sanırım. sıkıntı çıktı galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 1400 gold felan birikmişim var goldlardan deck almaya ihtiyacda yok her zamanki gibi alnımın teriyle alırım expansionu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Ben de feray gibi yenildikçe arena yaptım dipteyim şu an. Ama olsun. Birikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 abi bu priest class challange'ı 5. keredir oynuyorum kanser etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bana guzel geldi kartlar, cok hizli bitti hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 shaman challengeda bug var. kendi young dragonhawkının kopyasına buff vermiyor o yeni kart beast olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ya şey sorucam goldla alamadım ben telefondan bi olay mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ben aldım golda ayfondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ee bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 hiç telefondan almamıştım o nendele beceremedim herhalde tek wing alamadım comple parayla satmaya calısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Vingthor said: ee bitti her güzel şeyin bir sonu var be aras :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar