sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 3-4 haftadır oyundaki en iyi deck işte. grommash yaptığına pişman olmazsın zaten. ama 800 dust harcadığına bi ihtimal pişman olabilirsin twilight'lar için. yine de yap derim. çok güçlü deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 deckler değişmeyecek mi abi, şu an o kadar dust harcamaya gerek var mı bilemedim. ha ille warrior oynıcam diyorsan grommash yap her türlü de, sabonisin dediği gibi diğeri için değer mi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Bunun pahalı olanı yok ki, bu işte dragon warrior. Yeni adv. gelio dust harcama derdim de, warrior aylarca tahtını korur muhtemelen. Grommash da kraftlamaya değer ilk bi kaç karttan birisi neticede. --- Sanırım tüm legendaryler açıklandı karazhan'ın. LoE ile çok yükseltmişlerdi çıtayı. Ben beğenemedim bu yeni kartları hiç. Dragon sinerjili yeni kartlar çıktı. Demek ki brm ile soyu nerdyse kuruyacak dragonların yerlerine yenileri gelecek. Discover a dragon if u hold a dragon diye kart yapmışlar baya iyi. Klasik seride bi sürü oyun sonu dragon var sonuçta. Museum crator gibi bişi olur. Bu arada wotog iyice yerleştikten sonra oyunun son halindeki metası hiç fena değil. Ne kadar arada ilallah dedirtse de, bu hep böyle olacak onu anladım. Büyük resme bakınca hoşuma gidiyor son gelinen nokta kısacası. Ha bi de yeni shaman çıkmış piyasaya, ancestral ve faceless kartlarıyla bi sürü taunt atıp duruyolar. Aoe ve recoverı da bol deckin. Hoşuma gitti ama 5 tane falan epic ile halezeal eksik anasını satayım. Oyunda yapamadığım tek deck falan şimdi. Gıcık olmadım değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 şaman warrior dışında bişey gören var mı? çok nadir hunter bide bazenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Tempo mage dayanmıyor maalesef yavaş kalıyor. Amaz'in bir priest'i var bu ara oynanan o da pahalı bir deck hem de iyi oyunculuk istiyor. Meta yine kısırlaştı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/299/630/636059385573025810.png bu portallar fena olmuş lan,2 tane dahamı olcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Hmm şu üstteki dragon warrior'ı yapabiliyorum direk. Bakayım birazdan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi atieshi zooya koyunca ne olcak ben anlamadım warlock zooda ne spell cast ediyo ki sıfır manalık creature icin mi koycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kim dedi abi onu zoo deck e konur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben dedim lan nolcak? of işte çok sıkıldım. bitse de gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kavga çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Ahmakıslatan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 sabonis said: Wut? https://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/0/02/Animated_Armor%2827252%29.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Nerden çıkıyo bu silah? Class card değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 espri yapcam açılın. o silah mage'e warmıyor. kusun. leğen şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ne şu anda dragon warrior ve şamanın antisi olabilecek şey ne. 20k dust olsa onu yapıcam. BAŞKA BİŞEY GELMİYOR. OYUN 2 TANE CLASS OLDU DELİRECEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ikisinden birini yap yuru abi ne deliriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 dragon warrior yapamıyorum blackwing corruptor+drakonid crusher+deathwing yok. brm'nin o winglerinden işime yarayan kart yok başka. goldu oraya harcamak istemiyorum. bide iğrenç bi dek sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bende hepsi var ama oynamam. çoğunluk oynuyorsa işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Vingthor said: dragon warrior yapamıyorum blackwing corruptor+drakonid crusher+deathwing yok. brm'nin o winglerinden işime yarayan kart yok başka. goldu oraya harcamak istemiyorum. bide iğrenç bi dek sonuçta. dragonlarin cogu gidici zaten (simdi yenileri geliyor ama olsun).. secret paladinden kurtuldugumuz gibi, yeni yilda dragon warrior illetinden de kurtulacagiz allah'in izniyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 hayırlısı mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yeni cycle cthun çok güzel. harika zevk aldım. dün totoş spyro beğenmedi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Sexdice axedice said: sabonis said: Wut? https://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/0/02/Animated_Armor%2827252%29.png Abi bu kombo ne işe yarıcak? Ne zamandan beridir silahtan aldığımız damagenin bi manası var ki? Napcan deathwingi vura vur amı öldürcen? Ha genel olarak zooya karşı güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar