Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 çaçi sen de baya ağlamaya başladın bu ara sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bu ara mı? sanki mi? adam her zaman benden 10 kat fazla ağlıyor sadece foruma yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bu ne ya, her oyun yarım saat sürüyor, sıkıntıdan bırakıyorum oynamayı artık. Başka kartlar falan gerlene kadar bırakıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 herkes warrior'a başladı arkadaş kim stream yaptı yine ^^ Cüzdan warriorlar kol geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Ozan said: Bu ne ya, her oyun yarım saat sürüyor, sıkıntıdan bırakıyorum oynamayı artık. Başka kartlar falan gerlene kadar bırakıyorum ben. + dün akşam oyundayken uyuyakalmışım, sabah telefonun şarjı bitmiş uyandım, ekran dinlenme moduna da almıyor oyundayken, maç sırasında falan kapanmasın diye açık tutuyor. o kadar sıkıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Masticore said: herkes warrior'a başladı arkadaş kim stream yaptı yine ^^ Cüzdan warriorlar kol geziyor Sjow, Tidesoftime ve niceleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 cthun druid ile 9'a felan gelip orda winrate'i düşürmeye başlayınca zoolock'a geçip rank 5'e geldim. 15te bırakıyordum üşeniyordum uğraşmaya ama bu ay eğlendim baya yeni deckler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Wishmaster said: çaçi sen de baya ağlamaya başladın bu ara sanki :) Ne ağlaması be. Kahkaha attım Turn 6'da komboyu yiyince. Gülesiniz diye koydum. asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 cthun hype patladi,kimse oynamaz daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Hem zevkli hem kazandıran deck sıkıntısı cekiyor su an oyun. Mesela eski tempo mage öyleydi. Yogg aşırı random kazanabileceğin oyunu kaybettiriyor falan. Control deckleriyle de iki maç yapınca bayıyorum ben. Midrange deck lazım güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Masticore said: cthun hype patladi,kimse oynamaz daha... Cthun hala güçlü anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 C'thun druid ve priest efsane güçlü şu an. Bende c'thun warrior oynuyorum ve rank 1-5 arasında ortalama seviyede oyunlar dönüyor, çok güçlü değil ama shaman karşısında çok iyi olduğu için vazgeçemiyorum. Yoksa priest direk otomatik lose gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bran + Shieldmaster = 20 armor kreygasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 cthun druid muhtemelen en güçsüz cthun lan. naaptınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Valla agro decklere karşı güçsüzse bilemem ama control destelere karşı insanlık dışı bir oyunu var. Daha 4 manada yere 4/10 minion koyarak bir başlıyor yeri doldurmaya 2 brawl bile yetmiyor adamı durdurmaya. Zaten control priest falansan direk bittin, doğru dürst aoe'side kalmadı priestin yer bir noktada sonra devasa minion doluyor. Üstüne yetmiyor gibi çok ağır tauntları var, 5 mana 4/6, 6 mana 5/7, 7 mana 5/10 ya da 2x4/6 bitmek bilmiyor resmen. Hepsini geçtim neredeyse her oyunda o C'thun 30/30'un üstüne çıkıyor. Yani oyun uzadıkça artık boşa bir caba içinde oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Druid cthun tutarlı bir deste değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Hangi rank aralığında bu söylediğin. Legend seviye için yetersiz olabilir evet. Düşük manalı minion konusunda da bir sıkıntısı var ona da evet. Ama rank 1-5'in kralı n'zoth priest, reno warlock ve tempo warrior ve C'thun druid. Resmen shaman yene yene yükselip bunlara yenilip düşüyorum. Kırk yılın başıda hunter rogue geliyor. Mageler kayboldu bir anda nedense. Son 2 günde 40 küsür maçta 1 tane geldi frost mage geldi gele gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Ha bu arada ucuz ve etkili laddering isteyenler kanser ama ; http://www.hearthpwn.com/decks/535999-1-eu-loyans-totem-shaman İstediğin rankten başla legend seviyesinde bile iş görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 takip edenlerin bileceği üzere shaman ve warrior'un domine ettiği bir metamız var, mryagut 1-2 gün önce mid range hunter yapmış ve de bu klaslara karşı iyi çalışıyor https://pbs.twimg.com/media/CiiFHD1W0AErmzO.jpg 65 maç yapmışım, %59 winrate, rank 6'ya düşmüştüm, 3'e kadar geri çıktım bu desteyle warrior 10-4, shaman 7-6 mulligan'da doomsayer ve ötesini (3>4 drop) denk getirdiğinizde müthiş bir tempo yakalayıp warrior/shaman ve hatta zoo'nun açılış elini dağıtabiliyorsunuz. tundra rhino ile deathrattle'lı minyonların ve de call of the wild'ın sinerjisi müthiş. Stampeding kodo da, mevcut popüler bi çok minyon'u çat diye yerin dibine gönderip müthiş bi tempo swing sağlıyor (ör: warrior'un 2/6 enrage taunt'u, shaman'ın muhtelif totem ve minyonları, rogue'un thalnos'u etc) tempo/midrange'in parladığı meta için çok güzel bi deck kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Ama huntard :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 huntard'la ilgisi yok, wotog öncesi camel hunter vardı, combowombo druid'lerin doluştuğu meta'da güzel iş yapıyodu, bu da onun gibi bildiğin, fırsat buldu mu agressor olmaya meyilli ve de kötü durumdan kendini bi şekilde kurtarabilen tempo kartlara sahip güzel bir midrange deck. bununla birlikte 2 gündür popüler olan bi de beast druid var sanırım. abuk subuk shaman ve warrior'un doluştuğu meta'ya (bu 2 klas benim rakiplerde %45) böyle dengeleyici deckler şart gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Yok deck kötü demedim zaten, nasil WOW da bir Retardin terimi var, HSde de Huntard işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 eh yani :d face hunter bitti secretard başladı hop combo druid tiksindirdi zoo yordu şimdi bi de shaman'larla uğraşıyoruz. sonu yok ben tgt hemen öncesi başlayıp hunter'dan nefret etmiştim, aylar sonrasında camel hunter oynayınca biraz ısınmıştım klass'a, N'zoth'u gördüğümde de aklıma ilk tirion ve savannah'ı sylvanas eşliğinde diriltmek gelmişti, huhuran'ı falan kraftladım keza ilk günler ama baktım olmuyor ölmüş bitmiş hunter. sonra huhuransız callofthewild'lı bu deckler gene biraz oynanabilir gibi olunca hoşuma gitti denedim beğendim. o değil de, wotog'la birlikte doomsayer-kodo-cairne gibi kartların dirilmesi çok enteresan. oyuna ilk başladığımda cahil cahil doomsayer DE ettiğimi falan hatırlıyorum da ne komik hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Maalesef, ne kadar bir kesim gerçekten kanser destelerle oynamaktan zevk alıyor olsa da bir çoğunluk wallet destelere $$-Dust yettiremediği için oynuyor. Keşke oynamasalar o ayrı ama :P Ben Wotog legleri arasından en çok Xaril, the Poisoned Mind i beğenmiştim ilk açtığım 7li packte çıktı, zaten Miracle/Malygod destelerini çok severek oynuyordum. Huhuran çok hypelendi forumlarda ama henüz t1 deck göremedik hunterdan. Yogg çok eğlenceli bir kart, N'ztoh direk Paladini god-tier yaptı. Çok oynamak istediğim bir deste, bol bol da dustım var ama şu Eadric, the Pure craftlamaya elim gitmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 huhuran oynanır aslında,control-yogg hunter gibi bi deck yapcan,üstüne bide emperorla 3-4 tane deathrattle + nzoth,emperordan sonra 6 manalık rattlelardan biriyle incende falan filan,yapılabilir elbette tutarmı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar