axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Questlerden gelenlerle birlikte 40 pack açtım 4 legendary düştü http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/antlerz_zpsba841b54.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 warlock Tentacle cok iyi lan. İyi ki gormok craft etmişim. Meyvesini hala yiyoz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bence bu expansion ve yeni oyun formatı tuttu ya. Herkeste bi heyecan heves :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Yolo mage oynuyorum baya eglenceli lan. Millet yogg'a free dust diyor ama ladder'da iyi is yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Rakip oynarsa iyi iş yapıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bir de deathrattle paladin iyi. Sirf onun icin sylvanas craft'lamam iyi oldu. (Evet, alpha'dan beri sylvanas'im yoktu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 DeBuffAndHeal said: Rakip oynarsa iyi iş yapıyor sdf Bende de iyi is yapiyor. Basta deck'e alisana kadar dustum ettim ama sonrasinda yardirdim. Tek warrior'da zorlaniyorsun cunku o 7 mana 6-6 bir minion var c'thun attack'i 10 ve ustu olunca 10 armor veren. Zorluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Shieldmaiden'ın gidişine sevinenleri görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Wishmaster said: Shieldmaiden'ın gidişine sevinenleri görelim :D Yerine daha beteri geldi :(. http://www.hearthstonetopdecks.com/wp-content/uploads/2016/03/ancient-shade-hd2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 lotr'ye şikayet edicem blizz'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Oradan da bir telif kaybetsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Aslinda anti cthun kartları da olaydi iyiydi ya. -2/-2 enemy cthun yapsaydi bazi kartlar. Boyle spesifik turnlerde loatheb gibi koyardik falan. Adamin Armor hp falan almasini önlerdik. Belki de vardır dun tum kartlari incelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 +1 Cthun a eksi verecek kart lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 epic bitane general card mesela, battlecry hem oynayana hit 5 damage, ama dispel enemies c'thun gibi bişey, tauntlar buffler herbişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 inyormaynd said: Wishmaster said: Shieldmaiden'ın gidişine sevinenleri görelim :D Yerine daha beteri geldi :(. http://www.hearthstonetopdecks.com/wp-content/uploads/2016/03/ancient-shade-hd2.png Açıkcası ben benim control warrior deckine koymadım bundan. Düşünüyorum ama şu andaki deck 9 4 felan rank 10da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Koymalisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 "if cthun has at least 10 attack" olan battlecrylar saka gibi. zaten 4.turn olmadan 10 attack oluyor pis yaratik. "if"li bi duruma hic gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 C'thun'un 2-2'den falan baslamasi lazim. 6-6'dan direk baslamasi cok kolay buff'latiyor ve 10. turn'e kadar rahat +20 olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 mukla, ysharjjj, hogger ve chogall haric hepsini tamamladim bu setteki leglerin lock oynarsam chogall yaparimda acep yogg icin mukla yapsammi hmm hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Pre paid mi almıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 cthun bran combosu rulz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 inyormaynd said: Wishmaster said: Shieldmaiden'ın gidişine sevinenleri görelim :D Yerine daha beteri geldi :(. http://www.hearthstonetopdecks.com/wp-content/uploads/2016/03/ancient-shade-hd2.png bence shieldmaiden daha can sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bu ancient shielmeidan cidden sakat, oynadığım oyunlarda zaten warrioru zar zor arındırıyorum armordan bunu bir iniyor, ardından da armor kadar kafama vurup geçiyor, sinir oluyorum. Yogg'un 6-6 yerine 2-2 gibi başlamasına da katılıyorum, 10 olursa kartlarını kullanmak çok kolay ve çok güçlüler, alayını yedim ondan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Deathrattle rogue oynaması zevkli. Aoe board clear sıkıntı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 face shaman ne lanet bisey diye agliycaktim ben de utandim. aglama duvarina dondu konu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar