Arma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 30 da 0 legendary çektim. 5 tane epic var. Vay aminoasit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Aynı deckten açmaya devam etmen gerek, sakın araya brawl falan karıştırıp klasic pack açma. 40 tanede garanti legendary açılıyor 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ozan said: Yeni bir olay, bıkana kadar oynayan çok olur. Anti-Cthun deste yapmak lazım. freeze mage baya iyi cthun druidlere karsi.. mad scientist olmamasina ragmen hic kaybetmedim.. yavas kaliyorlar expansion oncesi druidlere gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Reno mage'de baya iyi C'thuna karşı. Anca çok kötü kart çekersem başta, o zaman toparlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ben daha freeze magelere yenilmedim Druid Aviana&C'Thun destesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ahmedinejad said: rog için güzel bi deck çıktı mı? deathrattle decki var bi tane ama amatör eğlendirir gibi geldi bana. Amatör eğlendirir derken? ökkküz gibi chun decki counterlıyor o. Aşırı iyi. Face shaman harici counterı yok. Sırf o yüzden nzoth açmak istiyodum. Olmadı. 58 pack. 3 legendary.. Yine Mukla, Anomalus ve chogall. Bok gibi açtım resmen :( Craft yolları taştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yalnız farketmemişim secret paladin de yokedilmiş lellel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 4 manalık bi minion gelmiş, destroy all enemy secrets özellikli. Freeze'e yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 FreEmoon said: Aynı deckten açmaya devam etmen gerek, sakın araya brawl falan karıştırıp klasic pack açma. 40 tanede garanti legendary açılıyor 1 tane. Bak bunu bilmiyordum. 7 pack q yapmadım. Onu yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 20 tane pack açtım goldlar ile hiç birşey çıkmadı, deck yapamıyorum sdf Yeni kartlardan kesin craft edilmesi gereken legendlar hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Cairne cw decklerine tekrar girer. Black knight destelere geri gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 az önce başarcoşluk oldum yine. karşımda murloc pala. murloc knight'tan ilk önce old murk geldi. daha sonraki el 3/3 bufflayan geldi. adam da aynısını ortaya attı. sonraki el tekrar 3/3 oynadı. 7 manada bitti oyun. priest'ın aoe baya zayıf. lightbomb'un yeri dolmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 şu twin'den sonra black knight kesin gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 black knight ı dün kırdım.Gelirse ağlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 black knight de etmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 şu rog decki aslında güzel olacak gibi. ama tüm dustlarım bitecek hof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Harir said: black knight ı dün kırdım.Gelirse ağlarım sdf cthun destelerine karşı kullanılıyo olm mal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ya hiç deck yapamayınca sinir oldum kırdım eskiden kullanmadığım legleri sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 41 pack 1 leg 4 epic meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Çoğu kontrol destesine black knight koyulabilir yaa. Ragnarosta tekrar piyasaya çıktı. Bgh 5 manada olsa hala iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 wild ile standart'ın rankları aynı şuan. bu sezonluk mu böyle yoksa hep mi böyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Aynı değil standart ile wild rankları. Sadece daha ay başlamadan 25e atmasın diye blizz bir güzellik yapmış mecvut yerimizden başlıyor standart. Ancak 1 rank atlayınca wild yerinde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 trion'lu deathrattle destesi de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Spyro said: freeze mage baya iyi cthun druidlere karsi.. mad scientist olmamasina ragmen hic kaybetmedim.. yavas kaliyorlar expansion oncesi druidlere gore.. Frost mage deyince geçen brawldaki oyun aklıma gelip sinire biniyorum. Oyun boyu draw card, frost nova, blizzard çekip durdu, yendim ama değmezdi o kadar süreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 95 pack açıp ardından 10-2 arena'ma devam edeceğim buyrun: http://www.twitch.tv/sabocano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar