Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ozan said:
Yeni bir olay, bıkana kadar oynayan çok olur. Anti-Cthun deste yapmak lazım.

freeze mage baya iyi cthun druidlere karsi.. mad scientist olmamasina ragmen hic kaybetmedim.. yavas kaliyorlar expansion oncesi druidlere gore..
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

rog için güzel bi deck çıktı mı? deathrattle decki var bi tane ama amatör eğlendirir gibi geldi bana.

Amatör eğlendirir derken? ökkküz gibi chun decki counterlıyor o. Aşırı iyi.

Face shaman harici counterı yok. Sırf o yüzden nzoth açmak istiyodum. Olmadı.

58 pack. 3 legendary.. Yine Mukla, Anomalus ve chogall. Bok gibi açtım resmen :( Craft yolları taştan.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Aynı deckten açmaya devam etmen gerek, sakın araya brawl falan karıştırıp klasic pack açma. 40 tanede garanti legendary açılıyor 1 tane.

Bak bunu bilmiyordum. 7 pack q yapmadım. Onu yapayım
Mesaj tarihi:
az önce başarcoşluk oldum yine.

karşımda murloc pala. murloc knight'tan ilk önce old murk geldi. daha sonraki el 3/3 bufflayan geldi. adam da aynısını ortaya attı. sonraki el tekrar 3/3 oynadı. 7 manada bitti oyun.

priest'ın aoe baya zayıf. lightbomb'un yeri dolmuyor.
Mesaj tarihi:
Aynı değil standart ile wild rankları. Sadece daha ay başlamadan 25e atmasın diye blizz bir güzellik yapmış mecvut yerimizden başlıyor standart. Ancak 1 rank atlayınca wild yerinde kalıyor.
Mesaj tarihi:
Spyro said:

freeze mage baya iyi cthun druidlere karsi.. mad scientist olmamasina ragmen hic kaybetmedim.. yavas kaliyorlar expansion oncesi druidlere gore..

Frost mage deyince geçen brawldaki oyun aklıma gelip sinire biniyorum. Oyun boyu draw card, frost nova, blizzard çekip durdu, yendim ama değmezdi o kadar süreye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...