Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 spell dmg mage' e de güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Totem shaman tarzı bir deck çıkarsa belki ama onun dışında zor gibi. Thalnos ve azure dışında spell damage yok metada muhtemelen girmezde. Ki ikiside kolay temizlenen hedefler üzerlerine bunu oynamak zor. Vanilla body de kötü baya blood knightı proclatması nispeten daha rahat ve daha iyi olmasına rağmen o bile oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 4 hp az ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 şu stealthli mage ile gider belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Beleş oynamak mümkünde işte çile çekmeyi göze almak lazım. Bi tane face hunter bide işte klasik trump mage yaparak quest ve arena zorlanabilir. Ama zevk meselesi dediğim gibi. Ben para harcamadım hala bir sürü eksiğim var doğal olarak ragnarosundan slyvanasına. Eğer insan inanır bütün goldenları dislerse felan yapılabilir 3 4 farklı deck. HS nin bi güzelliği işte deck yapınca aynı kartla başka başka decklerde yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Aceace said: turn 3'te potansiyel olarak 6/4 minion inmek... Ya da Azure sonrası turn 6'da 2 tane 6/4 inmek... Yine de sanki fazla situational. Bilemedim. unbuffed olarakta çok iyi değil ama çok çok kötü de deil 3 mana sonuçta 2 4 olsa çok iyi olacağından yapmamışlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 2 4 veya 3 3 olsa broken olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 genel olarak kartları ve inspire nedeniyle hero powerla combolanmalarından dolayı buildleri 4-5+ ya (mid) çekilmeye çalışılmış ama önemli olan agro ve low costlu buildleri counterlıyabilecek mi bu kartlar. Çoğu kişinin endişesi bundan. Birde şöyle bir durum var gvg kartları açıklanırken de şu kafada olsaydık mehh derdik kartlara belki ama millet gidip 4-5 şahane kombine olan kartı cımbızla alıp buildleri üzerinden kuruyor. Blizzard ta biliyor alternatif olabilecek direk op kart koymayı ama balance istiyor ve bu balance zor yani üstteki verdiğiniz örnekteki gibi bufflanan birkartı 4 2 den 2 4 e almak onu baya op yapabilir. Bu nedenle blizz napıyor bu balance ın çok zor ve çok parametre düşünülerek yapılması gerektiğini bildiğinden ortaya 100+ kart atıyor gene oyuncu arasından her build için 4-5 iyi kart çıkarsın üstünden buildler oluştursun eski kartları da desteklesin bunlar vs diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 şimdi düşündüm de velenli priest decklere de girer bu, en azından denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bufflasan bile piloted shreddera ölüyor abi dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mill druidlere bakınayım derken geçen gün şunu buldum; http://www.hearthpwn.com/decks/125599-gvsg-mill-druid Oynamaya alışmak lazım ama inanılmaz keyifli. Bende e.t.c yoktu healbot attım, clock giant yerine de mountain giant koydum 2 tane süper oldu. Değişiklik arayanlar deneyebilirler. Bi de benim geçenlerde yaptığım bi taunt durid destesi var, bunu da koyayım. Elimde olanlarla birşeyler yaptım. Maçlar uzun sürüyor ama inanılmaz derecede keyifli bu da. Winrate tutmadım ama çok sık kaybettiğimi hatırlamıyorum. Birkaç maç atarsınız zaten, hoşunuza giderse takılırsınız :) http://i.imgur.com/cmU3T2a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Çok yavaş gibi geldi, agro paladin 5. turda içinden geçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Tree of life akdlajdkamdsğsmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Zikko said: Çok yavaş gibi geldi, agro paladin 5. turda içinden geçebilir Ya ilk 4 turn de elinde removal varsa çokta sıkıntı olmuyor. Zaten biraz dayak yemekte lazım moltenler için. Bi nevi otk gibi. @Mulgear: Tree of life deyip geçme, çok iş yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Abi clockwerk'ü sinerji için koyuyor adam sonuçta. Elini doldurup az manayla çıkarmak iyi baya. Goblin de mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 zikko mill deck için mi demiş onu, ben benim taunt deck için dedi sandım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 harika arena kartları lan. Konstraktıda girer mi... Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Druid baya hoşta 4hp 3 dropların sayısı da baya arttı onlarsız daha iyi olabilirdi. Adı fail ama ya saber nedir:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 abi 4 hp 3 dropu nerden hesapladın ben onu cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 oyunda bi sürü 3 drop var götü 4 olan. 2/1'lik charge veya 3/2'lik skimsonik düz minion bi bok yapmaz diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 doğru da diyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Stealthi olduğu için temizlemesi zor koyulacak bir sonraki minion için tehdit. 3hplilerle trade edebildiği için avantajlı ama 4hpler bu kart boarddayken daha rahat inilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 arena için güzel de rank oynayanlar için gereksiz bi kart. wild growth turn 2 de atmayan druidi dövüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://i.imgur.com/XjB71k1.jpg enteresan olmuş bu yeni batlecry tematiği paladin leg iyi ama skeletal knight boktan baya handlock buff ı bikaç tanesi veya anti aggro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 tuskarr healbot yerine handlock destesine girer direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar