Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Totem shaman tarzı bir deck çıkarsa belki ama onun dışında zor gibi. Thalnos ve azure dışında spell damage yok metada muhtemelen girmezde. Ki ikiside kolay temizlenen hedefler üzerlerine bunu oynamak zor.

Vanilla body de kötü baya blood knightı proclatması nispeten daha rahat ve daha iyi olmasına rağmen o bile oynanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Beleş oynamak mümkünde işte çile çekmeyi göze almak lazım.
Bi tane face hunter bide işte klasik trump mage yaparak quest ve arena zorlanabilir. Ama zevk meselesi dediğim gibi.
Ben para harcamadım hala bir sürü eksiğim var doğal olarak ragnarosundan slyvanasına.
Eğer insan inanır bütün goldenları dislerse felan yapılabilir 3 4 farklı deck. HS nin bi güzelliği işte deck yapınca aynı kartla başka başka decklerde yapılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak kartları ve inspire nedeniyle hero powerla combolanmalarından dolayı buildleri 4-5+ ya (mid) çekilmeye çalışılmış ama önemli olan agro ve low costlu buildleri counterlıyabilecek mi bu kartlar. Çoğu kişinin endişesi bundan.

Birde şöyle bir durum var gvg kartları açıklanırken de şu kafada olsaydık mehh derdik kartlara belki ama millet gidip 4-5 şahane kombine olan kartı cımbızla alıp buildleri üzerinden kuruyor. Blizzard ta biliyor alternatif olabilecek direk op kart koymayı ama balance istiyor ve bu balance zor yani üstteki verdiğiniz örnekteki gibi bufflanan birkartı 4 2 den 2 4 e almak onu baya op yapabilir.

Bu nedenle blizz napıyor bu balance ın çok zor ve çok parametre düşünülerek yapılması gerektiğini bildiğinden ortaya 100+ kart atıyor gene oyuncu arasından her build için 4-5 iyi kart çıkarsın üstünden buildler oluştursun eski kartları da desteklesin bunlar vs diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mill druidlere bakınayım derken geçen gün şunu buldum;

http://www.hearthpwn.com/decks/125599-gvsg-mill-druid

Oynamaya alışmak lazım ama inanılmaz keyifli. Bende e.t.c yoktu healbot attım, clock giant yerine de mountain giant koydum 2 tane süper oldu.

Değişiklik arayanlar deneyebilirler.

Bi de benim geçenlerde yaptığım bi taunt durid destesi var, bunu da koyayım. Elimde olanlarla birşeyler yaptım. Maçlar uzun sürüyor ama inanılmaz derecede keyifli bu da. Winrate tutmadım ama çok sık kaybettiğimi hatırlamıyorum. Birkaç maç atarsınız zaten, hoşunuza giderse takılırsınız :)

http://i.imgur.com/cmU3T2a.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...