sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Fener real Madrid maçından sonra yayın açıcam yine 22:30 gibi falan olur herhalde. Gerçi belki de bayarım, devrede başlarım. Yazarım yine buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 emperor + malygos + bu otk priest destesi çıkar güzel. hatta hesap yapalım 2x flash heal = 0 mana 20dmg holy smite 2x = 0 mana 14 dmg 1 tane de mind blast atabiliyorsun 1 mana kaldığı için o da 10 vuruyor. 44 vuruyor yani toplamda. control warrior hariç herkese tek atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 sabonis said: Fener real Madrid maçından sonra yayın açıcam yine 22:30 gibi falan olur herhalde. Gerçi belki de bakarım, devrede başlarım. Yazarım yine buraya şimdi aç bence basar online bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yayında kasıyo diye kapamış chrome'U galiba başar clark sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 cosar bas :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 kibler yeni kart açıklıyor 20dkya art'ı bayagı baddass gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 evvueet, açıyom 10 saniyeye falan: https://www.twitch.tv/sabocano buyrun gelin kıçı kırık bir Warlock decki var, muhtemelen 4-5'te biter sonrasında da yeni bi draft yaparım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 hiç şansın yok bugün sabo. hem fenerin basket maçı hemde madridin şl maçı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 dur beceremedim zaten açmayı ya bi sıkıntılar oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 evet hallettim buyrun gelin plx warlock arena: https://www.twitch.tv/sabocano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 burası warrok tr değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 http://i.imgur.com/DnfFUkd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 dragonlord nedir ya. meeeeeh ulan şunu kesşn craft ederim dediğim bi kart çıkmadı arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 bghlemeden 3 kere düşünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 bu metada destelerde 2x bgh olabilir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Homm daki black dragon, bronz dragon vs gibi soyle spell immune bi dragon koymadilar ya. Ben baska bisey demiyorum. Priest girisip sw:d, silence, owl, lb koymak şart oldu bu expansion. Bide Vol'jin, tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Voljin gvg canim, gidiyo. Voljin bana paketten cikmisti bi kere bile oynayamadim haha, palatres de ayni sekil. Bu ayni karakterlerin tekrar kart olmasi hosuma gitmiyo ya, yeni bisi uyduramiyolar mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 neltharion muydu bunun orjinal adı corrupt olmadan onceki o isimle daha iyi olabilirmiş 2 deathwing olması garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Quel-Thul said: http://i.imgur.com/DnfFUkd.png golden craftlarim ki ben bunu :D owl nerflenirse tabi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben pek umutlu değilim bu kartın oyun göreceğinden açıkçası elinde dragon biriktirecen de, bunu atacan da.... 10+ turn'e kadar naaptın uşağım derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ya ben bu kartı neden battlecry put all your dragons to battlefield diye okudum acaba dfgdfg bi an aşırı imba lan bu dedim değilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Laurelin said: Quel-Thul said: http://i.imgur.com/DnfFUkd.png golden craftlarim ki ben bunu :D owl nerflenirse tabi ahaha owl nasıl nerflenecekmiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Adamlar oyundaki silence mevzusunu ciddi ciddi kısıtlama yönünde bir hareket içersindeler. Muhtemelen owl ya tamamen kalkacak ya da manası insanlık dışı bir rakama yükselecek. Hatta silence random enemy bile yapabilirler şaşırmam doğrusu. Aynı şekilde hem druid'in silence'ı hem spellbreaker nerflenecek gibi görünüyor. Tabi bu nasıl hayvan etkiler yaratacak oyunda onu görecez standart ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yeni bir deathrattle control metasi geliyor belli oldu. açıklanan kartlar hem cok yavaş, hem baya fazla deathrattle açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Çıldıracağım bu gidişle, üç gündür rank 15 - üç yıldıza kadar geliyorum, dördüncü yıldıza ulaşamadım bir türlü. Bu arada da şu full health atan elemana sahip warlock dolu etraf, bir warlock demin 2 defa doldurdu. Tempo mage ile yenilmiyor doğal olarak, 100 health falan götürmek lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar