Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emperor + malygos + bu otk priest destesi çıkar güzel.

hatta hesap yapalım 2x flash heal = 0 mana 20dmg holy smite 2x = 0 mana 14 dmg 1 tane de mind blast atabiliyorsun 1 mana kaldığı için o da 10 vuruyor. 44 vuruyor yani toplamda. control warrior hariç herkese tek atar.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Fener real Madrid maçından sonra yayın açıcam yine 22:30 gibi falan olur herhalde. Gerçi belki de bakarım, devrede başlarım. Yazarım yine buraya

şimdi aç bence basar online bak
Mesaj tarihi:
evvueet, açıyom 10 saniyeye falan: https://www.twitch.tv/sabocano
buyrun gelin kıçı kırık bir Warlock decki var, muhtemelen 4-5'te biter sonrasında da yeni bi draft yaparım:
Mesaj tarihi:
Homm daki black dragon, bronz dragon vs gibi soyle spell immune bi dragon koymadilar ya. Ben baska bisey demiyorum.

Priest girisip sw:d, silence, owl, lb koymak şart oldu bu expansion. Bide Vol'jin, tadindan yenmez.
Mesaj tarihi:
Voljin gvg canim, gidiyo.

Voljin bana paketten cikmisti bi kere bile oynayamadim haha, palatres de ayni sekil.

Bu ayni karakterlerin tekrar kart olmasi hosuma gitmiyo ya, yeni bisi uyduramiyolar mi yahu
Mesaj tarihi:
ben pek umutlu değilim bu kartın oyun göreceğinden açıkçası
elinde dragon biriktirecen de, bunu atacan da.... 10+ turn'e kadar naaptın uşağım derler adama
Mesaj tarihi:
Adamlar oyundaki silence mevzusunu ciddi ciddi kısıtlama yönünde bir hareket içersindeler.

Muhtemelen owl ya tamamen kalkacak ya da manası insanlık dışı bir rakama yükselecek. Hatta silence random enemy bile yapabilirler şaşırmam doğrusu. Aynı şekilde hem druid'in silence'ı hem spellbreaker nerflenecek gibi görünüyor.

Tabi bu nasıl hayvan etkiler yaratacak oyunda onu görecez standart ile.
Mesaj tarihi:
Çıldıracağım bu gidişle, üç gündür rank 15 - üç yıldıza kadar geliyorum, dördüncü yıldıza ulaşamadım bir türlü.

Bu arada da şu full health atan elemana sahip warlock dolu etraf, bir warlock demin 2 defa doldurdu. Tempo mage ile yenilmiyor doğal olarak, 100 health falan götürmek lazım :/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...