Ozan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Çok ilginç bir olay oldu. Sezon sonu ödül olarak golden southsea deckend çıktı. Ama kağıtlara toz etmek için gittiğimde kartı bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Friendly minion rasgele seçilmiyor, yani kendin seçiyorsun hangisi değişecek diye, bence gayet iş yapar. Özellikle yüksek manalı bir minion ile bir şey öldürüp sonra bunla değiştirirsin hem de 1 mana daha yüksek bir minion'a dönüşecek. Control shamanda baya iş yapar. Ama asıl kafamı kurcalayan şey şu oldu, 20 manalı molten giant değiştirince neye dönüşecek :D. Aynı manaya çeviren kart gene molten giand yapıyordu full hp'de ama bu ne yapacak orası tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sabonis said: Totem Golem, into did you bring some fish, into this. aynı kart beast druid için de var ve bence bu patchle viable olucak beast druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Başarcoş'un yayınında katıldığı kim 500 milyar ister programını oynatıyor tekrar. kenan ışık'a bile ağlamış. şimdiye kadar çok ters geldi falan diyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/103/12198.png su ne kadar play goruyor diye basliyabiliriz degerlendirmemize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 dandik novice engineera atsan bile cok iyi value abi recombla cok fark var arada 6 mana 5/6 draw a card + random3 mana minion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Recombo bile çok iş yapabiliyor güzel kullanınca. Bu hem çok sağlam kart kendi başına, hem de değiştirdiği kartı 1 mana fazlası ile değiştiyor. Control shamana direk girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sloth said: Başarcoş'un yayınında katıldığı kim 500 milyar ister programını oynatıyor tekrar. kenan ışık'a bile ağlamış. şimdiye kadar çok ters geldi falan diyo ahah ah kacırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Masticore said: sloth said: Başarcoş'un yayınında katıldığı kim 500 milyar ister programını oynatıyor tekrar. kenan ışık'a bile ağlamış. şimdiye kadar çok ters geldi falan diyo ahah ah kacırdım olm boşver o hasta ruhluya canlı yayında view vermeyin :D sonradan VOD olarak izle, ben %90 öle yapıyorum. he chat'ten sataşacaksan tabii canlı izlemek lazım. ama azıcık ters bişi söylediğinde anında banlanıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Laurelin said: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/103/12198.png su ne kadar play goruyor diye basliyabiliriz degerlendirmemize :D ııh öyle diil ama. 4 slotunun şu anki kıralı tartışmasız Şiredır. Şiredır'dan önce midrangelerde kıral Yeti, kontrollerde ise Tazdingo'ydu. 2 drop ise karışık. Aggro deckler ile kontrol decklerin 2 drop seçimleri çok farklı. Rekombobulatör'ü kullanmak isteyecek deckler kontrol deckleri. Ama oyunda şu anda curve o kadar önemli ki... Yani sallıyorum. Renolock olsun. Rekombobülatör bütün aggro decklere karşı aşırı kötü. Kullanılamayacak kadar kötü. Bu kart ise Şaman'a midrangein kıral kartını sunarken + 1 de özellik veriyor. Ama iyi ama kötü. Kıçı kırık bir 2/1 damaged golemi 2 dropa çevirse bile kardır. Ya da late gamede Mistcaller'ı 7 dropa çevirme şansın da var(adsfsdf). Ki 3 manada Tuskarr Totemic bu açıdan oldukça işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 http://i.imgur.com/XBppZkp.jpg?2 Mod kardeşler pardon ama. ebenin hamu ya. Pokerde olsa potu alırdık en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 mulgear6 said: sabonis said: Totem Golem, into did you bring some fish, into this. aynı kart beast druid için de var ve bence bu patchle viable olucak beast druid druid'inki sadece elindeyken çalışıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 classic kartlarına nerf gelmedigi sürece druid ramplamaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 FreEmoon said: Friendly minion rasgele seçilmiyor, yani kendin seçiyorsun hangisi değişecek diye, bence gayet iş yapar. Özellikle yüksek manalı bir minion ile bir şey öldürüp sonra bunla değiştirirsin hem de 1 mana daha yüksek bir minion'a dönüşecek. Control shamanda baya iş yapar. Ama asıl kafamı kurcalayan şey şu oldu, 20 manalı molten giant değiştirince neye dönüşecek :D. Aynı manaya çeviren kart gene molten giand yapıyordu full hp'de ama bu ne yapacak orası tuhaf. molten giant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 hayır +1 mana costlu bi yaratık yoksa, hiçbişi yapmıcak bu kart. işlemiyor battle cry'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ha pardon ben recombobulator diye düşündüm karta bakmamışım soz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 demin başarcoşa bağlıyodum az kalsın :D :D lethalım varken ve rakibin eli boş, 2 tur üst üste taunt, üstüne oynadığım ayıcığa assassinate. tabii ondan önceki 2 maçımda önce 2/1 ve 1/1 minionlar varken 3 kafaya arcane missiles atmam, sonra rakibin 1/10 şansla 6/2 minion'ımı mad bomber'la öldürmesi falan. böle masa falan yumruklayacak kıvama gelmeme az kaldı :D sinir kat sayısı olarak dallamaya baya yaklaştım ama tabii ben rakiplerimin her hareketinde küfür edip aşağılamıyorum o hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 olm lan, öğle rakısına çıkmadan önce birkaç oyun atiim dedim. shredder'dan nat pagle geldi rakibe, adamı 4 bıraktım öldürücem. adam 3 tur üst üste taunt indi ve nat pagle 7 turn üst üste kağıt çekti lan.... 7... bildiğin 7 lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Rng uzerine kurulu oyunda rng den bashetmeyin abi ya, komik oluyo. H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 sabonis said: demin başarcoşa bağlıyodum az kalsın :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 26 Nisan https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/4d5m65/is_this_confirmed_that_the_new_expansion_will/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Şu warlocklara karşı nasıl oynanır bi öğrenebilsem çok güzel şeyler yapıcam da işte çok can sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ne ile oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Warlock'ın en antisi druid sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Inspire warrior da dağıtıyor locku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar