Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

Düzgün bir giriş yapmak istesek, ne kadar para harcamak gerekiyor? hangi paketleri açmak gerekiyor?

ne bileyim bi bakıyorum. 2 farklı paket + bu ay açılacak paket görüyorum. Üstüne tek kişilik moddaki kartları görüyorum vs...
(hiç öyle aylarca daily yapıp veya 30 win alayım 1 paket açayım gibi vaktim ve sabrım yok)

:D
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Densiz said:

Düzgün bir giriş yapmak istesek, ne kadar para harcamak gerekiyor? hangi paketleri açmak gerekiyor?

ne bileyim bi bakıyorum. 2 farklı paket + bu ay açılacak paket görüyorum. Üstüne tek kişilik moddaki kartları görüyorum vs...
(hiç öyle aylarca daily yapıp veya 30 win alayım 1 paket açayım gibi vaktim ve sabrım yok)

:D

Ya para harcaman aslında gereksiz, ranked modda gayet ucuza yapacağın face hunterla iyi yerlere gelebilirsin ama asıl kart yekününü arenada ustalaşarak tamamlayabilirsin. Arenada seçimlerde yardımcı olmak için misal www.heartharena.com u kullanabilirsin, iyi curve lü bir deck yapar sana, 7 win de hem pack alıyorsun hem maliyeti tam çıkıyor, üzerine çıkarsan kardasın. Böyle böyle kartlarını tamamlayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah şurda bana laf atamlar;

Her başlığa ben çok biliyorum 283839 paragraf uzun uzun yazayım engin medicore net bilgimi herkesle paylaşayım rep kasayım diyen bıngıldak ki okadar rezillikleri repini yerin dibine soktuğu halleri varki burda hatirlatmaya gerek yok dayak yeme korkusuyla yaptigi geri vitesten 3 gün boyunca sadmaladigini yzunu vurduklarinda daha da anlatan vasat oyuncu konsol plebi. Onda çok ağır butthurt var.

Quixef i cok zaman olmadi gecenlerde agrolamistim zaten ki yetonun burda yaptigi yorumda neresiyle okudugundan kafasinin hangi loblari calistigindan belli. 5 sayfa önce dr.booma da traş olunucak dendi ama g.. müzle okumuş ya da kavrayamamisiz summon bomblarin traiti diye aciklamalari yapilmasina ragmen, her kart icin tek tek paragrafla wot yazmanin sacmalik oldugunu belirtmeme ragmen adam bana gelmis bilgin 0 diyor. Hahah 1. Zaten bunu söylemek icin bilgi gerekmiyir 2. Benimle oyun mu oynadin ya da oynadigim oyunu mu gördün. Neyse bu da böyle arada başlıklarda girip ahkam kesip arada gözüne kestirdigine hazir saldiri altindakine saldiran low tierlerden biri ki bununda 2-3 ay önce sus artik quixef diye agzina vurulmuştu.

Önce konu da söyleneni anliyalim sonra kişisel saldiri yapalim butt hurt lü arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

@quixef

hs deneyimim pek olmadı (biraz yavan geldiğinden bulaşmamıştım. İşte belki eğlendirir umuduyla deneyeceğim)

öğrenmek için 1-2 alt hesapla arena yı deneyeyim mi? yoksa direk orjinal hesapla mı başlayayım bahsettiğin yol ile. (10-20$ atarım arenaya sorun değil. Sonrası gelmeyecekse... Paket işini sorma nedenim ise, oraya bi 40-50$ atabilecek olmaktı.. Madem arena daha akıllıca 10-20$ sorun etmem arena için)

ne yapayım, alt hesap ile mi öğreneyim arena işini? (2-3 arena çıkar kardeşimin hesaptan. Nasıl olsa oynamıyor... Sonra kendi hesabıma geçebilirim, üst paragraftaki kısımı uygulamak için)
Sosyal ağlarda paylaş

Arenayla kart toplamak aylar alır, bize artık base gibi gelen bi ton common kart düştü yıl oldu oynuyoruz, yeni başlayan adamın biraz para gömmesi lazım yoksa deck yapamaz bu saatten sonra. Naxxı falan saymıyorum bile. Ha çok iyi oyuncu direk base kartlarla da legend olmasa bile yüksek rankleri zorluyor da işte trump falan olman lazım onun için.

Tabi bu dediğim işte competitive olmak istiyorum herkesi yeneyim istiyorum kafasındaysan. Yoksa arena yardımcısı siteyle oynaya oynaya öğrenirsin yavaştan gelir kartlar, belki naxx ı parayla alır iyi kartları hemen ekler geri kalanını craftlar tek tek açarsın.

Bide alt accla kasmak niye? Direk kendi hesabınla gir oyna kaybedilecek bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@axedice

alt acc de kasma yok.. Öğrenmek için ondaki 1k ya yakın goldu hiç edeyim mi diye düşünmüştüm... Ondaki para bitince, bendeki tecrübeyle kendi hesabımda takılırım gibi :P.

kartların yavaştan gelmesi felan sorun değilde.. Kart azlığına ezileceksem eğlenceden çok moral bozar.

Böyle hesap yapınca ya çok para gömeceğim, yada en azından şansın eşit olduğu arena takılacağım. Arenaya 10-20$ attıktan sonra öğrenebileceksem ve artık gelen gideni karşılayacaksa arena daha iyi. Sorun değil ranked girmesemde olur kartlarımı oynanabilecek seviyeye getirene kadar. Tabi gelen gideni karşılayacaksa :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben niye forumda yazıyorum ki abi

Sus artık Quixef diye ağzıma vurulmuş benim, niye söylemiyorsunuz böyle bir şey olduğunu? Yani bu lafı yiyen insan hala neden yaşar abi? Valla çok ağır laf yemişim ya, sus artık Quixef...Vay babam vay

AHAHAHAHAHAHAHAHAH

Edriel cahilsin, yazmayı bilmiyorsun, tartışmayı bilmiyorsun, bilmediğin için de küfre ve hakarete başvuruyorsun, oyunu bilip bilmediğini sen bir kanıt ortaya sürmedikçe bilemem evet, 5. turnuva devam ediyor şu an katılsaydın birine de görseydik engin bilgini.

Sabonis ise, her ne kadar sevimsizlikte sostizmle yarışsa da, önceki HS turnuvası galibi, dolayısıyla en azından bu forumdaki kitle arasında HS bilgisi yönüyle "emsalleri arasında temayüz etmiş" bir arkadaşımız. Dolayısıyla, unknown quantity Edriel gelip önceki şampiyon Sabonis e "anlamıyon HSden" deyince komik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala aynı şeyi savunuyor ya yazdığımı okumadan sataşmak için sataşırsan böyle olur adama dedim ki önceki exp da bile çıkan kartlar exp çiktiktan sonra anca degerli mi digil mi anlasildi. Fikir üretilir ama buraya gelip her cikan kart icin ufff çöp yetersiz blizz ufff bu süper olur gibi atip tutulup wot yazilmaz. Ki adama daha önce de dedigi bir kart icin örnek verdim he ben potansiyeli var dedim diye gayet bariz kıvırdı yani.

Hatta direk şunu dedim; öngürülmez birşeyi nasıl bukadar ayrıntılı öngerebiliyorsun.

Ayrıca bir eleştiri yaparken çuvaldızı kendine batır sadece idda da bulunup hiç bişey sunmuyorsun, okumuyorsun. Ne yazdin yani şu son 2 sayfada oku bakalim baştan.

Edit: birde bu forumda kişilip kaybı yaşayan arkadaşlara dikkat ederseniz sürekli koca koca ya da uzun uzun AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH falan yazıyorlar hani ben sen dinlemiyorum lelelelelelellele diye kulagıni kapatip bagiran ufakliklar olur ya o hesap. Dediğim gibi maziden icinize oturan birşey varsa şuan ki durduk yere saldırınızla bir yere varamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman naxxı satın al basic kartlar + naxxla bi starter deck yapar dailyleri gömersin, gelen parayla arena yap sürekli zaten bi arena ortalama 6-7 maç falan. Arenada oyunu öğren bu arada decklerin gelişsin arada craft mraft milletin ağzına vurmaya başlarsın. Şu anda naxx hariç para verilecek bişi yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

O zaman naxxı satın al basic kartlar + naxxla bi starter deck yapar dailyleri gömersin, gelen parayla arena yap sürekli zaten bi arena ortalama 6-7 maç falan. Arenada oyunu öğren bu arada decklerin gelişsin arada craft mraft milletin ağzına vurmaya başlarsın. Şu anda naxx hariç para verilecek bişi yok çünkü.

brm ilk wing bi de
ibo var

bu garibim de zavallı ya hiç tartışmaya karışmadan ciddili cevap veriyo

tunca nerde ya bi banlasın şu quixef'i hep saçmalıyo
Sosyal ağlarda paylaş

@Edriel

Kim olduğunu bile bilmiyorum ki geçmişten ne hesabım olsun seninle?

Adam yazmışsa yorum yazmış, GvG öncesi en etkili kartları en iyi streamerlara sorduklarında sadece ve sadece Strifecro Dr. Boom u ilk sıraya koymuştu misal, geçen sayfalardan birinde tablo var kim ne demiş diye meşhur Trump un listesi içler acısı.

Diyeceğim, adam görüşünü ortaya koymuş nihayetinde, bu konunun amacı bu, katılırsın katılmazsın Dr. Boom un boom bot mekanikleri tam anlaşılmamıştı expansion çıkmadan dolayısıyla değerlendirmeler isabetsiz oldu ama bazı kartlar var ki, yorum yapmak için gördüğün kısım yeterli dümdüz minion a 8 dmg 5 manaya diyen karta kötü demek için kartın çıkmasına gerek yok vb.

Katılmıyorsan niye katılmadığını belirt, hayır şu yüzden senin işe yaramaz dediğin kart işe yarar de, konuşma devam etsin. Ama onun yerine "lel öyle yorum mu olur" tarzı girersen konuya benzer bir karşılık alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

peki gelecek olan güncelleme öncesi bunu yapıyor olmak hata olur mu?
aynı soruları dolaylı sorduğumun farkınadyımda emin olmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...