mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 photographer said: axedice said: Sonuçta healbot kalkıyor bir sonraki paket ile kalkıyor mu antique healbot? evet yeni paketle birlikte standart ve wild mod gelicek orda ana formatta olmıyıcak healbot ve diğer gvg/naxx kartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Masticore said: asda biri hearthpwn'a koymuş http://i.filmot.org/QAzWx7t.png ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ortasına turuncu gem koymamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Wishmaster said: sabonis said: böle herşeyde random random, baya sinir ediyo beni. başar bey? oyundaki random elementlere gıcık olmak başka. rakip common kart olarak Acidic Swamp Ooze oynayınca masayı kırmak başka. Bak mesela şuna da kızarım yani. Birkaç gün önce geldi başıma. 3-4-5 manalık bi el geldi hepsini gönderdim, tekrar çektim, üstüne 1 kart çektim, durum bu. Şu şekilde hiç 1-2 mana gelmeme ihtimaline bakınca mesela %1. Yani lafın gelişi falan diil, gerçekten %1 :D bi şekilde dövdüm bu arada, yenildiğim için ağlamıyom yani. Ama yenilsem ağlardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 hots'da emzikli uther skini falan çıkarıyorlar hadi neyse de bu oyunu da böyle bok edeceklerse light ragnaros falan diye boku çıkar işin. zibilyon tane paladin hero var oyunda ragnaros nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Çünkü fire, spiritle birlikte light a en yakın element. http://lorekeeper.net/wp-content/uploads/2016/03/KOz7n7A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 abi tamamda o zaman ragnaros yapma ne bilem naaru yap bi tane lan zaten 2 kere ragnarosu kullandın 3e ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 herkes adına gıcık oldu bunun. remove edilmesi gereken her kartın meta görme ihtimali var. bu kartlar açıklanmadan nerflerden bahsedilseydi keşke. biz de sağlıklı yorumlar yapabilseydik. şimdiye kadar açıklanan kartlar arasında en iyisi rogue legendary gibi geldi bana, combo trigger için iyi kart harcamamış oluruz. kalanlar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ragnaros the lightwell olmuş lan o :D BY LIGHT BE CURED" hatta "LIVE, INSECT" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 tüm shaman'ların amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 tüm doomhammer + crackle + crackle + lava burst'cü shamanların amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 face hunter bile sizden daha onurlu gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 >:D<>:D<>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 DeBuffAndHeal said: Yeni rogue legendarysi güzel olmuş 4 mana 3/2 biraz kötü olsada brann + raptor ile combosu var. http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/346/635945220590196054.png toxins http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/28/961/bloodthistletoxin.png http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/28/962/briarthorntoxin.png http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/28/963/fadeleaftoxin.png http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/28/964/firebloomtoxin.png http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/28/965/kingsbloodtoxin.png çok iyi kart. sonunda düzgün bi kart. OH yani. bir rog kartı olarak muhteşem gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ben lagnaros'u beğendim ya wow'du lore'du bi alakam olmadığı için rahatsızlık da vermedi ama farklı bi isim/karakter olsaymış tabi daha iyiymiş. konsept güzel açacağım paketlerden paladin ve rogue legendary'leri çıksın çok isterim açıkçası. shaman'ın legendary'si de çok güzel ama shaman kartlarım tam değil, al'akir, 5 mana destruction falan yok hiç oynamadım shaman adam akıllı zati n'zoth'lu paladin-rogue desteleri heycanlandırıyo beni şimdilik. c'thun nedense herkeste olacağından marjinallik sevdalısı yüreğimi cezbetmedi =p ha bi de güzel ramp druid kartları bekliyorum. ağaç mağaç hippi kafaları druid en sevdiğim tema çünkü(:D tabi bgh'e usturuplu bir nerf geleceğini farz ediyorum öte yandan. pre-order için bi son tarih var mı açıklanan biliyo musunuz? shop'ta yazar mı kalkmadan 1 hafta 10 gün önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ne zaman gelecek artık bu? 2300g birikti heherey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 -Deno- said: face hunter bile sizden daha onurlu gözümde http://media.hearthstonehungary.hu/jul15/well-met-paladin.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 şunu selamınaleyküm yapsınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 voryırda tam 'merabalar' çekiyor he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sabonis said: Wishmaster said: sabonis said: böle herşeyde random random, baya sinir ediyo beni. başar bey? oyundaki random elementlere gıcık olmak başka. rakip common kart olarak Acidic Swamp Ooze oynayınca masayı kırmak başka. Bak mesela şuna da kızarım yani. Birkaç gün önce geldi başıma. 3-4-5 manalık bi el geldi hepsini gönderdim, tekrar çektim, üstüne 1 kart çektim, durum bu. Şu şekilde hiç 1-2 mana gelmeme ihtimaline bakınca mesela %1. Yani lafın gelişi falan diil, gerçekten %1 :D bi şekilde dövdüm bu arada, yenildiğim için ağlamıyom yani. Ama yenilsem ağlardım :P %8.68 backstabler ve çekilen kart dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sabonis said: Bak mesela şuna da kızarım yani. Birkaç gün önce geldi başıma. 3-4-5 manalık bi el geldi hepsini gönderdim, tekrar çektim, üstüne 1 kart çektim, durum bu. Şu şekilde hiç 1-2 mana gelmeme ihtimaline bakınca mesela %1. Yani lafın gelişi falan diil, gerçekten %1 :D bi şekilde dövdüm bu arada, yenildiğim için ağlamıyom yani. Ama yenilsem ağlardım :P burdaki yüzdeler numaralar nedir bu decklist falan nasıl geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Deck tracker programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 k1nJo said: sabonis said: Wishmaster said: sabonis said: böle herşeyde random random, baya sinir ediyo beni. başar bey? oyundaki random elementlere gıcık olmak başka. rakip common kart olarak Acidic Swamp Ooze oynayınca masayı kırmak başka. Bak mesela şuna da kızarım yani. Birkaç gün önce geldi başıma. 3-4-5 manalık bi el geldi hepsini gönderdim, tekrar çektim, üstüne 1 kart çektim, durum bu. Şu şekilde hiç 1-2 mana gelmeme ihtimaline bakınca mesela %1. Yani lafın gelişi falan diil, gerçekten %1 :D bi şekilde dövdüm bu arada, yenildiğim için ağlamıyom yani. Ama yenilsem ağlardım :P %8.68 backstabler ve çekilen kart dahil. backstab tabii ki sayacaksın o ayrı konu da, çok büyük ihtimalle yanlış hesapladın. göster bakiim bi hesabı. önce 3 kart çekiyorum, onları geri gönderiyorum komple, üstüne 4 kart çekiyorum. sen mulligan safhasını direk saymamışsın. bi daha hesapla bakiim şimdi kaç çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ya blizzarda cok kirginim o konuda, orjinal herolarin seslendirmesindeki o ince ton yenilerde ozellikle yok en kibarlari anduin bile sarcasm dolu emote ateinca rage e giriyorsun, yeni herolarinm meotelar cok duz ve imali degil eskileri gibi jaina nin duz "hello" su, guldan in "sowwy" si filan ahahah alleria bayik ve seslendirme kotu medivh renksiz liadrin cok sade ve ruhsuz turn 6 BMi disinda thrall bide elephants haric direk mary sue diycemde zaten karakterin olayi o :P magni ama BM emote u olmasada seslendirme filan direk god tier, nefret edemiyorsun. fair play krali direk, dizayn filan zaten 11/10 yeni gelen herolari bari duzgun yapsinlar, liadrin cok bekledim ama utherin well met ine, I will fight with honorina kurban :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar