Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
totemic said:

sabonis said:

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA BİTTİM BİTTİM AHSDUFASFHADSAFADS.

http://www.twitch.tv/basarcos/v/51555197?t=117m40s

Sadece 5.5 dakika ayırarak gün içinde yaşadığınız stresi komple atabilirsiniz hasudfhudashfuah. adamım ya. yine stream yapmaya başladı bu aralar, muhteşem!!!

adını söyleyin bari kim eve gidince bakayım ofiste açılmıyor.

basarcos twitch. link'in içinde yazıyor işte yaw :D
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Bu adam aynı anda 3 farklı serverda mı oynuyor şimdi ciddi ciddi haha

insan yorulur yahu

oynamasını geç hepsindeki durumu da açıklıyor itinayla, ara sıra chatteki soruları yanıtlıyor falan asd
Mesaj tarihi:
arkadaş ben bu oyunu silkelerim...

spider tank var adam mad bomber iniyor %3 ihtimalle 3'ünü spider tank'e vuruyor, hero power ile temizliyor. şu paylaştığım zibidi herifin çıldırdığı şeylerin 10 katı zor ihtimal anasını satiim.
Mesaj tarihi:
dun gece priesti golden yapacam diye 18'e dustukten sonra, bu sabah freeze mage'e gectim yine.. aslinda su anki metada kotu degil.. 7-2 gibi bir skor ile 13'e geldim tekrar (tabi su an ust ranklerde durum nedir bilmiyorum)..

tek sikinti warrior.. 1-2 tur oynuyorum.. eger patron veya face warrior cikmazsa direkt veriyorum concede'i.. imkansiza yakin match-up oteki turlusu..
Mesaj tarihi:
6 minion'ın hepsinin enhance-o-mechano ile windfurry alması ve bu şekilde kazanması. paha biçilemez. 1000'de 1 ihtimal... Hani 1000 oyunda 1 olacak bi ihtimal diil. 1000 kere bu senaryo olduğunda 1'inde bu sonuç çıkar. ama çıkıyor işte anasını satiim.

gvg gerçekten bu oyun için verilmiş açık ara en kötü karardı. 1 ay içinde gidiyor olması muhteşem bir gelişme.
Mesaj tarihi:
gelmiş yine bişiden anlamayan hater, oojgelmiş

BonePART said:

sabo lan
sende twitch yapıp böle ağlasan çılgın tutar
türk twitchilerinin hepsi öle nası olsa

olm ben buraya yazınca beni monitör yumrukluyor gibi mi hayal ediyorsunuz, kafanız mı güzel? bir maçta şans olur unuturum gider birikmez.

2.5 seneyi geçti hearthstone, 1 kere sinirlenip masaya vurdum, 1 kere de hasssiee diye kalktım yerimden bi dolaştım.
Mesaj tarihi:
bir sürü 1 hp'lik minion'ım varken rakibin shredder'ından unstable ghoul çıkması. üstüne bir sonraki tur garanti ölüyorken, top deck innervate ile 7. turda kombo ile lethal vurması. harikulade.

edit: adam özür diledi lan aşırı şanslı olduğu için asdhufdhasufhas :D :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...