Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Bu adam aynı anda 3 farklı serverda mı oynuyor şimdi ciddi ciddi haha insan yorulur yahu
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 totemic said: sabonis said: HAHAHAHAHAHHAHAHAHA BİTTİM BİTTİM AHSDUFASFHADSAFADS. http://www.twitch.tv/basarcos/v/51555197?t=117m40s Sadece 5.5 dakika ayırarak gün içinde yaşadığınız stresi komple atabilirsiniz hasudfhudashfuah. adamım ya. yine stream yapmaya başladı bu aralar, muhteşem!!! adını söyleyin bari kim eve gidince bakayım ofiste açılmıyor. basarcos twitch. link'in içinde yazıyor işte yaw :D
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Wishmaster said: Bu adam aynı anda 3 farklı serverda mı oynuyor şimdi ciddi ciddi haha insan yorulur yahu oynamasını geç hepsindeki durumu da açıklıyor itinayla, ara sıra chatteki soruları yanıtlıyor falan asd
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 arkadaş ben bu oyunu silkelerim... spider tank var adam mad bomber iniyor %3 ihtimalle 3'ünü spider tank'e vuruyor, hero power ile temizliyor. şu paylaştığım zibidi herifin çıldırdığı şeylerin 10 katı zor ihtimal anasını satiim.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CZbT6jdW0AEtE4z.jpg
Spyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 dun gece priesti golden yapacam diye 18'e dustukten sonra, bu sabah freeze mage'e gectim yine.. aslinda su anki metada kotu degil.. 7-2 gibi bir skor ile 13'e geldim tekrar (tabi su an ust ranklerde durum nedir bilmiyorum).. tek sikinti warrior.. 1-2 tur oynuyorum.. eger patron veya face warrior cikmazsa direkt veriyorum concede'i.. imkansiza yakin match-up oteki turlusu..
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Alexstraszasız olmuyor ya bariz. Yoksa elimden geleni yapıyorum yani. Değişik OTK freeze mage'leri denedim. Düşüktü winrate. Cycle zor oluyor.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Ace de bi ara echoe of medivh'li oynuyordu. Sludgelar heal botlar falan echoeluyordu.
Borlach Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 onun oynadığı reno mage'di. bende kendime göre farklı bir versiyonunu yaptım. oynaması keyifli onunla da.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Yok abi, eski turnuvada oynuyordu daha reno falan yoktu piyasada. Axedice ile maçlarının videosu vardır hala aşağıdaki başlıklardan birinde :)
totemic Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Boyle sanslı p.clerin oldugu oyunda bu kadar da olmaz.
Arma Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 freeze mage bende oynadım baya. control warrior imkansıza yakın. gerisinde gayet başarılı deck.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 invoker diye biri 123 kere arkadaşlık yolladı bana. patiden mi o?
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Alexstrasza yaptım, şimdi görelim bakalım.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Sebanis'e çakarken abisi sabonis kızıyor sdglkj torch'ları çıkarıp yerine 1 sludge 1 antique mi koyayım?
sabonis Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 6 minion'ın hepsinin enhance-o-mechano ile windfurry alması ve bu şekilde kazanması. paha biçilemez. 1000'de 1 ihtimal... Hani 1000 oyunda 1 olacak bi ihtimal diil. 1000 kere bu senaryo olduğunda 1'inde bu sonuç çıkar. ama çıkıyor işte anasını satiim. gvg gerçekten bu oyun için verilmiş açık ara en kötü karardı. 1 ay içinde gidiyor olması muhteşem bir gelişme.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 sabo lan sende twitch yapıp böle ağlasan çılgın tutar türk twitchilerinin hepsi öle nası olsa
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 keşke saboda bi ay içinde gitse rahat rahat konuşsak şurda gerilmeden
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 üzüldüğüm tek kart esportal en çok priest ve mage zarar gorcek sanırım gvg den
sabonis Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 gelmiş yine bişiden anlamayan hater, oojgelmiş BonePART said: sabo lan sende twitch yapıp böle ağlasan çılgın tutar türk twitchilerinin hepsi öle nası olsa olm ben buraya yazınca beni monitör yumrukluyor gibi mi hayal ediyorsunuz, kafanız mı güzel? bir maçta şans olur unuturum gider birikmez. 2.5 seneyi geçti hearthstone, 1 kere sinirlenip masaya vurdum, 1 kere de hasssiee diye kalktım yerimden bi dolaştım.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 elemental destruction üzerine kelthuzad oynayan shaman arkadaş öncelikle ananı avradını ...
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bir sürü 1 hp'lik minion'ım varken rakibin shredder'ından unstable ghoul çıkması. üstüne bir sonraki tur garanti ölüyorken, top deck innervate ile 7. turda kombo ile lethal vurması. harikulade. edit: adam özür diledi lan aşırı şanslı olduğu için asdhufdhasufhas :D :D
Öne çıkan mesajlar