sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 gerçekten düzgün bir insan ?!?!?! ahahaha. ben adamı keşfettiğimden beri yaşam enerjimi kendisinden alıyorum be sen ne diyorsun?? :D :D adam olabilecek her şey ama HEEEER ŞEEEEYde bir şekilde rakibin şansına bahane buluyor. "peh yenildik işte" diye bişi yok. Mesela adam 15. turda yenilmiş, "Rakip 3. turda Spider Tank yaratığı açtı ondan yenildim" diyor mesela. Gören de rakip 3 manaya 8/8 açtı sanacak :D he bu oyunda bomb lobber tabii ki gayet şans. ama kendisi 3. tur spider tank üstüne 4. tur blast mage ile bütün oyunun gidişatını hiper değiştirdiğini unutuyor mesela. orada bal yok yani hiç. buna sebep olabilecek tek kartı çekiyor deckindeki. O spider tank'i çekmese, maçı zaten kaybediyor gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bu herif 45 yaşında kanser olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 adam literally agladı lan ksjdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ogrencisi olsam bu adama koridorda "consecration" der kacardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Oha lan bu oyunu böyle oynayanlar da mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sabonis said: gerçekten düzgün bir insan ?!?!?! ahahaha. ben adamı keşfettiğimden beri yaşam enerjimi kendisinden alıyorum be sen ne diyorsun?? :D :D adam olabilecek her şey ama HEEEER ŞEEEEYde bir şekilde rakibin şansına bahane buluyor. "peh yenildik işte" diye bişi yok. Mesela adam 15. turda yenilmiş, "Rakip 3. turda Spider Tank yaratığı açtı ondan yenildim" diyor mesela. Gören de rakip 3 manaya 8/8 açtı sanacak :D he bu oyunda bomb lobber tabii ki gayet şans. ama kendisi 3. tur spider tank üstüne 4. tur blast mage ile bütün oyunun gidişatını hiper değiştirdiğini unutuyor mesela. orada bal yok yani hiç. buna sebep olabilecek tek kartı çekiyor deckindeki. O spider tank'i çekmese, maçı zaten kaybediyor gibi bişi. şunu yazan adam adam arcane missile attı adam diye foruma gelip aglıyo olm senin rage ve aglamaya karsı hiç bi yorumun olmamalı hatta ya abi adam haklı aslında cok op felan diye destek vermen lazım herifin stream yapmıyanısın aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yav he he. başlıkta az geyik olsun diye yazdığım 3-5 venting mesajı ile şu bir zaten. Bu arada adamın "top deck" dediği hiçbir şey topdeck değil, o da apayrı konu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Coşarbaş ın pack çekilişini gene kazandım ama kota dolu yazarım bi ara kodu buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dün canlı izleme şerefine eriştim videodaki oyunu. gerçekten de açık ara en eğlenceli yayın twitchde. çok fazla misplay de gördüm izlerken. boşuna ağladıkça anıra anıra gülüyorum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ağlayıp ağlayıp 'geyik yapmışfftımf yhfaaa' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mulgear6 said: yok abi değil ya gerçekten düzgün bi insan dediğim gibi arada takip ediyorum ben yazık olmuş ya heralde kötü bi gün geçiriyodu bi de bu tarz oyunlarda ragelemek çok kolay valla :D la adam da timerewinder var commander'la vurduktan sonra atmıyor, sonra aglıyor sadaf cok komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sabah freeze mage yapayım dedim, sanırım yanlış metada kalkışıyorum. Gelen geçen elime veriyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 aslında şu an güzel bi dönem sanki freeze mage için. çok zoo var, secret pala da öyle. warrior ve druid sıkıntı çıkarabiliyor en çok. da freeze mage oynamak biraz zor. yani duruma göre karar verme işinden bahsediyorum. thijs oynarsa izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Çok yavaş kalıyor ya. Herifler boardu doldurup ağız çene kırıyorlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Şeytan diyor fatigue druid, mill rogue oyna, milleti deli et sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Priest ve druidler bu kadar fazlayken hicbisey calismiyor ki freeze calissin. Secretcpalaya aglamaktan priestin entombunu unuttu millet aglamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 valla abi thijs bazen hiç beklemediğim hamleler yapıyor ki freeze mage'in profesörü gibi bi şey zaten kendisi. hatta son birkaç aydır legend#1 için freeze mage ile oynuyordu ne zaman baksam. deckte bi sıkıntı olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Su an thijs 3 serverda aynı anda freeze oynuyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Freeze mage'i siz beceremiyorsunuzdur veya 4 maç kötü çekmişsinizdir falan. Beceremiyorsunuzdur derken, ben de 20 maç kadar deneyip hala alışamamıştım. Mesela Spyro benden daha iyi oynuyordu freeze ile. Düzgün oynamayı öğrenmesi temiz 40 maç falan. Öle "freeze iyiymiş, yapiim de meta'yı döviim" diye bişi yok eğer yeni oynuyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Freeze ogrenmek için laughing izlemenizi tavsiye ederim. O cocuk da bi değşik. Başka hiç bişi oynamıyor. Bir de decki farklı, antonidas yok torchlar falan var ben daha cok seviyorum o decki tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Freeze hem zor hem sans istiyo yahu Early clear + ib turn9 alex sonraki turn icelance combo yapabiliyosa gg zaten karsi tarafta reno + bgh yoksa o turnden sonra oyun donmuyo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 thijs freeze şu kartlar doğru zamanlarda gelmedikçe ne gibi YARATICI kombinasyonlar yapabilirsin ki? Çok düz geldi bana. 1600 dust çöpe gitti mk Önemli edit: Bi de benim Alexstrasza'm yok sduhgsdş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 sabonis said: HAHAHAHAHAHHAHAHAHA BİTTİM BİTTİM AHSDUFASFHADSAFADS. http://www.twitch.tv/basarcos/v/51555197?t=117m40s Sadece 5.5 dakika ayırarak gün içinde yaşadığınız stresi komple atabilirsiniz hasudfhudashfuah. adamım ya. yine stream yapmaya başladı bu aralar, muhteşem!!! adını söyleyin bari kim eve gidince bakayım ofiste açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Wishmaster said: thijs freeze şu kartlar doğru zamanlarda gelmedikçe ne gibi YARATICI kombinasyonlar yapabilirsin ki? Çok düz geldi bana. 1600 dust çöpe gitti mk Önemli edit: Bi de benim Alexstrasza'm yok sduhgsdş alexsiz freeze saçma ya grimsiz patron gibi bişi heu ya yaratıcılık tabiki yok denemez de çok topdeck kart çekmen gereken durumlar oluyor dogru duzgun clear minion yok frost nova + ds çok iyi atman lazım falan filan işte bide emperorla alex öncesi fantastik senaryolar cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Wishmaster said: thijs freeze şu kartlar doğru zamanlarda gelmedikçe ne gibi YARATICI kombinasyonlar yapabilirsin ki? Çok düz geldi bana. 1600 dust çöpe gitti mk Önemli edit: Bi de benim Alexstrasza'm yok sduhgsdş kombinasyonla yaratıcılık değil abi olay, karşındakine ve duruma göre oynaman. bak mesela biraz önce thijs druide karşı 6. ve 7. turnde (7 ve 8 de olabilir emin değilim asd) boş board'a arka arkaya 2 kere doomsayer attı oyunu yavaşlattık güzel dedi. hatta keeper ile silence atarsa bile sıkıntı olmaz yine boş geçirmiş gibi olur vs dedi. kazandı da sonra. izleyin işte baya öğretici yayın yapıyor adam. http://www.twitch.tv/thijshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar