Nekro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 nasil anlamadım ben jaraxxus boarddaydi adam sacrificial pact atti diye mi kiziyorsun. board taki demon ı oldurebiliyor zaten face atmış spell i gibi yazmışsın. bu arada o mistress of pain vurdugu damage kadar hp heallayana kadar calismaya devam ettiği icin soulpriest le birlikte sonsuz vuruyormus. mekanigi bilerek oyle yapmislar bug degil yani. bana da biraz sacma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=9xdDnbiN4oY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Masticore said: o degilde bu baglamda malganis atıldıgında jaraxxus'in immune'nin yanında hp'sinin artması gerekmez mi replace'den dolayı. aynı mantıkla majordomo'dan replace olan ragnoros'a da mininona buff veren herhangi bişey de buff gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Xeph said: http://www.youtube.com/watch?v=9xdDnbiN4oY sdfsd bunu bilmiyordum lan ne kadar sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Nekro said: nasil anlamadım ben jaraxxus boarddaydi adam sacrificial pact atti diye mi kiziyorsun. board taki demon ı oldurebiliyor zaten face atmış spell i gibi yazmışsın. bu arada o mistress of pain vurdugu damage kadar hp heallayana kadar calismaya devam ettiği icin soulpriest le birlikte sonsuz vuruyormus. mekanigi bilerek oyle yapmislar bug degil yani. bana da biraz sacma geldi Dalga mi gecion anlamadim Tabi ki jaraxxusu heromdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Enteresan bir bug(belki de exploit) oldu gecen bir oyunda. Eleman bir karti oynar gibi yapti ama kart havada kaldi, oylece dondu oyun, ne timer isledi ne bisi, 10dk sonra cikmak zorunda kaldim, direk yenik saydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi millet 5 tane deck dışında hiçbişey gelmiyor karşıma gelir der benim derdim hayatımda görmediğim decklere yenilmek fatigue mage geldi karşıma. nedir arkadaş derdiniz manyak mısınız her maç yarım saat sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Vingthor said: o kadar zor değildi be sercancım ya abi ben hearthstone gerizekalısıyım ondandır. şu ana kadar çıkabildiğim en yüksek rank 16 yani. onu da anında düştüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Gallant said: Enteresan bir bug(belki de exploit) oldu gecen bir oyunda. Eleman bir karti oynar gibi yapti ama kart havada kaldi, oylece dondu oyun, ne timer isledi ne bisi, 10dk sonra cikmak zorunda kaldim, direk yenik saydi. sen battlent'ten disconnect oldun ama oyun mal olduğu için sana haber vermedi. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yav said: Nekro said: nasil anlamadım ben jaraxxus boarddaydi adam sacrificial pact atti diye mi kiziyorsun. board taki demon ı oldurebiliyor zaten face atmış spell i gibi yazmışsın. bu arada o mistress of pain vurdugu damage kadar hp heallayana kadar calismaya devam ettiği icin soulpriest le birlikte sonsuz vuruyormus. mekanigi bilerek oyle yapmislar bug degil yani. bana da biraz sacma geldi Dalga mi gecion anlamadim Tabi ki jaraxxusu heromdu abi face atılıyormus sacrificial pact bilmiyordum. Baya sacma bir olaymis harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Gallant said: Enteresan bir bug(belki de exploit) oldu gecen bir oyunda. Eleman bir karti oynar gibi yapti ama kart havada kaldi, oylece dondu oyun, ne timer isledi ne bisi, 10dk sonra cikmak zorunda kaldim, direk yenik saydi. Oyle supheli bi durumda force quit restart yapmak gerekiyor Arada bir olan bisey Bir de mac kullananlarin sorunu, bi muddet oynayinca gokusaklari basiyo grafikler dagiliyo falan Oyle oyle tekrar baglanamamaktan her sezon 1-2 rankim gume gidiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 http://www.hearthpwn.com/decks/420563-crusher-silent-druid-legendary su decki az bi degistirip oynadim bugun biraz. 16 falandim basladigimda. 9'a kadar ciktim sonra 11'e dustum geri ama eglenceli baya. yuakri goturur biraz daha hatta buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 fel reaver hiç çıkmadı bana ya, şimdi 800 veya 1600 dust veresim de yok 1 ay sonra kart standart dışı kalıyor. mahrum kaldım şu druid destesinden ya, bi türlü oynayamadım fel reaver yüzünden :D he çok üst düzey deck diil ama çok abuk maçlar oynuyorsun ve zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 sabonis said: fel reaver hiç çıkmadı bana ya, şimdi 800 veya 1600 dust veresim de yok 1 ay sonra kart standart dışı kalıyor. mahrum kaldım şu druid destesinden ya, bi türlü oynayamadım fel reaver yüzünden :D he çok üst düzey deck diil ama çok abuk maçlar oynuyorsun ve zevkli. ya bi video vardı tempo magee karşı mı ne oynuyodu druid adam 5 te fel reaver düştü magede herif içine mi doğdu nedir elini tutmuş reaver düşünce önce mage apprentice mi ne onu düştü sonra mana wrym mana wrym coin arcane missile arcane missile felan druid turn 7 de felan decki bitmiş şekilde ağlayarak çıktı eauheuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 adventure paketi almanın manası var mı şu anda, classic mode'da bütün adventurelardaki kartlar mı devre dışı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 şöyle eğlencelik olarak alınabilir kartlarda disleniceğinden baya dust çıkacak 3200 dust geliyo sanırsam oynamadıysan oynamak için alınabilir yani deste arkası felan verşiyor hepsi devbre dışı kalmıyo bu arada naxx ve g&g gidicek sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 gidenler: naxx, gvg kalanlar: brm, tgt, loe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 fuk all mech mages mech magez are son of biçıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 mech mage biticekte tier 1 deck bile değil lan artık tempo mage varken esamesi okunmuyor genelde mantık aynı aslında antonidasla kart döndüyosun ikisinde de tempo daha iyi bu aralar açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 mech mage mi kaldı ya. son 2 ayda 1 kere gördüm sanırım. bu arada mech mage demişken, 3-4 gün önceki arena draft'ım hasdufhudash. ha frostbolt/flame cannon ve aoe olmadığı için iyi bir deck değildi ama komboyu yaptığım maçların çoğunu kazandım. 1 tane daha olaydı blast mage, dağıtırdım ortalığı heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bu aralar bana sürekli huge toad çıkıyo acaip kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 huge toad game changer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bir iki kere tam yerine vurdu hakkın yiyememde çok kontrolsüz 2/3 battle cry olanı tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 en nefret ettiğim ise reno jackson, bu oyunu son anda çevirejackson çeken warlock'lar BİTTİ DEMEDİNİZ Mİ LAN diye bağırıyorum evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 abi ama reno deckler çok belli değil mi zaten ona göre oynuyosun masada lethal bırakıp adamı 15 16 hp de iken renoya zorlayıp sonra tekrar dövüyosun ha süpermaryo gibi brann + heal bot reno malganis jaraxuss felan düşüyodas işte board kontrolü kaybetmemek önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar