yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Murloc paladin'in son halini freeze mage'e benzetiyorum. Oyun gelişimi ve burst biriktirme açısından çok benzerler. Mirror match-up'ları da çok çılgın (rakibin murloc'unu kendi sahanda canlandırabiliyosun anyfin'le, ona göre oynaman gerekiyor falan) Kendim oynamıyorum ama karşıma gelenler ve izlediklerimden çıkarımım bu oldu. Bence güzel bişey oyuna yeni enteresan bir mimarinin kazandırılmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 sloth said: entomb secret palayı bitirdiyse ben kimlerle oynuyorum ? gerçek dışı şeyler yazmayalım lütfen. pala-priest matchup'ında paladin hala ağır basıyor secret pala her match-up'da agir basiyor.. fuckin xmas trees.. bir tek freeze mage'le rahat oluyor.. onda da bazen allah gibi cekiyorlar, bir sey yapamiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Ilk defa sezon bitimine 10+ gun kala rank5 oldum. Sans dileyin paticik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ben de abidik gubudik şamanla 10 oldum. Pek kompetetif olmadığı ortada ama bazen harika oluyor. 2 gün önce old murk eye ve 2 warleadera hex attım (Jeweled Scarab OPOPOPOP) anyfin can happen, nofin can happen'a dönüştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 justicarlı renolu yeni control warrior tavsiye ederim, mulligan falan hiçbişey de lazım değil boarddaki herşeyi silahlarla öldürüp reno açıyorsun justicar açıyorsun alex açıyorsun, rakip kendisi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=J9popqd6zPQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Bende old school handlockuma brann ekledim onunla takiliyorum. Çok düzenli oynamama rağmen rank 12'e kadar attı. Hala güçlü bi deste. Düzenli oynayabilirsem sezon sonuna kadar 5'e çekecek gibi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Azıcık tersten Sabonislik yapayım. (Dün doğum günü diye oyuna girmedi herhal. QQ göremedik) Renolock vs Kanser Priest (Ben) İlk 15 turnü pas geçiyorum (Malum her iki taraf için de ultra yavaş.) Adam Feugen + Sunfury indi. Auchenai + Circle + upgrade'li hero power ile oldurdum. Artan manayla Museum Curator indim. TA DAA STALAGG!!! Bir sonraki turn Sorry spamleyerek Stalagg + Dark Bomb (Auchenai'ye) indi. TA DAAA TOP DECK Mind Control (Evet 10 mana olan) Bir sonraki turn Bgh+Soul Siphon ile temizledi. Curator'dan gelen Stalagg'ımı indim. Silence+bişeyler indi. 2 ya da 3 turn sonra 2. Museum Curator'dan yine Stalagg geldi. You win this time... Garibim çok uğraştı da olmadı. Neden bilmiyorum ama Renolockları yenince ekstra bir haz duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ysera vs Archmage Antonidas Hangisini craft ederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 nage oynamak istiyorsan antonidas hani mutlaka yapman lazim ysera olmaz ise ama yerine pek cok sey konulabiliyor, neferian iste direk yedegi olabiliyor cogu deckte mage oynamiyorsan ysera daha iyi bir secim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Spyro said: https://www.youtube.com/watch?v=J9popqd6zPQ tost cok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 akirafes said: Ysera vs Archmage Antonidas Hangisini craft ederdiniz? antonidas ftw ysera demode oldu, tozlu raflara kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 yok be o kadar diil :P control decklerde iyi hala ama control deck yapicak dusti olan icin zaten ikisini birden yapmak koymaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 CW değişti deathwing'lisi popüler oldu, Priest de entomb-monkey vs. alıp bi tık hızlandırdı deck'ini. O yüzden Ysera gözükmüyor pek 2 sezondur. Yoksa dediğin gibi, hiç mage oynamıyorsa ysera yapsın madem. Güzel kart neticede. Bir gün lazım olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bide seçenekler neden sadece 2si ? diğer legler tam mı ? justicar var mı mesela o da önemli onu craftla ikisi yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 meta hızlı ysera yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Justicar Trueheart yok çoğu yok zaten. Kafam karıştı. O kadar iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ne oynadığını ne oynamak istediğini, olan legendary'leri sayarsan daha iyi fikir verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ysera tek başına inanılmaz bi kart ama işte decke koyamıyorsun, çok yavaş. Meta, hs çıktığından beri sadece 2 ay falan Ysera kullanılacak kadar yavaş kaldı. He priest, dragon priest falan kullanıyor o ayrı Justicar yapma. Gerek yok. Tek warrior kullanıyor. Paladin bile ancak yüzde 33 falan kullanıyordur justicar. Başka da class yok zaten kullanan. Legendary kartlarını yaz, en çok kullandığın 3 decki komple yaz liste olarak. Söyleyelim ne yapman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 tek warrior değil priest de kullanıyor. ama bence de yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 maly freeze mage'e denk geldim rank 16da (bu sezon hiç oynamadım) 26 vurdu tek turda(frostbolt-lance-lance 8+9+9) 27 hp'm varken wp çekti sylvanas shadowflameleyip reno attım dövdüm ordan ilk defa denk geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Benim de legendarylik dust birikti naapsam bilemedim. Hiç handlock oynamadım çünkü giantlarım yok. 4 tane giant mı yapsam naapsam.. Onu yapsam Jaraxxus yok. Jaraxxus'suz handlock nasıl olur? Dragon hibritli handlock nasıl bu arada? Şu an en cazip gelen legendary craft tercihim de malygos, en azından bir süre maly deckleriyle oynarım eğlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 mulgear6 said: maly freeze mage'e denk geldim rank 16da (bu sezon hiç oynamadım) 26 vurdu tek turda(frostbolt-lance-lance 8+9+9) 27 hp'm varken wp çekti sylvanas shadowflameleyip reno attım dövdüm ordan ilk defa denk geldim fibonacci'nin freeze mage'i o.. gecen sezondan sonra millet tournament medicli, deathwingli warrior oynamaya basladi onun yuzunden.. simdiden sonra da maly freeze mage goruruz bolca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Wishmaster said: Benim de legendarylik dust birikti naapsam bilemedim. Hiç handlock oynamadım çünkü giantlarım yok. 4 tane giant mı yapsam naapsam.. Onu yapsam Jaraxxus yok. Jaraxxus'suz handlock nasıl olur? Dragon hibritli handlock nasıl bu arada? Şu an en cazip gelen legendary craft tercihim de malygos, en azından bir süre maly deckleriyle oynarım eğlenirim. jaraxxus bile yoksa boş ver bence. malganis varsa demonzoo tarzı bi şey deneyebilirsin onun için de sea giant yapılabilir ama handlock şu an zaten popüler değil daha çok renolock'ın gideri var. ben de şu ara onunla 5'e tırmanıyorum yavaştan. az önce bi secret palanın ağzını kırdım zevke geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Wishmaster said: Benim de legendarylik dust birikti naapsam bilemedim. Hiç handlock oynamadım çünkü giantlarım yok. 4 tane giant mı yapsam naapsam.. Onu yapsam Jaraxxus yok. Jaraxxus'suz handlock nasıl olur? Dragon hibritli handlock nasıl bu arada? Şu an en cazip gelen legendary craft tercihim de malygos, en azından bir süre maly deckleriyle oynarım eğlenirim. malygos yapma ya, onun yerine daha cok eglendirip is yuapicak birsuru kart var seye bak hani her classta kullanabilicegim neutrallar neler olabilir class kartlari belli zaten, lock seviyorsan jaraxxus banko olmali, magede antonidas paladinde dr8 hani banko yapilir class kartlari bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar