Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 reno'lu olan her deck op. reno belki hs ilk çıktığında iş yapmazdı ama şu an her karttan 2 taneye gerek yok gibi bir şey, inanılmaz çeşitlilik ve sinerji oluştu. face hunter yenmekten keyif alamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 valla renolock ile gayet hala yeniliyorsun face shaman ve face hunter'a ya. tek kart olduğu için, gelmeme ihtimali gayet yüksek. çift kartlara ihtiyaç yok ama çift kartlarla çok daha stabil bi deck kuruyorsun, teklilere göre. zaten muhteşem bir dizayn olmasının sebebi bu. daha narin ve istediği kartları çekmezse patlayan bir deck ama aggro'ya karşı geldi mi neredeyse direk win veren bir karta sahip. vs daha stabil, ve bu sayede kontrole karşı genel olarak şansı daha yüksek bir deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ben druid ve mage oynadim paso bu sezon, renolock genelde cok zorluyor. Rank 5'te takildim zaten gene fazlasini olduramiyorum bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 arena'da yarro yarro opsiyonlar geliyor bana, karşımdaki mage 8 tane discoverlı örümcek sıçtı, kanser oldum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 combolock deneyen oldu mu? leeroylu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 sloth said: oyundaki en dengesiz en op kart açık ara muster ! flamewaker ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 flamewaker ve dr. boom en op kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://i.imgur.com/ATm0FMP.png şu çellıncır olduğu sürece op kart muhabbeti saçma muster alışılmış bişey de, halihazırda o kadar sıkıcı dude basabiliyoken bi de 3/3'leyen yeni kartla paladin'i daha da güçlendirmeleri ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 mad scientist mage ve hunter için op diğer classlarda aynı şekilde efektif bi kart yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 challenger legendary olsa her şey çözülecek. veya 2 secret getirse mesela... 4-5 secret getirince akıl almaz bir mana, tempo avantajı oluyor. 6 manaya 10 veya 11 mana oyuna koyuyor. rakip bu secretları çözücem diye götünü yırtıyor, board'da en az 3 tane minion'ı olması lazım rakibin ki bi boklar yiyebilisin. eh zaten paladin'e karşı 3 minion tutmak da imkansıza yakın. Üstüne üstlük paladin'in deck'inde geri kalan 12 karttan 5'i büyük minion oluyor, onları çatır çatır çekip oynuyor. halbuki sende 17 kart kalıyor, sen büyük minionlarını veya cevaplarını çekemiyorsun haliyle. bütün bunların üstüne karar vererek oynamıyorsun. deck'te resmen sıfır karar var. face decklerinde daha çok karar var maç başına... kısacası duyurulduğundan beri diyorum saçma sapan olacak diye. hala da dokunmadı şerefsiz blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Entomb priest tam ilaci aslinda ya Avenge proclatip en tomb Sonraki turn tyriona swd + harrison yaptim baya Su murlocklu renolu pala decki cok uyuz asil secret 75% aldim Frost mage burst shaman uyuz bi turnde 17-25 dmg geliyor ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Aluriel said: sloth said: oyundaki en dengesiz en op kart açık ara muster ! flamewaker ? önceki sayfadaki ''reno çok op'' muhabbetiyle dalga geçmek için yazmıştım ben onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 tüm deathrattle kartlarla bir deck oluşturup oynamak zevkli, gerisi reno deck, reno deathrattle yapıyorum bazen keyifli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ben çok küfür ediyorum bu oyunu oynarken ona bir çare bulması lazım blizzardın. öyle şanslı elemanlar geliyor ki karşıma deli olmamak içten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 https://i.ytimg.com/vi/RCLReWij1hs/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 şu eleman baya baya inanılmaz ya ahahahaha http://www.twitch.tv/basarcos her online olduğunda izliyorum neşem yerine geliyor. küfür ede ede, bağıra bağıra, "yeter lan onu da yapma artık yuh" diye diye yeniliyor. adam yenildikçe ayrı bir haz duyuyor insan sadhfuhasdufha. bir de kendi hata yapıyor mulligan'da falan mesela. sonra ağlıyor kart gelmedi diye falan. müthiş müthiş. herkese tavsiye ediyorum. ha bilmeyenlere de tavsiye ediyorum, anlıyor eleman oyundan, en azından arenadan anlıyor yani. kaparsınız 3-5 bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ben dayanamıyorum o adama yav, laubali geliyor biraz. türkçe izleyemiyorum hiç bi yayıncıyı 10dk'dan fazla benimki de öyle bi elitizm işte naapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Ben de komik baya diye tavsiye ediyorum asıl zaten. Kripp falan halt etmiş, rakibin en en ufak iyi hareketine karşı rage açıyor. O kadar iyi ki, yayını yoksa gidip eski videolarını falan izliyorum. Yenerken komik diil ama, yenilirken izlemek lazım hep =) he Yenerken, hayvani avantajı varken rakip rng kazansa da yine rage oluyor bak mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 var öyle insanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yav critlemiş. Arada kaynamasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yav said: var öyle insanlar :P ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 tınnnnnnnnnn n nn n nnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yav said: var öyle insanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Basar iyidir, eski MTGci, bebeyken bize kart veriyordu turnuvalara girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 kampanya bitmeden bi 50 lik daha aliyim dedim cenarious al akir black knight hogger (vardi) 2 de golden epic cikti lay on hands ve shadowform ^^ best value ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar