Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 1 mana drop value sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 noice combo. decklist atarmısın ? deneyeyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Deck bu su an. varsa boom alex void caller/malganis eklemek daha iyi olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Nekro said: 1 mana drop value sdf Çünkü çok ihtiyaç var o boardda.. Kart güzel görünüyor da bunu zaten efektif oynadığında çoktan kazanmış olmuyor musun? Çok zor şu kartın bi üstünlük sağlatması, ne biliyim oyun çevirmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aşırı zoo dışında çöp bi win more kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 k1nJo said: yeni brawl ne kötü ya. karşıma gelen herifin tekine hemen questing adventurer gelmiş. 2 turnde bi atıp hayvan gibi bufflıyodu. webspinnerlıyı koyun daha iyi lan. sen miydin o acaba trolledim bi priestı, priest olarak questing adventurer'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 deck te yok o kart ya. Bronzebeard varken peddler koydum. bir tane corruption bir tane de bu yeni warlock kartı sectim. sansa yerde de 6 minion olunca bronzebeard la birlikte bu hale geldi. axedice said: Çünkü çok ihtiyaç var o boardda.. Kart güzel görünüyor da bunu zaten efektif oynadığında çoktan kazanmış olmuyor musun? Çok zor şu kartın bi üstünlük sağlatması, ne biliyim oyun çevirmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 1 mana 5/5 reynad'ın süper low curve zoo deck'inde işe yarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Masticore said: Tymex said: http://s9.postimg.org/bjpby2ajj/SADASD.jpg Bu durumda kazanınca ne oluyor :) meşhur oluyorsun, yanılmıyorsam 3 kez ilk 100'e girince otomatik direk dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanıyorsun. mr.yagut cok iyi oyuncu bu arada. mr.yagut tersten okununca tugay değil mi sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Madcat said: k1nJo said: yeni brawl ne kötü ya. karşıma gelen herifin tekine hemen questing adventurer gelmiş. 2 turnde bi atıp hayvan gibi bufflıyodu. webspinnerlıyı koyun daha iyi lan. sen miydin o acaba trolledim bi priestı, priest olarak questing adventurer'la. ben mage'tim sanırım ya poly falan atmıştım hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bu reno nasıl çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 açılmamış kartlarının çift olmaması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yetoluk harbi zor iş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yeni brawl çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 brawl'la gir adam oyundan çıksın kazan nasıl bir şey olduğunu göreme deck'i aç, bir daha girmeye üşen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aşşırı uzun sürüyo brawl. baydı. %90 brawl gibi, pack aldım bi daha da girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-8hQ9P8D3Iw hahahah sonu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Entomb hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Yeni wing gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 heroicler kolaydı. ilki biraz uğraştırır gibi oldu ama vurdum ağzına döner tekmeyi. http://i.capsspot.com/s/5/7/108111.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sir finley akıyorrr...Token decklerine cok iyi oldu.Ya warlock hero power'a geciyorum ya da paladin'e. ( druid,shaman oynadım şimdilik) Late game de gelse yine iş yapıyor chow gibi degil cift hero power kullanmakta cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 finley baya iyi oldu ama daha tam desteler oturmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 son wing de gelsin yeni kanser deck belli oldu simdiden. herkes murlock oynamaya baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 murloc shaman geldi sabah finley olan. hunterla paketleyip yolladım baya basit şekilde. ki murloc shaman için shamanın kendi powerı daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 benim murloc'lar 100% yarısı da golden , yanarlı dönerli yaparım bi deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar