lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 noice combo. decklist atarmısın ? deneyeyim bende
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Deck bu su an. varsa boom alex void caller/malganis eklemek daha iyi olur tabi
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Nekro said: 1 mana drop value sdf Çünkü çok ihtiyaç var o boardda.. Kart güzel görünüyor da bunu zaten efektif oynadığında çoktan kazanmış olmuyor musun? Çok zor şu kartın bi üstünlük sağlatması, ne biliyim oyun çevirmesi falan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aşırı zoo dışında çöp bi win more kartı
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 k1nJo said: yeni brawl ne kötü ya. karşıma gelen herifin tekine hemen questing adventurer gelmiş. 2 turnde bi atıp hayvan gibi bufflıyodu. webspinnerlıyı koyun daha iyi lan. sen miydin o acaba trolledim bi priestı, priest olarak questing adventurer'la.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 deck te yok o kart ya. Bronzebeard varken peddler koydum. bir tane corruption bir tane de bu yeni warlock kartı sectim. sansa yerde de 6 minion olunca bronzebeard la birlikte bu hale geldi. axedice said: Çünkü çok ihtiyaç var o boardda.. Kart güzel görünüyor da bunu zaten efektif oynadığında çoktan kazanmış olmuyor musun? Çok zor şu kartın bi üstünlük sağlatması, ne biliyim oyun çevirmesi falan.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 1 mana 5/5 reynad'ın süper low curve zoo deck'inde işe yarıyordu.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Masticore said: Tymex said: http://s9.postimg.org/bjpby2ajj/SADASD.jpg Bu durumda kazanınca ne oluyor :) meşhur oluyorsun, yanılmıyorsam 3 kez ilk 100'e girince otomatik direk dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanıyorsun. mr.yagut cok iyi oyuncu bu arada. mr.yagut tersten okununca tugay değil mi sdfsdg
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Madcat said: k1nJo said: yeni brawl ne kötü ya. karşıma gelen herifin tekine hemen questing adventurer gelmiş. 2 turnde bi atıp hayvan gibi bufflıyodu. webspinnerlıyı koyun daha iyi lan. sen miydin o acaba trolledim bi priestı, priest olarak questing adventurer'la. ben mage'tim sanırım ya poly falan atmıştım hatırladığım kadarıyla.
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 açılmamış kartlarının çift olmaması gerekiyor
Tymex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 brawl'la gir adam oyundan çıksın kazan nasıl bir şey olduğunu göreme deck'i aç, bir daha girmeye üşen ...
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aşşırı uzun sürüyo brawl. baydı. %90 brawl gibi, pack aldım bi daha da girmem.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-8hQ9P8D3Iw hahahah sonu çok iyi
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 heroicler kolaydı. ilki biraz uğraştırır gibi oldu ama vurdum ağzına döner tekmeyi. http://i.capsspot.com/s/5/7/108111.gif
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sir finley akıyorrr...Token decklerine cok iyi oldu.Ya warlock hero power'a geciyorum ya da paladin'e. ( druid,shaman oynadım şimdilik) Late game de gelse yine iş yapıyor chow gibi degil cift hero power kullanmakta cabası.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 finley baya iyi oldu ama daha tam desteler oturmadı
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 son wing de gelsin yeni kanser deck belli oldu simdiden. herkes murlock oynamaya baslar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 murloc shaman geldi sabah finley olan. hunterla paketleyip yolladım baya basit şekilde. ki murloc shaman için shamanın kendi powerı daha iyi bence.
Tymex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 benim murloc'lar 100% yarısı da golden , yanarlı dönerli yaparım bi deck.
Öne çıkan mesajlar