Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

iyi de ben size para veriyorsunuz tü kaka demiyorum. tercihtir verirsin. dediğim aynı, internetten deck araştırıp para bayılan, buna rağmen hala 20lerde gezenlerden dem vurakis. belli ediyor kendini yani. şımarık velet.

diğeri de kişisel tercih, ben para verirsem o başarım hissiyatını alamayacakmışım gibi geliyor. arena ya girmek için, 3 gün quest bekleyince daha bir arena gibi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

iyi de ben size para veriyorsunuz tü kaka demiyorum. tercihtir verirsin. dediğim aynı, internetten deck araştırıp para bayılan, buna rağmen hala 20lerde gezenlerden dem vurakis. belli ediyor kendini yani. şımarık velet.

diğeri de kişisel tercih, ben para verirsem o başarım hissiyatını alamayacakmışım gibi geliyor. arena ya girmek için, 3 gün quest bekleyince daha bir arena gibi gibi.

bu mu nedenler, yoksa cimrilik veya "oyun beleş niye para vereyim" zihniyeti mi :D

he bi de nerede çizgiyi çekeceksin? ben 20 lira harcadım, elin adamı 2000 lira harcadı. aynı serverda olucaz onunla. Ama sen para harcamadın 5000 saat gömdün bütün kartların var, sen diğer serverda olucan. mantıklı mı?

kısacası istediğin şey süper saçma. kart oyununda kartın yoksa kart alacaksın yani, yapacak bişey yok. veya olduğun ranklerde takılmaktan arada sırada ezilmekten şikayet etmeyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

ama işte ayrı lig fikri felan saçma ha bence su dogru o ayrı mesele
adamlar ilk oyna basladıdıgında protected gibi bir şeyde olucak
1 ay boyunca yada ne biliyim belirli kart sayısına ulasınca bu protection bozulcak
ilk 1 ay cunku sıfır basladıysan cidden oyundan sogutuyo durmadan rank 25 te control warrior oynuyan adam gelmesi
ilk 2 3 gun oynamıyorum rankler duzene girsin siye ben
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ben genede almayı sevmiyorum
bu tür oyunlarda benim için tek heyecan kartları tamamlamak
o sebeple para verirsem o heyecanı kaybediyorum
hele hele bide istediklerim cıkmazsa dahada kaybeder oynu bırakırım o yuzden yavas yavas egleniyorum işte

şu anki hızınla kartları tamamlamanın imkansız olduğunun farkındasındır umarım :D

zaten olay o. çalışan bir f2p oyuncunun yetişemeyeceği hızda kart çıkarıyor adamlar. he boş öğrenci, saf arena ile beeeeeelki yetişebilir ama artık o da zor çünkü arena'dan son expansion'ın packi gelmiyor, random geliyor... sırf şu yaptıkları çakallık bile oyunun aslında f2p olmadığını gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Ben hiç bi zaman kartları tamamlıcam demedim ki. Elimdeki kartlarla en competitive decki yapmaya çalışıyorum. MEsela şu an 1400 dustım var doom ve ya ysera yapıcam dragon priest ya da totem shamanım için. Bu durumda bile rank 10 felanım gundfe 1 saat oynayarak.

tamam eyvallah. gitsen bi 60 pack gömsen mesela kartların tamamlanmayacak yine ama oynarken alacağın zevk artacak örneğin. yanlış mıyım? en azından benim düşüncemde olay böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...