Grego Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 iyi de ben size para veriyorsunuz tü kaka demiyorum. tercihtir verirsin. dediğim aynı, internetten deck araştırıp para bayılan, buna rağmen hala 20lerde gezenlerden dem vurakis. belli ediyor kendini yani. şımarık velet. diğeri de kişisel tercih, ben para verirsem o başarım hissiyatını alamayacakmışım gibi geliyor. arena ya girmek için, 3 gün quest bekleyince daha bir arena gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Grego said: iyi de ben size para veriyorsunuz tü kaka demiyorum. tercihtir verirsin. dediğim aynı, internetten deck araştırıp para bayılan, buna rağmen hala 20lerde gezenlerden dem vurakis. belli ediyor kendini yani. şımarık velet. diğeri de kişisel tercih, ben para verirsem o başarım hissiyatını alamayacakmışım gibi geliyor. arena ya girmek için, 3 gün quest bekleyince daha bir arena gibi gibi. bu mu nedenler, yoksa cimrilik veya "oyun beleş niye para vereyim" zihniyeti mi :D he bi de nerede çizgiyi çekeceksin? ben 20 lira harcadım, elin adamı 2000 lira harcadı. aynı serverda olucaz onunla. Ama sen para harcamadın 5000 saat gömdün bütün kartların var, sen diğer serverda olucan. mantıklı mı? kısacası istediğin şey süper saçma. kart oyununda kartın yoksa kart alacaksın yani, yapacak bişey yok. veya olduğun ranklerde takılmaktan arada sırada ezilmekten şikayet etmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Wowda gold almak gibi bir şey iste para harcamak. Farm yapmaya vaktin yoksa alırsın gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ya gerizekalı gibi 6 aydır aynı tartışmayı yapıyosunuz bi susun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 sen sus lan liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 o kadar şikayetçi değilim, tespitte mi yapmayalım ak. para verdik diye bu kadar milliyetçi olmayın lan sjkdfvb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 BonePART said: Wowda gold almak gibi bir şey iste para harcamak. Farm yapmaya vaktin yoksa alırsın gold. aynen bu işte. ama oyunda kart almak aşırı pahalı. bir expansion'dan 200 pack falan alman lazım ki, expansion'ın %90'ına sahip ol. (ki legendary'lerin anca yarısına sahip oluyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 hunter in hayvanlarından charge lı olanın sansini baya dusurmusler heralde uzun suredir görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ben genede almayı sevmiyorum bu tür oyunlarda benim için tek heyecan kartları tamamlamak o sebeple para verirsem o heyecanı kaybediyorum hele hele bide istediklerim cıkmazsa dahada kaybeder oynu bırakırım o yuzden yavas yavas egleniyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bugun 39 skill hunter maçı attım %80 filan huffer geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 hah işte bu, özetledi. heartstone for oldies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 başlık loop a giriyor ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 constructedda işiniz yok o zaman amacınız kart tamamlamaksa, 3 günde bir girer casual oynar questlerinizi yapar pack alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ama işte ayrı lig fikri felan saçma ha bence su dogru o ayrı mesele adamlar ilk oyna basladıdıgında protected gibi bir şeyde olucak 1 ay boyunca yada ne biliyim belirli kart sayısına ulasınca bu protection bozulcak ilk 1 ay cunku sıfır basladıysan cidden oyundan sogutuyo durmadan rank 25 te control warrior oynuyan adam gelmesi ilk 2 3 gun oynamıyorum rankler duzene girsin siye ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 control warriorla rank 25 kalması imkansız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 susun be or i will begin the ritual of summoning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Grego said: hah işte bu, özetledi. heartstone for oldies. http://images.zap2it.com/assets/p183996_b_h3_aa/the-golden-girls.jpg Bizi yalnız bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Masticore said: Bizi yalnız bırakın. evet lan, bırakın sakin sakin oynayıp, bağkur emeklisi gibi şikayetçi olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 BonePART said: ben genede almayı sevmiyorum bu tür oyunlarda benim için tek heyecan kartları tamamlamak o sebeple para verirsem o heyecanı kaybediyorum hele hele bide istediklerim cıkmazsa dahada kaybeder oynu bırakırım o yuzden yavas yavas egleniyorum işte şu anki hızınla kartları tamamlamanın imkansız olduğunun farkındasındır umarım :D zaten olay o. çalışan bir f2p oyuncunun yetişemeyeceği hızda kart çıkarıyor adamlar. he boş öğrenci, saf arena ile beeeeeelki yetişebilir ama artık o da zor çünkü arena'dan son expansion'ın packi gelmiyor, random geliyor... sırf şu yaptıkları çakallık bile oyunun aslında f2p olmadığını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ben hiç bi zaman kartları tamamlıcam demedim ki. Elimdeki kartlarla en competitive decki yapmaya çalışıyorum. MEsela şu an 1400 dustım var doom ve ya ysera yapıcam dragon priest ya da totem shamanım için. Bu durumda bile rank 10 felanım gundfe 1 saat oynayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Herkese benden 25 pack bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Cabukhearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 BonePART said: Ben hiç bi zaman kartları tamamlıcam demedim ki. Elimdeki kartlarla en competitive decki yapmaya çalışıyorum. MEsela şu an 1400 dustım var doom ve ya ysera yapıcam dragon priest ya da totem shamanım için. Bu durumda bile rank 10 felanım gundfe 1 saat oynayarak. tamam eyvallah. gitsen bi 60 pack gömsen mesela kartların tamamlanmayacak yine ama oynarken alacağın zevk artacak örneğin. yanlış mıyım? en azından benim düşüncemde olay böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 135 altında kalıp 6 win kovalamak nedir, anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mmmm paladin tears.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar