sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bu hafta thanksgiving nedeniyle yalandı. haftaya perşembe gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 sezon sonunu bekliyolar thanksgiving hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=HaGP96m5ylw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 2 kere random mu çıkarıyor aynı şeyi 2 kere mi çıkarıyor bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 2 kere random çıkarıyor olması lazım. luckstone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Neyine bakıcaz your battlecry triggle twice diyor işte... Ram'in üstünde ne yazarsa o olucak. şanş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 iki kere aynı çıkarıyordur çünkü mesela bufflama veya damage battlecryları da 2x oluyor direk, atıyorum fire elemental atıp iki minion seçmiyorsun. battlecry'dan dolayı aldığın bir şeyi veya verdiğin hasarı etkiyi 2. kere yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 onun damage'i fix 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 2 sezondur kasmadım hiç geçen sezon 5 oldum bıraktım bu sezon çok zorlanıyorum nedense ya hiç oynayasım da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 iki kere random cıkarıyor. 1. ne cıkarsa 2. o çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 abi arkada free to play hede hödö denmiş de ezelden beri iş yapan hunter ve zoo yetmedi üstüne BRD ile patron warrior ve tempo mage geldi, sonra üstüne secret paladin geldi, tirion ve dr.boomu olmayan için çift secretkeeperlı aggro versiyonu bile var çok çok rahat yapılıyor meta deckler, kaç kişiyi başlattım ben böyle herkes kartları biriktirmiştir diyip gözü korkan ehueh oyunu 2 hafta oynadıktan sonra bütün deckleri yapmalıyım en birinci ben olmalıyım dicek kadar bağımlı olduysanız pack/adventure alın zaten, steamde kaç oyununuzda öyle 300-500 saat playedınız var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Y6RWyi6Dml8 3:30daki shaman hanginiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 şu thijs malygos lock decki iyi gibi baya. bi bakıcam ona çok eksiğim yoksa denemeye değer gibi duruyor https://www.youtube.com/watch?v=1FLKdtfA2bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Aynen güzel deck. Antonidas yerine bunu mu craftlasaydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Antonidas daha iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Bana golden Antonidas çıktı geçen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bende de vardı tozlayıp rag yapmıştım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Rank 15'de altın heriflerin ne işi var yaw, hem de bu zamanda. Hadi ben çok iyi bilmiyorum, zorlanıyorum 14'e geçmeyle, onlar nasıl zorlanıyor o kadar oynayıp. Yok, adamlarda kart da var. Benim zavallılar altına yaklaşamadı bile daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 a) kasmıyordur, sezon sonunda rank 5'e geleyim reward'umu alayım diyordur. b) 500 win almış olabilir çok oynamış olabilir ama bu iyi oynadığı anlamına gelmiyor. 500 win almıştır, 1200 loss almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 legend back ve altın adamla rank 15 deyim ben şu an :) çok az oynadım bu ay ve hep alakasız deck'lerle oynadım zevk olsun diye bir ara 10 a düşmüştüm sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ben bu ay hiç oynamadım. cw yüzünden bıraktım bu arada yetti diyip. roga bişiler gelirse dönerim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 15 yapıp bıraktım valla yeni sayılırım :D mech deste doom+antonidas. patronumu yaktılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 yok bu mind control tech'te çok büyük sıkıntı var.... saydım üşenmedim. bugünkü oyunlarımda en iyi minion'ımı alma ihtimalleri sırayla gerçekleşen 2/7 + 1/4 + 1/6 + 2/4 + 1/3 + 1/2 ......... şaka mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Vingthor said: ben bu ay hiç oynamadım. cw yüzünden bıraktım bu arada yetti diyip. roga bişiler gelirse dönerim bi ara rogue şu anda gayet viable bi decki var raptor rogue. ortalıkta da gayet az warrior var. anca %12 falandır kendi kendine kuruntular hayal dünyaları içindesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 1 aydır girmiyorum diyorum neyini anlamadın. peygamber mi öptü nerden bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar