Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

ben karşıma gelen warriorlarda 5 den fazla legendary görünce direk concede ediyorum, adam o kadar dust harcamış / para verip pack açmış, emeğine yazık olmasın diye sırf.

bugün birinde şu altta saydıklarımın hepsi vardı

grom
baron
harrison
alextrazsa
ragnaros
sylvanas
blingtron

en son blingtron adama gorehowl verince bastım alt+f4'ü direk.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

neden dokunmuyosun, ne olacağını düşünüyorsun, exp gelse 2-3 yeni leg yapsan, eksik kartların yine eksik olacak, çok büyük ihtimalle yine onlara ihtiyacın olacak inanımaz bir meta değişimi olmazsa

ilerde gelecek daha önemli kartları yaparım (örneğin dr. boom) diye saklıyorum. şu anda yapılması şart olan hiç kart yok neredeyse eksik. priest oynamak için var işte şart, bir de mage oynamak için. priest zaten oynamıyorum ve güçsüz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun tamamen kanser etmek amaçlı yapılmış şu an o kanıya vardım.

Face hunter deck yaptım, karşıma paso anti-rush warrior ve priest deckleri getiriyo, ne bi face hunter, ne bi paladin zoo, ne bi warlock zoo, hiçbiri gelmiyo sadece warrior ve priest.

Çok küfür edesim var çoooooooooooooooooooooooooook.

silkelerim böyle oyunu, bi türün içine daha ettiğin için teşekkürler kotcikzard
Sosyal ağlarda paylaş

Handlock yaptım

Tempo mage yaptım

Freeze mage yaptım

Demon lock yaptım

10 oyun attıysam 6 tanesi face hunter, ikisi paladin zoo, diğer ikisi de warlock zoo geldi hep.

Delirttiler en sonunda onların desteleri yapmaya başladım bu sefer de silkelediğimin oyunu tam anti deckleri çıkarmaya başladı karşıma.

Bu matchmaking'in algoritmasını yazanı da, onu bulana da, bu oyunu düşünene de.................biiiiiiiip
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...