k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 2 oyun atıp bayıyorum ama orası da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 legend aldıktan sonra 2-3 sezon oynamadım rank 24te falan golden tipler geliyor oyuna nolmuş öyle ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 ben quest yapmak için giriyordum artık onu bile yapmıyorum o kadar leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ben dailyleri yapıp çıkıyorum hearthstone expansion zamanı oynanır dgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ben karşıma gelen warriorlarda 5 den fazla legendary görünce direk concede ediyorum, adam o kadar dust harcamış / para verip pack açmış, emeğine yazık olmasın diye sırf. bugün birinde şu altta saydıklarımın hepsi vardı grom baron harrison alextrazsa ragnaros sylvanas blingtron en son blingtron adama gorehowl verince bastım alt+f4'ü direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 hala çok eksiğimiz var ya :( cabal shadow priest olmaması rezalet mesela. priest oynayacak olsam sırf bu yüzden oynayamıcam. voljin de yok gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Sendeki eksik class kartlarının nerdeyse tamamını craftladım ben. İlginç bir tesadüf o kartların bana da hiç çıkmamış olması. Sadece malorne desteden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ben de neden ağlamak yerine craft lamadığınızı anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ya bankada faizde 24k dust var ona dokunmuyorum. nakit olarak 2.4k var, onunla 1 legendary yapacam, o da antonidas olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 neden dokunmuyosun, ne olacağını düşünüyorsun, exp gelse 2-3 yeni leg yapsan, eksik kartların yine eksik olacak, çok büyük ihtimalle yine onlara ihtiyacın olacak inanımaz bir meta değişimi olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bence antonyo yerine rag yapın daha çok destede kullanılıyo antonyoya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ofiste ki pc den battle.net e girmeye çalışınca benim acc yi lockladılar. gizli sorumun cevabını da hatırlamıyorum nasıl kurtarıcam ya acc yi ? edit : cevabı sallaya sallaya buldum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ad soyad tutuyosa support hallediyo hemen kimliğin resmini yollayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Turk gibi dusunursek Peki sahte kimligi nasil ayirt ediyorlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kimlikteki kişiye ait su elektrik faturası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 dreagloth said: neden dokunmuyosun, ne olacağını düşünüyorsun, exp gelse 2-3 yeni leg yapsan, eksik kartların yine eksik olacak, çok büyük ihtimalle yine onlara ihtiyacın olacak inanımaz bir meta değişimi olmazsa ilerde gelecek daha önemli kartları yaparım (örneğin dr. boom) diye saklıyorum. şu anda yapılması şart olan hiç kart yok neredeyse eksik. priest oynamak için var işte şart, bir de mage oynamak için. priest zaten oynamıyorum ve güçsüz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bu oyun tamamen kanser etmek amaçlı yapılmış şu an o kanıya vardım. Face hunter deck yaptım, karşıma paso anti-rush warrior ve priest deckleri getiriyo, ne bi face hunter, ne bi paladin zoo, ne bi warlock zoo, hiçbiri gelmiyo sadece warrior ve priest. Çok küfür edesim var çoooooooooooooooooooooooooook. silkelerim böyle oyunu, bi türün içine daha ettiğin için teşekkürler kotcikzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 face hunter oynayana müstehak. daha çok gelir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Handlock yaptım Tempo mage yaptım Freeze mage yaptım Demon lock yaptım 10 oyun attıysam 6 tanesi face hunter, ikisi paladin zoo, diğer ikisi de warlock zoo geldi hep. Delirttiler en sonunda onların desteleri yapmaya başladım bu sefer de silkelediğimin oyunu tam anti deckleri çıkarmaya başladı karşıma. Bu matchmaking'in algoritmasını yazanı da, onu bulana da, bu oyunu düşünene de.................biiiiiiiip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ya amma ağladın tamam. Sabonis ağlayınca argümanlı falan ağlıyor en azından bu ne lan miymiymiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bu haftaki brawlın yaratıcılığı off the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Turnuva başladı, sticky konuda detaylar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ne turnuvasıymış bu ya beni de yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Geçti hocam, günlerdir 1 kişi 1 kişi diye bağırıyorum, sticky konu, artık kapattık alımları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 stick yapmasan görürdüm kaç grup var ekleriz 1'êr daha :) ben bulurum adam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar