Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 k1nJo said: adam özellikle secret paladin yapmaya kasmıştır belki. onu diyorum. challenger gelir belki diye mi yapmış? çünkü çok iyi early minyonun yoksa secret koymak baya gglemek deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 kaç kere denemiştir abi. eskiden face hunter, patron kasanlar vardı şimdi de bu yani çok şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=RdRN5GShrUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 sdfhsdfjgn dfasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ahah iyiymiş Tek turn'de tüm duyguyları tatmış adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://puu.sh/le9sZ/5ce571f72d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 çok iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 spectate questi geldi var mı oyunu izletek biri arkadaş ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 6 ay sonra oynamaya başladım şimdi. benim kartlar sporcu kartı gibi kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Of yukarıdaki adamı izliyorum hala. Çok tatlı üzülüyo lan, kıyamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 haha aynısı bana da oldu ya brawl çok iğrenç bi kart ;( feelz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Adamın tepkiler falan çok iyi. İlk sylvanas'ı koyarken tüm olacakları anlamış gibi 1 saniye kameraya bakması. zirveye ulaşması dibe vurması üzülmesi müzikler. açıp izliyorum arada heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bi kere meycin biriyle uzadı oyun ve priest questi yapıyorum. double combo priest yaptım hiçbi kartı yok priestin falan. ben fatigue yemeye başladım son kart var elimde mind control. mage çekti son kartını unstable portal. bastı deathwing çıktı. son kartım mind control attım djsfhksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 cok iyi tepkiler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ya cok iyi video bende izliyorum dondurup dondurup, brawldan sonra birde shield bash ile highmane i almasi ve hyenayada absh oturtmasi filan dsafadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Selam Midrange paladin ile rank 9 civarında geziyorum. Bugün son 12 oyunda ya control mage geldi, ya da CW kafayı yiyeceğim. deck siviç önerileriniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 controllerin ilacı warlock değil mi yanlış hatırlamıyosam handlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 iyi de midrange palanın cw'ı alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 iyi değilim demek ki sdfsd alex grom sarad syl ragni hepsine yetişemiyorum valla decki de dün yaptım zaten, belki alışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Heal ne var? Arttirman gerekiyo olabilir sadece lay on hands varsa. Healbot, tuskarr vs... Freeze mageden bunaldigim bi vakit kezan techlemistim ama marjinal bi durumdu o, hunterlara karsi yaramistiti daha cok ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 lay on hands ile healbot var 1 er bi de kezan koydum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Kezan gereksiz. Justicarlı isen dövmen lazım cw Justicarsız 50-50 gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 şurdaki turnuvalara katılıyorum 1-2 gündür: https://strivewire.com yaptığım 5 maçın 4ünde freeze mage'e elendim :d siteyi tavsiye etmekle birlikte freeze mage'in cw'den başka adam akıllı antisi yok mudur yav arada bir yeniyorum özellikle paladin'leysem şansım oluyo gibi ama genel olarak karşısında en zorlandığım deck falan freeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 kazan mystic at bi tane decklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar