Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Çoğu zaman yeniyorum ben secret palayı, ancak nizami bir şekilde gelirse kartları şansın kalmıyor oda daha az olan bir şey haliyle.

Tamam baya bir avantajlı ama bir patron değil, yenme şansın oldukca var.

Nerf diyosunuz sanmıyorum ama olabilir de tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

secret paladinle legend olmus biri olarak soyluyorum ki deck op (su tirionlu boomlu midrange versiyonu).. belli bir iki deck disinda, hep sizin cok daha sansli olmaniz gerekiyor secretadine karsi.. evet patron kadar guclu degil ama oynamasi da patron kadar zor degil.. guzel bir trade-off..

zaten ne kadar guclu oldugunu, ladderda ne kadar cok olduklarina bakarsaniz anlayabilirsiniz.. son 2 gunde paladinlerle karsilasma yuzdem (ve hepsi secret) 70% falan..
Sosyal ağlarda paylaş

Tymex said:

Secret paladin çözüldü ya yok pek bir olayı daha.

İlk çıktığında legend oldum secret palayla şimdi düzgün maç bile alamıyorum..

Tavsiyem nasıl yeneceğinizi daha iyi anlamak için açın bir secret paladin oynayın biraz anlarsınız olayı..

nerde nasıl çözülmüş bi anlatsana :D

ilk çıktığında evet millet hiç bilmiyordu nasıl oynanır karşısında diye, şimdi en azından biraz biliyorlar ama farketmiyor pek.

secreta karşı başarılı olmak için 6. turn'e girerken 2-3 tane minion'ın olması lazım yerde. eh buna zaten %90 izin vermiyor pala, kendi minionları ile. sonra hele dr7 ve dr8 inerse veya en azından 1'ini inerse, oto gg oluyor.

ki 7 üstüne 8 indiği zaman, turn 6'yı sağlam geçmişsen bile, bi anda pala kazanmaya başlayabiliyor oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Secret'ların açılmasını diyorum, ilk zamanlar bodozlama dalıyolardı simdi neler olduğunu neler yapacağını bildiğin için ona göre vuruyosun.

Bir fikrin oluyor yani şu çıkar su olur 2-3 turn sonra hallederim onları gibi.

Ve senin dediklerini yapabilmesi daha az ihtimal her seferinde, genelde alıyorum o duruma gelmeden secret palaları.

ve ekliyorum en avantajlı deck hala ama biliyoruz işte artık..
Sosyal ağlarda paylaş

Tymex said:

Secret'ların açılmasını diyorum, ilk zamanlar bodozlama dalıyolardı simdi neler olduğunu neler yapacağını bildiğin için ona göre vuruyosun.

Bir fikrin oluyor yani şu çıkar su olur 2-3 turn sonra hallederim onları gibi.

Ve senin dediklerini yapabilmesi daha az ihtimal her seferinde, genelde alıyorum o duruma gelmeden secret palaları.

ve ekliyorum en avantajlı deck hala ama biliyoruz işte artık..

abi genelde bilsen de dediklerini uygulamak o kadar kolay olmuyor.

tabi ki az çok tahmin edilebiliyor, ama gene de sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kinjo medya gibi aralardan yazdıklarımı çıkarıp link'leme :)

O lafıma karşılık onu yazdım zaten, gerçi biraz yanlış ifade etmişim olayı.

Son olarak şunu yazayım toparlansın olay o zaman.

Secret paladin ilk çıktığı ay dağıttım ortalığı bebek oyuncağı gibi legend oldum çok kolay bir şekilde, simdi oynuyorum hiç öyle değil olay millet cözdü biraz olayı o kadar kolay yenemiyosun artık diyorum

Ve kaç kez yazdım yine yazım piyasadaki en iyi deck secret paladin bana göre..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...