BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 freeze magein en zorlandığı deck değil mi ya kontrol warrior armor uplar sebebiyle burst yetmiyodu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 freeze mage ' i eklemeyi unutmuş öyle demek istemiş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Iki hafta daha dusuncem freeze mage de yapabilirim gibi ama dragon priest yapip sezon baslarinda oynamayi planladim lanet hunter ve turevi aggrolara karsi cikmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Dragon priest için yazdık onları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Çoğu zaman yeniyorum ben secret palayı, ancak nizami bir şekilde gelirse kartları şansın kalmıyor oda daha az olan bir şey haliyle. Tamam baya bir avantajlı ama bir patron değil, yenme şansın oldukca var. Nerf diyosunuz sanmıyorum ama olabilir de tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Yeni exp'de guclu control kartlari cikar umuyorum. Rogue ve shaman'i da diriltirler heralde (shamanin hero poweriyla ilintili kart cikartsalar yürür aslinda-tgt'de var oyle bi tane misal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Zamanla çıkacak işte yeni şeyler secret pala falan kalır öyle oynayanı olur olmaz. Güzelde olsa sıkılıyosun bir süre sonra başka şeyler arıyosun vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 totem şaman suan da iyi gayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 totem şaman şaman olarak iyi öbür türlü vasat bir deck zorunluluk dısında oynancak halde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 karşıda secret pala; 10hp 4 minion 3 secret ile, bende de haunted creeper + rhonin vardı adam kendi minionları ölmeyecek şekilde haunted creeperı öldürdü rhonin noble sacrifice a vursun diye sonra dr.boom attı sdfhs. hello diyerek faceledim asds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bakın ne buldum http://eu.battle.net/hearthstone/en/fireside-gatherings?utm_source=app-play&utm_medium=internal&utm_campaign=team5-firesidegathering-ads&utm_content=19893811#fireside-gatherings yıldızteknik'e katılıcam ben galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben de gelebilirim ytü'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 secret paladinle legend olmus biri olarak soyluyorum ki deck op (su tirionlu boomlu midrange versiyonu).. belli bir iki deck disinda, hep sizin cok daha sansli olmaniz gerekiyor secretadine karsi.. evet patron kadar guclu degil ama oynamasi da patron kadar zor degil.. guzel bir trade-off.. zaten ne kadar guclu oldugunu, ladderda ne kadar cok olduklarina bakarsaniz anlayabilirsiniz.. son 2 gunde paladinlerle karsilasma yuzdem (ve hepsi secret) 70% falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Tymex said: Secret paladin çözüldü ya yok pek bir olayı daha. İlk çıktığında legend oldum secret palayla şimdi düzgün maç bile alamıyorum.. Tavsiyem nasıl yeneceğinizi daha iyi anlamak için açın bir secret paladin oynayın biraz anlarsınız olayı.. nerde nasıl çözülmüş bi anlatsana :D ilk çıktığında evet millet hiç bilmiyordu nasıl oynanır karşısında diye, şimdi en azından biraz biliyorlar ama farketmiyor pek. secreta karşı başarılı olmak için 6. turn'e girerken 2-3 tane minion'ın olması lazım yerde. eh buna zaten %90 izin vermiyor pala, kendi minionları ile. sonra hele dr7 ve dr8 inerse veya en azından 1'ini inerse, oto gg oluyor. ki 7 üstüne 8 indiği zaman, turn 6'yı sağlam geçmişsen bile, bi anda pala kazanmaya başlayabiliyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Secret'ların açılmasını diyorum, ilk zamanlar bodozlama dalıyolardı simdi neler olduğunu neler yapacağını bildiğin için ona göre vuruyosun. Bir fikrin oluyor yani şu çıkar su olur 2-3 turn sonra hallederim onları gibi. Ve senin dediklerini yapabilmesi daha az ihtimal her seferinde, genelde alıyorum o duruma gelmeden secret palaları. ve ekliyorum en avantajlı deck hala ama biliyoruz işte artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bir de Kötülemişim gibi olmuş secret paladin'i ekliyim o zaman. rank 4 den 2 ye 14 win im var kayıpsız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Masticore said: Bakın ne buldum http://eu.battle.net/hearthstone/en/fireside-gatherings?utm_source=app-play&utm_medium=internal&utm_campaign=team5-firesidegathering-ads&utm_content=19893811#fireside-gatherings yıldızteknik'e katılıcam ben galiba Ben de gelirim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 21 Kasım cumartesiye geliyor. Noluyo bu fireside gatheringlerde? Sohbet muhabbet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 hmm guzel olabilir aslinda YTU olayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Tymex said: Secret'ların açılmasını diyorum, ilk zamanlar bodozlama dalıyolardı simdi neler olduğunu neler yapacağını bildiğin için ona göre vuruyosun. Bir fikrin oluyor yani şu çıkar su olur 2-3 turn sonra hallederim onları gibi. Ve senin dediklerini yapabilmesi daha az ihtimal her seferinde, genelde alıyorum o duruma gelmeden secret palaları. ve ekliyorum en avantajlı deck hala ama biliyoruz işte artık.. abi genelde bilsen de dediklerini uygulamak o kadar kolay olmuyor. tabi ki az çok tahmin edilebiliyor, ama gene de sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Tymex said: Secret paladin çözüldü ya yok pek bir olayı daha Tymex said: rank 4 den 2 ye 14 win im var kayıpsız :) tam ağzına terlikle vurmalık. bak nasıl sinirlendim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Kinjo medya gibi aralardan yazdıklarımı çıkarıp link'leme :) O lafıma karşılık onu yazdım zaten, gerçi biraz yanlış ifade etmişim olayı. Son olarak şunu yazayım toparlansın olay o zaman. Secret paladin ilk çıktığı ay dağıttım ortalığı bebek oyuncağı gibi legend oldum çok kolay bir şekilde, simdi oynuyorum hiç öyle değil olay millet cözdü biraz olayı o kadar kolay yenemiyosun artık diyorum Ve kaç kez yazdım yine yazım piyasadaki en iyi deck secret paladin bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Control warrior daha zor geliyor bana ya secret paladine kiyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 adam oynarken azcık beynini kullanmış işte çözüldü dediği o. yoksa face hunter gibi beynini sağda solda bırakıp oynamak gibiydi secret palayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 En iyi deck derken en kolay oynaması ve yenmesi diye ekliyim onada laf gelecek yoksa heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar