bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 klasik uo yalanları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 beyler durum üzüntü verici, hazır olmadan boyunuzdan büyük yerlere göç ettiniz bunlar normal, biraz sıkın dişinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 yok lan valla ben almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 fir3blad3 said: Kilit olayı yalan resmen. Zaten kilitleri kıranda aynı adam muhtemelen. Sen kilitleri geliştirdikçe adamda lockpicki geliştiriyor. Resmen skilli arttırmasını kolaylaştırıyoruz. abi aynen şu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 çalışmaya başladık gençler şu an işler tıkırında aki yapıyor bize duvarları herkes iş birliğine başladı bi anda olacak bu iş dev proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mosqi ölüyü diriyi silkmiş gözünü benim cabinlere dikmiş herhalde ki benim cabinleri patlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 seninki nerdeydi abi patinightwatch, paticik, bozbaykuş bide akirafesin şehirleri vardi bildiğim. arada kaynamış valla senin ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 sanane uo dan beri gordugum en uyumlu guiild calısması . 3 tane pati guildi bir arada calısıyor bir guild bizi korumayı ustlenmiş diger 2 guild canla basla taş duvarları örüyor ve malzeme tıopluyor. bu arada diger pati dışındaki bir Türk guildide bize gelişmiş teknoloji saglıyor . Calışlamalırımız ve medeniyetimiz son hızla gelişiyor. Gün ve gün topraklarımızı genişletiyoruz . Ve her gecen gün onu korumasını daha iyi ögreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Birgun heryer pati olacak. PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mortis said: çalışmaya başladık gençler şu an işler tıkırında aki yapıyor bize duvarları herkes iş birliğine başladı bi anda olacak bu iş dev proje güzel gidiyoruz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 piştt gelelim mi ortam duruldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mosquito said: seninki nerdeydi abi patinightwatch, paticik, bozbaykuş bide akirafesin şehirleri vardi bildiğim. arada kaynamış valla senin ev Öyle yanyana 3 tane ev dizmiştim köyde alanı daraltmayım diye. Sahipsiz sanıp çökmüşün hemen sdlfkgjlsdfgj =) Sağlık olsun başkasına gitmesinde sorun yok. Eksik olanı senden alırız nede olsa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 valla suan cok guzel oldu, tas duvarlar biter bugun. Daha ufak gruplar halinde biraz dagildik, Yukari tarafta bi guild daha var, diger turk guildi var. Yardimci oluyoruz birbirimize, elbirligi falan sahane oldu bence olur bu is. Bu sekilde daha iyi oldu. Buarada sewing 18 oldu benim, set falan yapmaya basladim. Bol firewood, copper linen piece(en cok bu ve copper) ve su getirene setleri dizmeye baslarim. Enazindan 80 armor falan olur suanki skillimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Beyler. "paticik" guildinden olanlar evleri aşağıya mı taşıyacak? Üst taraftaydı. PaticikNightsWatch duvar örmüş etrafına. Kapıları açamıyorum. Böyle olmaz. Ya her iki tarafa da iki guildin de kapıları konsun. Ya da evleri aşağıya taşıyalım. Kaldı evim yukarıda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Aldım bende geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 satın aldım ama bootcamp yapamıyorum ki Bu nasıl bir iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Hapis olmak çok kötü ya, hiç bi sekilde kacamiyosun kapiyi acmazlarsa http://i.imgur.com/s2XRKYF.jpg http://i.imgur.com/EUJNKh5.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Oyuna girdim çıktım bir daha girmeye kalkınca "this user is being connected to the game elswhere" diye bir uyarı vereiyor ve oyuan giremiyorum. Çözümü bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 gir çık bir kaç kere bekle biraz düzelir oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Oyun gidici ya. Millet etrafa birşeyler kurdukça spawnlar patlıyor. Etrafta orman kalmadı hertaraf sadece kalelerle çevrili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 eglenceli tarafi topluluk halinde oynamak aradaslar. yanimiza gelin ts e girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 sinera said: Oyun gidici ya. Millet etrafa birşeyler kurdukça spawnlar patlıyor. Etrafta orman kalmadı hertaraf sadece kalelerle çevrili. oyunun mekanikleri cok guzel insanlar geliyor ormanları yıkıyor yerine yeseren yeni filizleri dikmiyor onun yerine evler kuruyor doganın dengesini bozuyor . Dİkkat et bak hayvanlarda yok oluyor . Ama harita cok cok buyuk eminimki her yerini tam dolaşmıyan cok vardır Ve yerleşicek bir yer her zaman var. Yıkıcı İnsanlardan uzak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Noldu en son seçimler yıldönümü vs derken komple ucu kaçtı benim halloldu mu bizim duvarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 efsane işler yaptık bugün screenshotlar yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar