Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Loginleyemiyorum başka yerden bağlı bu hesap diyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mosquito said: o kadar gitmişken bence ortalara yakın bi yere yerleşmek daha mantıklı deil mi? iron node vardi mesela şuralarda topladım biraz önce http://prntscr.com/7byau7 ben kalalım dedım kalanlar donelım dedı, mightyde donuyo, sonucta gme uyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bende neden kimse pvp yapmıyor diyorum haha çocuk tam bir south park russel crow'u hahaha http://38.media.tumblr.com/tumblr_m2w3nzWYfs1r4gei2o5_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yuh ya tam geldim giitmişsiniz.. peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ilk yere mi dönüyoruz? ben yeni char açıyorum o zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 2 tane it dadanmış mekana, kestiler benle Sultan'ı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 su anda gorunen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ilk yerdeyim nick Reborn dalmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 imam izliyo musun stream içtiğim burnumdan geldi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 allam ne kadar kotu bisey bu sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi adam kanka muhabbetine girip adamın ineğini omzuna alıp çatıya kaldırdı sonra adamın koyunlarını jopladı hahahahaha http://i.imgur.com/C4FxhK5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 nerdesınız lan? lokasyon verin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bombilo said: yeni yer begenılmedı yakında rus guıldı varmıs, mighty ana mekana geri donuyo, bizde donuyoruz oyuna 20dk sonra başlasam kafam rahattı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bingildak said: imam izliyo musun stream içtiğim burnumdan geldi hahahaha az önce izliyordum asdfgh biraz kombata özenselermiş keşke ya. baya potansiyel varmış oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ok atan kulenin, okunu calmak nasil bir mekanik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kore mekaniği pampa ilk pvp i gördüğümde ağzım açık kaldı hahaha kötü bir şey bekliyordum hani albion gibi flndır dedim tıklayıp, takip ediyorsundur falan ama bildiğin toon town'dan beter çıktı hahaha adam çok komik ama ya o kadar sükunetli kötülük yapıyor ki, adam oyunun kötü mekaniklerini hatim etmiş 2 günde yumruklayarak gearlı 3 adam "kesti" yan yana hahaha sikil baysd pivipi boyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dat pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 birazdan stream acabilirim pati koyden isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 pvp iyi mi yani arkadaşlar ironi mi yapıyorsunuz yoksa ona göre alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Şehirde yeni gelenler gözünüzün önünde kesiyolar bizi izliyosunuz vursanıza heriflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hesap alıp sequo diye karakter açıp hepinizi trolleyecektim ama combatı gördükten sonra elim gitmedi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Beyler dönenler biran önce dönsün şehirde elemanlar var temizliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Manyağın birisi beni tek bir tavuk için kırmızıya çizdiğim yol boyu kovaladı. Sonunda zombiye yattım. Tüm Dünya'yı tavaf ettirmeye yeminliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Stream acip link versin biri merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 geliyorum sehre ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar