Gallant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Trenton Trenton(Iranli abla) FBI listesindeymis, kutu icinde olmayinca dikkat etmedik herhalde. Bu arada maillere cevaplar bomba: Ollie Parker To: [email protected] Today at 3:17 PM So Ollie, What kind of an idiot who works for cyber security inserts a CD which he got from a random dude on the street? Geez, you totally suck. On Tuesday, September 27, 2016 3:20 PM, Ollie Parker wrote: I don't know anything and I didn't do anything. You should contact Angela Moss. She's the one you want to talk to. Please leave me alone. Email Angela Moss. You can reach her at [email protected]. This is her deal, not mine. -Ollie Parker Angela ya mail attik, automatic reply a baglamis hatun On Tuesday, September 27, 2016 3:16 PM, "Moss, Angela" wrote: I am currently OOO on a special project. I will get back to you as soon as I am able. If this is an emergency, please contact [email protected]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 eeh yeter lan sıktı. MEGA SÜPER ŞEYLER OLACAK AKLIMIZ ALMAYACAK UF MİND = BLOWN OLACAĞIZ MMMHHH diyen ne kadar dizi, yapım varsa hep fıs çıktı. bu da aynı hızla gidiyor üç sezondur aynı ötelenişi izliyoruz yeter. ilk bölümden yargıya varma denir ama YETER. açız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 3x1 düştü de ondan upladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 goldbären said: eeh yeter lan sıktı. MEGA SÜPER ŞEYLER OLACAK AKLIMIZ ALMAYACAK UF MİND = BLOWN OLACAĞIZ MMMHHH diyen ne kadar dizi, yapım varsa hep fıs çıktı. bu da aynı hızla gidiyor üç sezondur aynı ötelenişi izliyoruz yeter. ilk bölümden yargıya varma denir ama YETER. açız. lost kafasi "gizem" koyanlar baya izleyici kaybediyor hep abi o gizemi olusturacak setting de zaten baya bayik 4-5 episode oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 size akşam tok karna bir doz westworld yazıyorum character arc bölüm içinde başlayıp bölüm içinde bitiyor, sezon finalinde bütün soruları cevaplıyorlar, hatta yapımcısının youtubeda röportajı var jj abramsın stiline koyuyum gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 arkadaşlar leon diye bir film var çok güzel tarzı bir mesaj olmuş bu. mr robot'u izleyen westworldü çoktan izlemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 çoktan izledim ve westworld daha kötü bence. sci-fi for stupid people o da. axedice gibi öğrenim hayatı boyunca batak oynayan admalara unuttukları bilim kurgu sohbetlerini, teori düşünmenin dayanılmaz hafifliğini falan sağlıyor. of bugün yine çok şişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 lost'un son sezonunu tekrardan çekseler aslında adam gibi bağlayıp çok iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Raylen said: character arc bölüm içinde başlayıp bölüm içinde bitiyor, sezon finalinde bütün soruları cevaplıyorlar, hatta yapımcısının youtubeda röportajı var jj abramsın stiline koyuyum gibisinden. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 µh said: arkadaşlar leon diye bir film var çok güzel tarzı bir mesaj olmuş bu. mr robot'u izleyen westworldü çoktan izlemiştir. tam tersine dizi sektörüne bir serzeniş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=lVIbSbueJM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 İkinci bölüm on numaraydı Final sezonu falan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 türküyyeye gödnerme var! büyük oyunu bozalım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 sezon 3, 5. bölüm oha olm yönetmen nasıl kasmış!!!11!!! tek çekim koca bölüm (kafa biraz güzel izledim yanlışım yoksa tek çekim) ufaktan cgi da var çok iyiydi lan sinematografi dersinde gösterilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 gösterilmez. dizi boktanlaştı. prodüksiyon dışında hiçbir şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 yok abi gösterilir, baya kasmış adamlar. dizi boktanlaşıcak zaten, her dizi ilk sezondan sonra boktanlaşıyo sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 ilk bölüm çok da sarmamıştı devamını bi türlü getirmedim. nası izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bir delinin politik not defterine döndü dizi iyice.bide b*k varmış gibi aforizma krizleri falan geçiriyo ana karakter arada. hala izliyorum ama eskisi gibi heyecanı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 izlenmez yarıda bırakan gidebilir. zaten plebler için de karmaşıklaştı rating treninden düşecektir biraz bu sene. bir de her liboş ypaımda olduğu gibi illa trump'a bir yerde laf çakılacak falan, bu da popülist biçimde olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 1. sezonu hayatımda izlediğim en iyi bi kaç diziden biriydi. Breaking bad, GoT ile yeri aynıydı benim için. 2. sezon ağır saçmaladı hikayeyi merak ettiğim için izledim. 3. sezon bi bölüm izledim henüz ama sardı beni. Devamı nasıl boka mı sarıyo izlenir mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 vaktin varsa izle kendin karar ver ama bence baya boka sardı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 adamı mr robot'u gömüyor diye mi banladınız naaptınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 3. sezondan eski tadı alamıyorum derken 5. bölüm zbam diye vurdu. Çok iyiydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 6. bölüm açık ara sezonun en iyi bölümüydü. hatta 3 sezonun en efso bölümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 6. bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar