Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Robot (2015) - USA Network

akirafes

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...

Gayet barizdi bence ya, iki satır dizi/film izleyip her twiste sıfırdan şaşıran biri değilseniz kıllanmamak imkansız.

Zaten dizi beklediklerinden çok beğenilince hemen zoraki senaryo yavaşlatma ve çeşitlendirme aksiyonları başladı. Yok babasıymış, yok ölmüş aslında hayalmiş, asosyal ve psikolojik problemli adamın etrafında 3 kızdan aşağısı dönmüyor, tam "bunla mı olur" derken o kardeşi çıkıyor falan.

Kesin başta 1-2 sezon diye planladılar, şimdi sündüre sündüre Lost gibi 4-5 sezona zorlayacaklar. İkinci sezon hepten Türk dizisine bağlar artık.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
spoilerimsimtrak.

açılışına kapanışına game of thrones theme koysalar hiç sırıtmaz. hele bölüm 2 nin sonu, direk yaylı GoT theme bekledim. sadece aşırı drug depresyon bölümleri bayıyo beni ama o sahneler de çekim güzelliği yüzünden izleniyo. absürt kara komedi gibi oluyo hatta bazen. yokluk rüyaları falan çok hoştu. izlemeye de kıyamıyorum 10 bölümcük. yarısını bitirdim. tyrell falan direk got'tan beyaz kafalı narşist prens adını unuttum sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

spoilerimsimtrak.

açılışına kapanışına game of thrones theme koysalar hiç sırıtmaz. hele bölüm 2 nin sonu, direk yaylı GoT theme bekledim. sadece aşırı drug depresyon bölümleri bayıyo beni ama o sahneler de çekim güzelliği yüzünden izleniyo. absürt kara komedi gibi oluyo hatta bazen. yokluk rüyaları falan çok hoştu. izlemeye de kıyamıyorum 10 bölümcük. yarısını bitirdim. tyrell falan direk got'tan beyaz kafalı narşist prens adını unuttum sdf.

dafuq
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
4. bölüme kadar izledim. Çok güzel gidiyodu ama son bölümde baya sıkıldım. Burada da 4ten sonrası tırt demişsiniz. Hatta bir iki sayfa daha şöyle göz ucuyla baktım spoları açmadan da, çoğunluk bozdu falan demiş. Harbi mi lan? Valla çok güzel gidiyodu dizi, bozuyo mu yani şimdi 4ten sonra?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...