Drall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ahah hangi film izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 MATRIX!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 döğüş yok bunda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 S1E4'teyim abi cok belli sizofren oldugu ya, plan safhasinda gozluklu eleman hic konusmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 nerden anladın hemen ? önceden spo yemissin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yok ya hic hakkinda bisey okumadim arkadasim gecen gun basla guzel dedi. 4. bolumde gozluklu elemana hic soz dusmuyo. planin basindaki adama soz dusmezse yok demektir zaten. bi de cok sizofren filmi izledim heralde ondan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 valla ben anlamamış, sonra baya şaşırmıştım sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yanılmıyorsam, bir iki yerde ufak ipucu vardı kendi kendine konuştuğuyla ilgili. 3 yada 4. bölümden başlayarak, karaktere dair ufak tutarsızlıklar mı vardı neydi, oradan anlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Gayet barizdi bence ya, iki satır dizi/film izleyip her twiste sıfırdan şaşıran biri değilseniz kıllanmamak imkansız. Zaten dizi beklediklerinden çok beğenilince hemen zoraki senaryo yavaşlatma ve çeşitlendirme aksiyonları başladı. Yok babasıymış, yok ölmüş aslında hayalmiş, asosyal ve psikolojik problemli adamın etrafında 3 kızdan aşağısı dönmüyor, tam "bunla mı olur" derken o kardeşi çıkıyor falan. Kesin başta 1-2 sezon diye planladılar, şimdi sündüre sündüre Lost gibi 4-5 sezona zorlayacaklar. İkinci sezon hepten Türk dizisine bağlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Baggio said: asosyal ve psikolojik problemli adamın etrafında 3 kızdan aşağısı dönmüyor sdfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 eğer teoriyi okumadıysanız gayet bariz bişi yok ortada. her twiste şaşırmaya da gerekmiyor. her izlediğiniz filmi "aha kesin kendisi çıkacak" diye izliyorsanız bilemiyorum tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 lifeleech said: valla ben anlamamış, sonra baya şaşırmıştım sdfasd http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/65/10/bf/6510bf571eae096eef6a90e421d45d7b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 basla gari ya ikidir gaz veriyo twitterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 spoilerimsimtrak. açılışına kapanışına game of thrones theme koysalar hiç sırıtmaz. hele bölüm 2 nin sonu, direk yaylı GoT theme bekledim. sadece aşırı drug depresyon bölümleri bayıyo beni ama o sahneler de çekim güzelliği yüzünden izleniyo. absürt kara komedi gibi oluyo hatta bazen. yokluk rüyaları falan çok hoştu. izlemeye de kıyamıyorum 10 bölümcük. yarısını bitirdim. tyrell falan direk got'tan beyaz kafalı narşist prens adını unuttum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 gotda da tyrell adında bi aile olması dışında lsd etkisinde izlemiyosan iki dizi arasında benzerlik bulmayı nası becerdin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 nienna said: spoilerimsimtrak. açılışına kapanışına game of thrones theme koysalar hiç sırıtmaz. hele bölüm 2 nin sonu, direk yaylı GoT theme bekledim. sadece aşırı drug depresyon bölümleri bayıyo beni ama o sahneler de çekim güzelliği yüzünden izleniyo. absürt kara komedi gibi oluyo hatta bazen. yokluk rüyaları falan çok hoştu. izlemeye de kıyamıyorum 10 bölümcük. yarısını bitirdim. tyrell falan direk got'tan beyaz kafalı narşist prens adını unuttum sdf. dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 gayler ihanetler fanteziler beklenmedik olumler GoT havasi var hissediyorum yani direk tarif edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 haydaa gay seks var diyemi benzettin iki diziyi? iki dizideki gaylerin sevişme motivasyonları bile alakasız birbirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Flvau2Ffmbk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=YibylhkLwGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 chmod kullanarak karsi tarafi hacklemeye devam ediyorlar mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 hack sahnelerinde sadece klavyeye random basılan filmler diziler cekiliyor hala onların yanında 10/10 mr robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 4. bölüme kadar izledim. Çok güzel gidiyodu ama son bölümde baya sıkıldım. Burada da 4ten sonrası tırt demişsiniz. Hatta bir iki sayfa daha şöyle göz ucuyla baktım spoları açmadan da, çoğunluk bozdu falan demiş. Harbi mi lan? Valla çok güzel gidiyodu dizi, bozuyo mu yani şimdi 4ten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 8den sonra açılıyodu diye hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar