Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öfke Kontrolü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı bunun bir kolay yolu? Günlük hayatta, yaşadığım çok önemsiz olaylara anlamsız bir şekilde öfkeleniyorum. Sadece bir anlık öfkenin ardından normale dönen bir şey değil benimkisi, ilk anki öfke sonrasında yerini üzüntüye bırakıyor ve takıntı gibi bu ruh hali gün boyu beynimi kemiriyor. Aklıma o an geldikçe boşluğa neye küfür ettiğimi bilmeden küfür edip duruyorum.

Yine, anlatsam ''buna mı kafayı takıyorsun'' diyeceğiniz bir olay yüzünden tüm gün öfke/üzüntü karşımı bir ruh halinde dolaştım. Bu davranışımın saçma olduğunun farkındayım ama farkında olmam böyle hissetmemi engellemiyor. Hatta davranışlarımın gerekçelerini düşündükçe zayıf karakterli olduğum sonucuna varıp daha da öfkeleniyorum.

Bu konuyu neden açım bilmiyorum, işe yarar bir tavsiye de beklemiyorum ama galiba insan sürekli bir konu hakkında düşündüğünde, bundan bahsetme ihtiyacı hissediyor. Bu da kendime not olsun işte.
Mesaj tarihi:
derin derin nefes alıp sayı sayma sayma yöntemi,

sinirlenince balon/torba şişirme yöntemi,

sinirlenince iq düştüğün için saçma gelecek şeyler yapman çok normal, çok sinirleniyorsan sürekli iq düşük dolaşıyosundur jkhjkg

son tavsiyem biraz kitap oku, iq'nun yükseldiğini gördükçe sinirlenmenin de gereksiz olduğunu anlayacaksın "yavaş yavaş".

ps: balonu patlatmayı unutma.
Mesaj tarihi:
öfkeni dizginlemen için öfke anında triggerlanacak bi düşünce yerleştirmen lazım kafana. herhangi bir şey olabilir; ne kadar mantıklı veya saçma olduğunun önemi yok.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

öfkeni dizginlemen için öfke anında triggerlanacak bi düşünce yerleştirmen lazım kafana. herhangi bir şey olabilir; ne kadar mantıklı veya saçma olduğunun önemi yok.

şu güzelmiş
Mesaj tarihi:
sinirlenince çok gerizekalı gibi oluyorum
sonra hatırlayınca yine kızıyorum kendime niye kızıyosun aptal diye
sonra aynaya bakıp sinirlenince çok güzel oluyosun diyorum
bikaç ayna delmişliğim var ayıptır söylemesi :3:3:3
Mesaj tarihi:
ben de onu yazdım zaten. bence çabuk sinirlenmek ya da küçük şeylerden dolayı mutsuz olmak zayıf karakter göstergesidir. işte bunu hatırladıkça ben neden böyleyim, diyorum tekrar sinirleniyorum.
  • Yeni Oluştur...