Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öfke Kontrolü

Istari

Öne çıkan mesajlar

Var mı bunun bir kolay yolu? Günlük hayatta, yaşadığım çok önemsiz olaylara anlamsız bir şekilde öfkeleniyorum. Sadece bir anlık öfkenin ardından normale dönen bir şey değil benimkisi, ilk anki öfke sonrasında yerini üzüntüye bırakıyor ve takıntı gibi bu ruh hali gün boyu beynimi kemiriyor. Aklıma o an geldikçe boşluğa neye küfür ettiğimi bilmeden küfür edip duruyorum.

Yine, anlatsam ''buna mı kafayı takıyorsun'' diyeceğiniz bir olay yüzünden tüm gün öfke/üzüntü karşımı bir ruh halinde dolaştım. Bu davranışımın saçma olduğunun farkındayım ama farkında olmam böyle hissetmemi engellemiyor. Hatta davranışlarımın gerekçelerini düşündükçe zayıf karakterli olduğum sonucuna varıp daha da öfkeleniyorum.

Bu konuyu neden açım bilmiyorum, işe yarar bir tavsiye de beklemiyorum ama galiba insan sürekli bir konu hakkında düşündüğünde, bundan bahsetme ihtiyacı hissediyor. Bu da kendime not olsun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

derin derin nefes alıp sayı sayma sayma yöntemi,

sinirlenince balon/torba şişirme yöntemi,

sinirlenince iq düştüğün için saçma gelecek şeyler yapman çok normal, çok sinirleniyorsan sürekli iq düşük dolaşıyosundur jkhjkg

son tavsiyem biraz kitap oku, iq'nun yükseldiğini gördükçe sinirlenmenin de gereksiz olduğunu anlayacaksın "yavaş yavaş".

ps: balonu patlatmayı unutma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...