Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Var mı bunun bir kolay yolu? Günlük hayatta, yaşadığım çok önemsiz olaylara anlamsız bir şekilde öfkeleniyorum. Sadece bir anlık öfkenin ardından normale dönen bir şey değil benimkisi, ilk anki öfke sonrasında yerini üzüntüye bırakıyor ve takıntı gibi bu ruh hali gün boyu beynimi kemiriyor. Aklıma o an geldikçe boşluğa neye küfür ettiğimi bilmeden küfür edip duruyorum. Yine, anlatsam ''buna mı kafayı takıyorsun'' diyeceğiniz bir olay yüzünden tüm gün öfke/üzüntü karşımı bir ruh halinde dolaştım. Bu davranışımın saçma olduğunun farkındayım ama farkında olmam böyle hissetmemi engellemiyor. Hatta davranışlarımın gerekçelerini düşündükçe zayıf karakterli olduğum sonucuna varıp daha da öfkeleniyorum. Bu konuyu neden açım bilmiyorum, işe yarar bir tavsiye de beklemiyorum ama galiba insan sürekli bir konu hakkında düşündüğünde, bundan bahsetme ihtiyacı hissediyor. Bu da kendime not olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 askere gittim öfkemi yendim ben tavsiye ederim. tipleri görünce ulan buna sinirleneceğime kuş gibi rahat bir adam olurum diosun oluosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 derin derin nefes alıp sayı sayma sayma yöntemi, sinirlenince balon/torba şişirme yöntemi, sinirlenince iq düştüğün için saçma gelecek şeyler yapman çok normal, çok sinirleniyorsan sürekli iq düşük dolaşıyosundur jkhjkg son tavsiyem biraz kitap oku, iq'nun yükseldiğini gördükçe sinirlenmenin de gereksiz olduğunu anlayacaksın "yavaş yavaş". ps: balonu patlatmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 muhtemelen depresyon kaynaklı psikiyatra git ilaca ve terapiye başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hormonal falanda olabilir , birsürü şeyden olabilir tiroid fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 evde 100 kere falan s*kerler ya deyince geçiyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Daha cok skince geciyo, deyince degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 her sinirlendiginde 100 kere skerse sinir kalmaz tabi dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 vucuttan zehri boşaltman lazım yegen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ağır spor ya da çılgınca mastürbasyon yapmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ne kadar cilgin yaparsan yap 10 saniyelik is masturmasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 öfkeni dizginlemen için öfke anında triggerlanacak bi düşünce yerleştirmen lazım kafana. herhangi bir şey olabilir; ne kadar mantıklı veya saçma olduğunun önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bi psikiyatri kliniğine gidersen yardımcı olabilirler. Şahsi tavsiyem bulunduğun şehirde iyi bir üniversite varsa tıp fakültesine gitmen olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 k1nJo said: öfkeni dizginlemen için öfke anında triggerlanacak bi düşünce yerleştirmen lazım kafana. herhangi bir şey olabilir; ne kadar mantıklı veya saçma olduğunun önemi yok. şu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 6 yaşımdan beri öfkelenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 osbir denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Keşke ben de öfkelensem sürekli, bu dünyada öfkelenen bi adım önde oluyor. Öfkelenmeyenin üstüne çıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sinirlenince çok gerizekalı gibi oluyorum sonra hatırlayınca yine kızıyorum kendime niye kızıyosun aptal diye sonra aynaya bakıp sinirlenince çok güzel oluyosun diyorum bikaç ayna delmişliğim var ayıptır söylemesi :3:3:3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben sinirlenince kitleniyorum, o yuzden sikinti olmuyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 "Basit insan çabuk sinirlenir." Sinirlendin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben de onu yazdım zaten. bence çabuk sinirlenmek ya da küçük şeylerden dolayı mutsuz olmak zayıf karakter göstergesidir. işte bunu hatırladıkça ben neden böyleyim, diyorum tekrar sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ofke guzeldir insani zinde ve hazir tutar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar