Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 o 24 şutta kaleci eraya kaleyi bulsa 3 ünden 2 si gol olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 aquila said: taraftarlar yuzunden iptal edilen hazirlik macini unutmussun. Hah bir de bu var, adam hayatını ve verdiği kararları sorgulamaya başlamıştır, "Dünya şampiyonu takımın 10 numarasıydım ben, neler oldu nasıl buraya geldim" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Şl ye direkt katılan takımlardan zenıt hıç para harcamadı. Gent 1.5 harcadı, gs 4 ile en az harcayan 3. takım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Fenerin çıkıp çıkmayacağına bakacaklardır belki. Çıkarsa para gidiyor zorda kalmayalım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29694370.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 haberin altındaki yorumlar beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://pbs.twimg.com/media/CLQSezAWIAAHtT7.jpg %50'den düşürmüşler payı, 10 milyon euro geri alma da çok iyi olmuş. Bayağı iyi sözleşme, beklemek ve toku oynamak her zaman işe yarıyor. Şurada GS'nin zararına olabilecek tek bir madde bile yok. Edit: Jose Rodriguez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Şunu en baştan söyleyip bu vizyon ile transfer yapsalar eyvallah der taraftar. Ama Başkan çıkıp bombalar salı patlıyor, Haziran sonu patlıyor, kampa yetişiyor, ikinci kampa transfer tamam deyince ve üstüne de Sabri'ye gereksiz zam yapınca insanlar çıldırdı doğal olarak. Zaten bizim takımın Ibra'yı falan alma lüksü yok, gerekli de değil. Takımın iskeleti tamamı 30+ yaş olmuş, yapmamız gereken 20-25 yaş arası oyuncu takviyeleri idi hazır yabancı sınırı da kalkmışken. Neyse görelim bakalım neymiş bu JR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Şunu koymaya gelmiştim. Güzel transfer. Realden geldiği için kötü olacağını düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 hamit altıntop ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 kiralar gibi almisiz lan, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Bi tek ben cok begenemedim heralde bu hose rodrigez transferini. Maliyeti 0a yakin allahtan. Adam bayaa panik. Melonun yerine oynarsa patlicaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yıllıgı fazla o yastaki herife yine de hadi neyse. geri kalan sartları cok iyiymis en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 aynen, bize lazim olan bu tarz genc oyuncular iste. zaten takimin omurgasi oturmus, 4 senede 3 sampiyonluk getirmis bi takim var ortada. omurgadan fire verince dolduracaksin saglam, melonun yerine onu aratmayacak birini alacaksin mesela, yanina da dizeceksin genc oyunculari. podolski de cilegin olur iste. fb, bjk tabi ki almak zorundalar rvp, gomez; adamlarda burak yok, sneijder yok, muslera yok. selcuk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 valequenta said: fb, bjk tabi ki almak zorundalar rvp, gomez; adamlarda burak yok, sneijder yok, muslera yok. selcuk yok. alsdlkafdcksdfklsdfjkskfjvgdknfmbvmdöbkljdbfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ibrahimovic'e 2 yıl için 12 milyon avroya kadar çıktı ancak Zlatan'ın isteği 17 milyon euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 12yi nereye veriyonuz asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 shaktar shaklatinca 6m euro geliyor zaten sponsorumuz fenerbahceden asdfsa. yarisini oradan veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 gerçekten çok geniş bir denge vizyonu olur o. ayrıca sizin forvetten çok meloya ihtiyacınız var. forveti böyle orta sınıf bi golcüyle geçseniz olur. burak var bi şekilde, atsan atılmaz satsan satımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Burak yine idare eder de yedeği alternatifi yok hiç, o sıkıntı. Diğer adamlar Umut ve Sercan. Aman yani. Melo nedir hala belli değil. Herkes gitti diyo, adam hala kampta. Giderse bi ön libero şart, stoper ve sağ bek de alırsak, gol bir şekilde atılır zaten. Muslera satılacak iddiaları var etrafta, öyle bi denyoluk yapmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 melo pazar gunu inter macindan sonra veda eder buyuk ihtimal. sonra hep birlikte italya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 para ediyoken satmak mantıklı olur. zaten bu kadroyla 4 lerin efendisi olacaksınız şlde. muslera ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 simit satsın onurlu yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Muslera bugün açıklama yaptı, bana da menejerime de tek bir teklif gelmedi, benle ilgilendiği yazılan takımlar da kaleci transferi yaptılar zaten dedi. Melo'nun da gitmesini destekler birkaç cümle kurdu - neden üstüne vazifeyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Melo'nun tavrı Muslera ve Sneijder'i rahatsız etmiş, tavır almışlar, kampta da her fırsatta laf sokuyorlarmış, Melo'nun kampa katıldıktan sonra bile gitme isteğinin bi sebebi de buymuş diye haber vardı geçenlerde gazetede. Standart tırt spor gazetesi palavrası demiştim de acaba altında bir buzağı var mı diye düşündüm şimdi böyle diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar