Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

Puan durumları falan olaylarından ben anlamıyorum avrupa sıralaması falan vs.

Bu kadar anlamayan biri olarak bile , beşiktaş avrupada ülkeyi sırtladı dendiği zaman bir gülümseme oluyor. Avrupa denince akla galatasaray gelir , hani 2000 uefa falan gazı değil , bundan çok yakın zaman önceye kadar şl çeyreği oynamış takımdan bahsediyoruz , beşiktaş şl çeyrek oynarsa semt olan beşiktaşı komple yakarlar sevinçten , bizim en büyük başarımız bile değil. Saçma bir kıyas olmuş. Galatasaray hep böyle oldu , söndü söndü bi anda deli gibi dirildi , söndü söndü bi anda deli gibi dirildi , yine öyle olur büyük ihtimalle.

Galatasarayda değişmeyen şeyler
1- Ligte kötü bile olsak avrupada daha iyi top oynarız
2- Fatih Terim
3- Sabri Sarıoğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Dedik iste bu is bayrak yarisi. Bu bayrak yarisinda su anda bayrak Besiktasta, Fenerde. Onlar toplayacaklar 2-3 sene puanlari, herkese yarayacak.

Anadolu kluplerinin bu konuda yetersiz olmalarini gormek zor degil. Fazla romantiklesmeye gerek yok, daha kendi liglerinde istikrarli olamayan takimlarin avrupada puan toplamalari zaten imkansiz.

FB-BJK-GS'nin bile Avrupda da basarili olmasi icin ligde 2-3 sene iyi durumda olmalari/kadrolarini muhafaza etmeleri guclendirmeleri gerekiyor. Adim adim oluyor bu isler. Biz en son ceyrek yaptigimizda 2 senedir iyi top oynayan bir takim vardi.

Herhangi bir Turk takiminin bir senede Avrupa'da muazzam isler yaptigini hatirlamiyorum. En azindan 1 sene bunun altyapisi olusuyor. Zico lu Fenerde de boyleydi, basarili olan GS'de de.

Ama Anadolu kluplerinin boyle bir gucu olmadigindan, hep istikrarsizlik ve hep 4. torbaya mahkum olmak ulke puanina darbe vuruyor.

Bugun BJK gider 1 puan toplar seneye gider 20 toplar. Bu is boyle. O yuzden 5 yila bakiliyor, o yuzden surec onemli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım. Gs kupayı alsa/alamasa hertürlü osmalı gidiyor.

Lig;
1. ve 2. CL
3., 4. ve Kupa kazananı EL

Kupa kazananı CL ya da cezalıysa onun yerine Lig 5. geçiyor hak,
Eskiden Kupayı kazanan Cl ya da Cezalıysa, Kupa finalisti gidiyordu, bu statü değişti artık Lig 5. gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim halen içten içe 10-15 senemize mal olan Lucescu'nun kovulması olayı kemiriyor.
allahın cezası canaydın adamı terim için şutladı, hali hazırda avrupa şampiyonu olmuş, üstüne CL şampiyonunu yenip kupa galipleri kupası almış leş bir bütçe ile şamp. çeyrek finali görmüş bir takımı vardı lucescu'nun.

adam gittikten sonra hem beşiktaşı neredeyse na malup şamp. yaptı gitti üstüne yoktan şaktar donesk diye bir takım yarattı.

elinde hali hazırda avrupada yer alan bir takım olsaydı net şimdi galatasaray açık ara en başarılı türk takımı demeye kimsenin itirazı kalmaz vaziyette olacaktı büyük ihtimalle. tam bizim ilacımız adammış kıymetini bilememişiz.

neymiş savunma oynatıo hede hödö.
zar düşeş gelecek diye 50.000 kere sallıyoruz 3 senede bir OOO EFSANE MAÇTI HACI diyebilmek için.

bu mu lan bizim kaderimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

O herkesin icinde kalan bir ukte de maalesef futbolu yonetenlerin keyfine bakiyor o is. Cogu zaman da bu insanlar beceriksiz oluyorlar, bu da bir gercek.

Bizim insanimiz cogu zaman duygusal/rational dusunce ayrimini yapamaz. Futbolda bunlardan biri iste. Kararlar duygusal anlik etki/tepkilere gore alinirken basarilar kalici, surdurebilirlik vs olmuyor bunlar tabii..

Zaten hep dedigim gibi birgun bir baskan/yonetim gelecek, gercekten profesyonel anlamda sirket yonetimi bilen ve duygusal kararlar almayan, basari hedefi ve gorusu taraftarligindan onde olan, ve dominasyon saglayacak cunku bu ligde bunun zor olmadigina inaniyorum. Duzgun isler yapinca basari cidden geliyor cunku, insanlar her ne kadar lobiydi sikeydi vs diye aglasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

emrah başsan ile anlaşmışız.gayet iyi transfer bence.yasin den kat kat faydalı olur.

lucescu haberleride artmaya başladı.son shaktar maçından sonra gelecek deniyor ama bu yaştan sonra başarılı olurmu bilmiyorum.bari yanına kewell ıda alsada adamı eğitse.lucescu nun oyun tarzını benimseyen simeone nin takımının hali ortada
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...