Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Laraken said:

anlıyorum adamları ya;

yarışta olsak direk zaten kutlamalara başlamıştık bu hafta.

olm siz de bizi anlayın, iki tane final beceremeyen takım kendi arasında yarışıyor. çok heyecanlı. acaba bu hafta hangisi mallık yapacak dfdfdgfd.

alp yalmanlar ergun gürsoylar falan yok çünkü, çok komik gerçekten

abi ben 87 liyim. 7 yaşında falanken hatırlıyorum galatasaray'lı olduğumu. öyle güzel bi tarihte doğmuşum ki, kimse bana kupa için galatasaray'ı seçtin diyemez. çünkü yoktu o zamanlar, benim 2 yıldızlı, 3 yıldızlı, 4 yıldızlı formalarım var.

ha bu arada adım can bartu'dan geliyor, babam fenerliydi. ben neyseki olmadım. maçlar oynanırken çok kavga ederdik ama hala iyi ki galatasaray'lıyım diyorum.

o saydıklarını izlemedim ben ama 10 kere sokağa çıktım şampiyonluk kutlamak için. takım o kadar winner ki, finale çıktıysak alırız diyorum. o yüzden de galatasaray şampiyonluk yarışında varsa, alır onu.
Mesaj tarihi:
GS taraftarı mantığına göre Olympic Lyon'un efsane zamanları GS'den daha başarısız. Niye? Çünkü kupaları yok! O kadar kupa fetişistiyseniz düşün abi PTTye alırsınız her sene kupanızı sdfsd
Mesaj tarihi:
Cok ilginctirki her turnuvanın 'en basarılı' takımına kupa veriyorlar. Bu nasıl bir fetisse artık. UEFAyı goreve cagırıyorum. Futbolu amacı kupa kazanmak ve en basarılı oldugunu kanıtlamanın yolunun o metal parcasını havaya kaldırmak olan bir spor olmaktan kurtarın! Diger turlu kupa kazanmamıs ama arada bir iyi oynamıs takımları nasıl savunacagımızı sasırıyoruz!

Size bir doz moneyball yazıyorum ya.

https://getyarn.io/yarn-clip/28a33fa4-f9c1-4d81-af55-58e82012e890
Mesaj tarihi:
Çok mantıklıymış cevabın devam et böyle sen.

Bu eurocup olayını da 3-4 hafta önce arkadaşla konuşmuştuk. Real'i eleyemeyip de F4'de kalamazsak sadece niceliğe kafası basan bir kısım gs taraftarı(çoğunluğu) bizim kupamız var Evropa şampiyonuyuq kafasına girecekler bak demişti. Real'i eledik yine girdiniz o kafaya bak orasını tutturamamış. Kimse size başarısızsınız demiyor, winner takımsınız yalan yok, ama! buradaki başarı kıstasını ayırt edemiyorsanız zaten fanatik AKP'liye laf anlatmaya benziyor gerek yok çene yormaya.
Mesaj tarihi:
F4 vs Eurocup karsılastırması tamamen fenerbahcelilerin yarattıgı bir tartısma gidip topici tekrar oku ya da forumda kimlerin fenerli oldugunu ogren ne bileyim. Her mesaja 'tebrikler ama F4 daha iyi' yazarsan sonunda biri cıkar der kupayı goster diye.

Farklı kupaların farklı seviyelerini birbiri ile karsılastırmanın zaten bir anlamı yok. Kupanın niteligi onemli tabiki. Ama aynı nitelikte mucadele edip senden birileri daha iyi olunca 'kupayı alamadılar ama bilmemne' demenin bir anlamı yok. Yani 3.lig kırmızı grubu lider bitirmek ile premier lig sampiyonlugu da aynı degil ama her sene CL de oynayan takımların kac CL aldıgını karsılastırmak dogal olmalı dimi?

Tek bir amac var. Bulundugunu turnuvayı ve o turnuvanın en ust seviyesini kazanmak bu kadar. 4. ligdeki atumesgutlililisporun amacı bile bir gun sonunda super ligi kazanmak. Ancak bulundugunu turnuvayı kazandıgın zaman o turnuvanın en iyisisin. Kazanmadıgın zaman istersen 1896210 gol at son macı 1-0 kaybet bir anlamı yok. Senden daha basarılı bir takım var. O kupa onu temsil ediyor. Bunu anlamak ne kadar zor olabilirki. Yok efsane olimpik lyonmus. Onlar efsaneyse ellerinden kupayı/kupaları alan takım/lar daha efsane.
Mesaj tarihi:
Fener yayla kupasi aldi diye 20 senedir tasak oglani yapildi, simdi onlarin da hakki size ayni muameleyi yapmak sdfg

Kupaysa kupa al mizede duruyo yayla kupasi.

Tarhana kurutursun icinde.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Bazı arkadaşlar tamam alp yalman şikeciydi ama ondan sonra da çok kupa aldık minvalinde açıklamalar yapmışlar.
Ben alp yalmanlar Ergun grusoylar diye çoğul yazmıştım zaten.

Aynen kardes her kupamiz sike her sampiyonlugumuz Ergun Gursoy hepsi sike sdfsfs...
Yahu buyuklerinizden, yok bilmem kimden duyduklarinizla gelip yazmayin su foruma ya.

Herseyi gec bana izledigin sezonlarda - dogdugundan beri GS'nin sike yaparak sampiyon oldugu bir sezonu yazsana.
Mesaj tarihi:
ne tartışıyorsun abi. adamlar denizli maçında gs teşvik primi verdi diye ağladı mesela. appiah kazma diye ağlamadılar ya da biz malız diye. teşvik primi dönmemiştir diyemeyiz ama teşvik primi verince rakip defansı nesta forveti ronaldo olmuyor yani yenilirsen yine kendi mallığın.

yıllardır dönen geyikler bunlar. ankaragücü maçı bilmem ne. kendilerini geliştiremediler bi türlü. beşiktaşlılar da kendilerini böyle avutuyorlar. onlar şerefli o yüzden 2 yıldız. biz şikeciyiz 4 yıldız sdfds
Mesaj tarihi:
Hayir sikinti hep ayni seylerin tekrar etmesi

96-2000 GS sike yapti Mehmet Agar, Ergun Gursoy.. Bakiyorsun Turkiye tarihinin en iyi jenerasyonu. Tartisma devam ettikce verecek cevap yok..

8-0 geliyor, TFF puan durumunu koyuyorsun, BJK 10 tane atmis diyorsun adama cevap gelmiyor.

Ama bunlar donup dolasiyor gene sikeydi, yok sikeyi Turkiye'ye getiren klup Gs'ymis. Ha sen de bunlarin hepsini gordun yasadin ordan biliyorsun.

Tribunden, buyuklerinden, arkadas cevresinden duyduklarini gelip yazinca adam akilli dusunmeyince boyle oluyor.

Velev ki 1-2 sezon sike yaptik. 80lerde araba gitti Malatya'ya. Bilmiyorum yoktum Dunyada.

Bana son 10 seneyi anlat. Son 20 seneyi anlat. BJK hangi sezon sampiyon olacakti arkadas? Hangi sezon sikeciler gitti elinizden aldi sampiyonlugu.

Yok oyle birsey. Bu sene nasil sampiyon oluyor BJK? Demek ki birseyleri dogru yapiyor. Eh gecmiste de birseyleri yanlis yapmis demekki.

Daha yeni bunlarin donemsel olduklarini yazdim bir kac sayfa once. Ustunde dusunmek cok zor degil. Bir on sene gecer bakarsin sampiyonluk farklari azalmis. Boyle bu is..
Mesaj tarihi:
Galatasaray'dan 35 bin TL'ye kombine

Galatasaray'ın Eurocup zaferi sonrasında gelecek sezonun kombine biletlerine büyük zam yapıldı. Basketbol bütçesini denkleştirmek isteyen yönetim saha kenarı biletlerine yüzde 1000 zam yaparak 35 bin TL'ye çıkardı.

http://www.ntv.com.tr/spor/galatasaraydan-35-bin-tlye-kombine,xSZJqA6JKE-rAmL6PUHBHg
Mesaj tarihi:
Sene başında da fenerbahçe ülker arena bilet fiyatlarına zam yapmıştı, fiyatları f4 seviyesine çektik diye. Takımların düşünce tarzları arasında fark yok, aynı tas aynı hamam, gerçi galatasaray sadece vurmayıp öldürmüş.

Edit: Para cidden basketbola gider mi acaba?
Bu arada fenerbahçenin pahalı dediğim aynı yerin fiyatları yıllık 15.000TL
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...