Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 applev0dka said: Sotto said: @applevodka, aynen Vale'nin dedigi gibi... ben sebebini sormuyorum abi. sebebi ortada zaten onu hepimiz biliyoruz. lig sonunda süper final olacak denildiği zaman puan durumu nasıldı ? 0-0-0 değil miydi ? gs 10 puan öndeyken mi süper final geldi ? nası gs'nin şampiyonlugu elinden alınsın diye oluyor o zaman ? fener ya da beşiktaş 10 puan önde girse süper finale gs sampiyon olsaydı nolcaktı ?
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Amaci GS sampiyon olmasin diye degil. Amaci, olasi bir puan silme durumunda FB-BJK yaristan kopmasin diye. Bu durum kime yariyor, kime yaramiyor anlamasi guc mu anlamadim. Su 3 durumun ikisinde bu olay GS nin aleyhine 1) GS lider girerse (FB-BJK ye yariyor) 2) FB-BJK nin puani silinirse (FB-BJK ye yariyor) 3) FB-BJK nin puani silinmezse GS geriden gelirse (GS ye yariyor)
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 mep said: Şu lafı trabzonlular dese neyse ya. Esameniz okunmuyordu o sene diyorum, size ne gibi bir zararı var şike sürecinin. Fener anında düşürülüp Trabzon CL'ye direkt gitse şelçuk burak vs. size gelir miydi sence? Tamamen size yaradı bu olaylar, resmen wildcard aldınız çemkiriyorsunuz bi de yaa. Kusura bakma da boş konuşmuşsun. Selçuk İnan yine gelirdi çünkü sezon bittiğinde Fenerbahçe doğrudan ŞL'ye gidiyordu ve Selçuk'a teklif yapmalarına rağmen kabul etmedi. Henüz ortada 3 Temmuz diye bir şey yoktu. Adam, Avrupa'da oynayamayacak Galatasaray'ı tercih etti. Yani Trabzonspor ŞL'ye gitse de yine bize gelirdi Fenere gitmediğine göre.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Sotto said: Amaci GS sampiyon olmasin diye degil. Amaci, olasi bir puan silme durumunda FB-BJK yaristan kopmasin diye. Bu durum kime yariyor, kime yaramiyor anlamasi guc mu anlamadim. Su 3 durumun ikisinde bu olay GS nin aleyhine 1) GS lider girerse (FB-BJK ye yariyor) 2) FB-BJK nin puani silinirse (FB-BJK ye yariyor) 3) FB-BJK nin puani silinmezse GS geriden gelirse (GS ye yariyor) abi biliyorum tabiki playoff olayının neden ortaya çıkartıldığını. ben başka bişey sordum kendimi mi anlatamıyorum. tam zamanı cidden hatırlamıyorum googleda da bulamadım. playoff olacak puanlar yarıya düşecek dediklerinde puanlar 0-0-0 degilmiydi ? herkes bunu bilerek sezona başlamadı mı ? onu sordum sadece.
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 sorunun altinda yatan dusunceyi de biz anliyoruz apple, zorlama.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Dogru da ne yapacaksin Federasyon kararina. GS olarak ortada boyle bir durum var. Hayir oynamiyoruz mu diyeceksin. Evet lig baslamadan alindi karar ona itirazim yok da, ne yapacaksin yani. Kim bilir arkada neler dondu..
valequenta Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 butun gun csgo, wow oynarsan boyle oluyor demek ki.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 tabiki çıkıp oynamıyoruz diyemezsin de. ne kadar aptalca da olsa o sezona öyle bir kuralla başladılar, puan silme falan filan da gelmedi herkes eşit şartlarda başlayıp yarıştı. gs önde başlamadı yani eger ligler başlamadan böyle bir karar alındıysa sen ''coktan şampiyon oldugumuz sezonu'' diyemezsin o zaman o sezon 34 haftada bitmemiş ise. dediğim gibi playoff cıkış sebebi zaten aşikar da, gs'nin 10 puanla önde bitireceğini tahmin edip öyle getirmediler. son mac fenere kaybetseydiniz elinizden bişey çalmış olmayacaktı kimse.
mep Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 "Max Damage" said: mep said: Şu lafı trabzonlular dese neyse ya. Esameniz okunmuyordu o sene diyorum, size ne gibi bir zararı var şike sürecinin. Fener anında düşürülüp Trabzon CL'ye direkt gitse şelçuk burak vs. size gelir miydi sence? Tamamen size yaradı bu olaylar, resmen wildcard aldınız çemkiriyorsunuz bi de yaa. Kusura bakma da boş konuşmuşsun. Selçuk İnan yine gelirdi çünkü sezon bittiğinde Fenerbahçe doğrudan ŞL'ye gidiyordu ve Selçuk'a teklif yapmalarına rağmen kabul etmedi. Henüz ortada 3 Temmuz diye bir şey yoktu. Adam, Avrupa'da oynayamayacak Galatasaray'ı tercih etti. Yani Trabzonspor ŞL'ye gitse de yine bize gelirdi Fenere gitmediğine göre. Tamam.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Puan cezasi durumunda GS nin onde bitirmesi muhtemel oldugundan evet oyle dusunduler diyoruz biz de... Karisikti durumlar o zaman hatirlarsan. Ligin baslama tarihi erkendi ama UEFA yetkilileri filan geliyordu her gun toplantilar vs. UEFA puan silin deseydi lig baslamis olacakti. Yani lig basladiginda 0-0 olmasi sonradan silinme tehditini ortadan kaldirmiyordu diye hatirliyorum..
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 o konuda haklısın zaten, o görüşe bişey demiyorum. siyasetten yayıncı kurulusa herkesin ortak kararı ile aldıkları sacma bir karardı, sezon başlamadan yarış biterse decoder satamayız diye ligtv de bastırdı o oldu, bu oldu geldi saçma bişey ama herkes eşitken geldi sadece onu söyledim, elinizden bişey çalmaya çalışmadı kimse yani. ha noldu puan silme cezası gelmedi. aptal sistem de geldiği gibi gitti.
valequenta Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 sdfsdf adam hala GS 10 puan onde bitirecegini bilemezlerdi diyor. FB,BJK 10 puan onde bitirseydi yine GS sampiyon olacakti diye bekleniyordu zaten temmuz-agustos aylarinda. O zaman verildi bu karar Agustos ayinda.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Oradaki mantik dedigim gibi sanirim cezanin 1) ne olacagini kestirememeleri 2) ne zaman uygulanacagini bilememeleri Bir noktada defansif onlem oldu o, cunku ligi oynatmak zorundaydin Agustosta. Hatta ertelenmesi olaylari vardi ertelenmis miydi simdi tam cikaramadim. Soyle diyeyim eger FB lider bitirmis olsaydi biz gelip GS olarak samp olsaydik biz Fenerden calacaktik evet. Ben boyle dusunuyorum. Eger sacma sapan bir sistem getirip anlamsiz bir sekilde alttakini olmasi gerekenden avantajli bir konuma getiriyorsan bence calinmis oluyor.. Bunu herkesin bilmesi ayri bir konu, bu konuda kimsenin bir sey yapamamasi ve sistemin alttakileri avantajli cikarmasi ayri konu..
valequenta Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ornek verelim basmiyor cunku. FB 70 GS 62 BJK 68 Cikar 10 puan sikecilerden GS 62 FB 60 BJK 58 Ne yapalim bu durumda? Ilk 4 playoff oynasin puan farkini da 2 ye bolelim. Boylece; GS 31 FB 30 BJK 29 olur puanlar puan silme cezasina ragmen. Diyelim ki silinmedi. Ki silinmedi. GS'nin 10 puan onde bitirmesi beklenmiyordu dogru. Al o zaman: GS 70 FB 69 BJK 68 Bol 2 ye. 35 34 ( yukari yuvarlandi heralde emin degilim ) 35 de olabilir 34 Yine ayni. Bu kadar zor mu sunlari anlamak?
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Sotto said: Oradaki mantik dedigim gibi sanirim cezanin 1) ne olacagini kestirememeleri 2) ne zaman uygulanacagini bilememeleri Bir noktada defansif onlem oldu o, cunku ligi oynatmak zorundaydin Agustosta. Hatta ertelenmesi olaylari vardi ertelenmis miydi simdi tam cikaramadim. Soyle diyeyim eger FB lider bitirmis olsaydi biz gelip GS olarak samp olsaydik biz Fenerden calacaktik evet. Ben boyle dusunuyorum. Eger sacma sapan bir sistem getirip anlamsiz bir sekilde alttakini olmasi gerekenden avantajli bir konuma getiriyorsan bence calinmis oluyor.. sanırım 1 ay falan ertelendi, sıcağı mı bahane ettiler bişey yaptılar emin değilim hatırlamıyorum tam katılmıyorum son dediğine bence haklı bir şampiyonluk almış olurdu gs senin dediğin gibi olmuş olsaydı. 1 senelik de olsa kural oysa ona göre kazanan hak etmiş oluyor.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Benim dusunceme gore zar hileli:) O yuzden kurali bilmek ayri, kuralin her halukarda alttakini avantajli cikarmasi ayri. Yine oynamak zorundasin topunu cunku baska sansin yok, ama onde olanin otomatik dezavantajli oldugu sistemde kuralina gore oynuyor herkes diyemiyorum acikcasi.. Farkli bakis acilari tabii...
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Bu arada Sabri sakat olmasa kesin ilk 11 başlardı ve berabere bile kalamazdık. O kadar leş bir düzen var takımda. Askerdeki devrecilik bunun yanında masum kalır yeminle.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 o ne lan öle. 1 tane net, 2 tane muhtemel penaltı vermeyip 88'de dünyanın en yalan penaltısını vermiş hakem bize huasdfdhasf.
RashardLewis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçı: "Bu beğenmediğimiz Galatasaray, Türkiye Kupası'nda yarı finalde"
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 abi bunu gerçekten söylediyse küme düşelim kapatalım gidelim takımı.yazık bu kadar taraftara
h2s Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 şuan konya ile 5 puan fark var 3. lük gitti. 4. lük için başakşehirle kapışmamız lazım. takımdakiler çıkalım oynayalım paramızı alalım mantığında salmışlar ligi. berbat takımın hali.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 RashardLewis said: Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçı: "Bu beğenmediğimiz Galatasaray, Türkiye Kupası'nda yarı finalde" http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2016/03/06/21057062/galatasaray-y%C3%B6netimi-g%C3%BCzel-g%C3%BCnler-yak%C4%B1n hdasuhdsauhudas vizyon sağlam.
Öne çıkan mesajlar