valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 evet ticaret. ticaret diyince iyi ticaret mi demis oluyorum lube ayar. edit -- adam bileklik kampanyasini niye yapti? 3-5 milyon TL kurtarir kulubu diye mi? BJK gibi menemene muhtac oldugu icin mi? UEFA'ya savunmaya giderken bir seyler yapmaya calistigini gostermek icin. Cok kisa donemde o kadar urun uretilmesi gerektigine gore Cin'de 0.1 TL ye bile uretilebeilecek urunu 4 TL ye kakalamistir biri. Amac burada para kazanmak degil UEFA'ya bir seyler gosterebilmek. Hepiniz cok zekisiniz anasini satayim bizim kulup moron. moronluklar cok gerci ama herkes de bir ticaret uzmani arkadas.
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Uefa 'ya bileklik başı 4 TL kazıklandığınızı gösterdiğiniz için, genius olmalısınız. Neyini savunuyorsunuz, camiadan biri GS 'yi ekstra düdüklemiş işte. Bunu yapan Fenerli olsa normal de, GS li afsfgsfsf. Neyse olur öyle. Kaç milyor dolar kaldıracaksınız bu işten?
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 anaaaa adam resmen bunu bile savunuyor ya lawwwwllll
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 uzerine gitmeyin cocugun yaw agliyo her aksam en buyuk cimbom diye :(
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 valequenta said: evet ticaret. ticaret diyince iyi ticaret mi demis oluyorum lube ayar. edit -- adam bileklik kampanyasini niye yapti? 3-5 milyon TL kurtarir kulubu diye mi? BJK gibi menemene muhtac oldugu icin mi? UEFA'ya savunmaya giderken bir seyler yapmaya calistigini gostermek icin. Cok kisa donemde o kadar urun uretilmesi gerektigine gore Cin'de 0.1 TL ye bile uretilebeilecek urunu 4 TL ye kakalamistir biri. Amac burada para kazanmak degil UEFA'ya bir seyler gosterebilmek. Hepiniz cok zekisiniz anasini satayim bizim kulup moron. moronluklar cok gerci ama herkes de bir ticaret uzmani arkadas. asdfasfdasdfsa size müstehak valla dedeler yesin kulubunuzun kaymağını sizde bide gelip savunun burda helal team
valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 he ben dursunu savunuyorum ok. guzel anlamissin.
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Yalnız bu bileklik işinde katakulli döneceği aklıma gelmişti. Sonuçta Store markalı siktiriboktan paçavraları 70-80 liraya satan bir düzenden söz ediyoruz. Kesin kulüpten tekstilcinin biri tişört başına 10 liraya mal edip kulübe 50 liradan çakıyordur. O yüzden bu bileklik meselesi şaşırtmadı beni. İlk satışa çıktığında dedim bunların maliyeti toptan sipariş verileceği için olsa olsa 50 kuruş-1 lira olsun ama bizimkiler kesin 4 liradan alır diye düşündüm ve doğru çıktı. Daha da kötüsü bunu ticaret adı altında savunmaktır. Akla kara değil plastik bileklik. Acil lazım oldu ürettirecek adam bulamadık diye bir şey yok.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bisey sorucam, 4tl olayini kim dogruladi da tartisiyorsunuz?
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bu tip şeyler asla doğrulanmaz. Adnan Sezgin'in, Bülent Tulun'un transferlerde yaptıkları da doğrulanmadı ama bir şeyler döndüğünü herkes biliyordu. AKP Türkiyesinde yaşıyoruz sonuçta. Avanta varsa yiyen de vardır illaki.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 olaya neden kulupçu yaklaşım gösteriyorsunuz ki ? türk insanının leşliği bu. yıllar önce sarı bilekliklerin çakmasını yapıp daha pahalıya satan milletiz
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Doğru aslında, çaldıysa kendi klubünden çaldı kardeşim, bu onların iç meselesi. Bize ne ya, çalan mutlu çalınan mutlu.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 az önce bi yerde rakı içiyorduk yan masaya ümit davala geldi kafalar güzel olunca tasak gectik sizi gs nin başında görmek isteriz falan diye nasip inşallah falan dedi asdhaksşsjaksl
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Rewendor said: 65 milyon sınırı € transfer + maaş bütçesiyse biter takım, sadece maaşsa iyi olmuş http://www.ntv.com.tr/spor/uefanin-galatasaraya-verdigi-cezanin-detaylari-belli-oldu,r-ZjE_MCkU-q5naFjF3LKQ
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Fistan said: az önce bi yerde rakı içiyorduk yan masaya ümit davala geldi kafalar güzel olunca tasak gectik sizi gs nin başında görmek isteriz falan diye nasip inşallah falan dedi asdhaksşsjaksl http://www.hurriyet.com.tr/10-soruda-sizofreni-25130646
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ne alaka şizofreniyle? kanatlı devlerden mi bahsediyor?
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 gecmis olsun kardeş biseyler demeye calisiyosun sanırım
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Cumhurbaşkanı Erdoğan UEFA’yı ‘Niye Galatasaray’a ceza veriyorsunuz’ diyerek uyardı.. Hmm..
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Şaka zannettim, gerçekmiş. http://www.hurriyet.com.tr/erdogan-uefayi-niye-galatasaraya-ceza-veriyorsunuz-diyerek-uyardi-40063345
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 "Eyyy Muhammed, günde 5 vakit namaz da neymiş?" derse bir gün şaşırmayacağım artık....
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Reis yanımızda korkmayın artık.Abdurrahim'de dönüyor geri
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kizillelma said: Cumhurbaşkanı Erdoğan UEFA’yı ‘Niye Galatasaray’a ceza veriyorsunuz’ diyerek uyardı.. Hmm.. AHAHAHAHAHAHAAH. 15 yıldır ilk defa takdir ettim ya adamı.
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yekeyeke said: "Eyyy Muhammed, günde 5 vakit namaz da neymiş?" derse bir gün şaşırmayacağım artık.... Peygamberliği biz sizden daha iyi biliriz de diyebilir.
Öne çıkan mesajlar