fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Gerçi kırmızı çıkarsalar hakemi tehdit edecek bi başkanımızda yok ama korkmasınlar bassınlar kırmızıyı gerekiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 futbolcunun oyuna yaklaşımı açısından söylüyorum. hakemin yönetim tarzızı çözen futbolcu ona göre oynuyor maçta, kolay faul calıyorsa atıyor kendini. zor kart cıkartıyorsa özellikle anadolu takımları 3 büyükleri döven fauller yapıyor kart göstermiyor nasılsa diye. kimi hakemin macında 10.dk dan zaman geçirmeler başlıyor, kimi hakemin maçında itirazlar abartı oluyor, burda 1. kötü niyetli futbolcular, sonra hakemler günü kurtarayım derdinde kendini düşünüyor, aman sakatlık cıkmadan maçı götüreyim derken sacmalıyor, yanlış kararlar, gördüğünü çalmamalar, kasıtlı olarak gösterilmeyen kartlar, yoksa hakem biliyor kuralın ne oldugunu aptal değil ama uygulamak işine gelmiyor, derbilerden anadolunun kendi arasındaki maclara kadar böyle. geçen sivas-antalya macıydı sanırım, adamın bacağını kırmaya calısmıs sivaslı sarı görmüş ilginç gercekten. bir konuda liebe yazmıştı hani takımdan bağımsız cok isterim ligin epl kalitesinde olmasını catır catır oynanamsını diye de, bu yerli futbolcular ile olmaz,onlara canak tutan hakemlerle hic olmaz. dunku leicester maçının 70.dk sında Vardy'nin omuz koyarak aldığı topa bakın, tr liginde ona faul vermeyecek hakem yok, düşüşü görüp, ama düşen adam faul demeden kalkıp rakibi yakalamaya calısıyor, omzu vuran adam direk topu alıp kaleye gidiyor. bizde olsa omzu vuran hakeme bakar faul vercek mi diye, dusen adam 2 saat kıvranıp sonra itiraz eder. cok uzun oldu farkındayım da, bu ligin en büyük sorunu kötü niyetli futbolcular ve macı yönetmeyip idare etmeye calısan hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 fenn said: Gerçi kırmızı çıkarsalar hakemi tehdit edecek bi başkanımızda yok ama korkmasınlar bassınlar kırmızıyı gerekiyorsa kırmızı cıkması gereken akhisarli oyuncu ama ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sabri sezonu kapatmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 applev0dka said: fenn said: Gerçi kırmızı çıkarsalar hakemi tehdit edecek bi başkanımızda yok ama korkmasınlar bassınlar kırmızıyı gerekiyorsa kırmızı cıkması gereken akhisarli oyuncu ama ?? Hmm ben gs li zanettim. Maçı falan da izlemedim. Bu sene futbolla alakamı kestim Konya nın veya fenerin beşiktaşı eleyeceğinden konuşuldu arkadaşlar arasında. Bu sebeğle beşiktaşın klasik sona kadar getirip foslama huyunun tekrar etmemesi için yedeğin yedekleriyle maça çıkıp kaybedip varını yoğunu lige vermesi gerekiyor. hem 3 yıldıza daha çok yaklaşır hemde 20 senenin acsını çıkartır. Bırakalım fener 3 kulvar diyerek yorulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 kutsal ittifak yapıyolar bide bak bak asjkldjalfjesdaljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Kaç tane taraftarınız var ki kötü bile olsa maça gider, futbolla ilişkisini kesmez, takip eder, üzülür, destek olur? Şu durumda Fenerbahçe olsa Fenerium'da o bileklikten 1 tane bulamazdınız 1 haftada. Bakıyorum sokağa işporta açıyosunuz satmak için. Ya da "bu sene ilgilenmiyorum abi yaa izlemiyorum da" tavırları. Sonra da kalkıp büyük takımız, şöyle taraftarız, böyle taraftarız. 3 Temmuz'u yaşayan Fenerbahçe'nin 3 senede geldiği yere bak, aynı sürede ezeli rakibin geldiği yere bak. Kıyas kabul etmez. Futbola gelene kadar basketboldan, voleyboldan vs bahsetmiyorum bile. Sonra r'leri söylemeden cümle kurup Aziz'i aşağılamaya çalışıyorsunuz. Büyük takım he :D. Keşke gerçekten büyük bir takım görebilseydik rakip olarak. 4 5 kupa fazlalığı, uefa kupası ile geniş geniş takılın, sonra çıkıp dersiniz "kanka bu sene ilgilenmiyorum ya, seneye bakıcam" :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 yekeyeke said: 4 5 kupa fazlalığı, uefa kupası ile geniş geniş takılın, sonra çıkıp dersiniz "kanka bu sene ilgilenmiyorum ya, seneye bakıcam" :D. yekeyeke said: 4 5 kupa fazlalığı, uefa kupası yekeyeke said: kupa fazlalığı, uefa kupası yekeyeke said: uefa kupası yekeyeke said: 4 5 http://kupasampiyonu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Asggsgsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 valequenta said: yekeyeke said: 4 5 kupa fazlalığı, uefa kupası ile geniş geniş takılın, sonra çıkıp dersiniz "kanka bu sene ilgilenmiyorum ya, seneye bakıcam" :D. yekeyeke said: 4 5 kupa fazlalığı, uefa kupası yekeyeke said: kupa fazlalığı, uefa kupası yekeyeke said: uefa kupası yekeyeke said: 4 5 http://kupasampiyonu.com/ vurmayın şu antukafaya ya yeter. 4 senenin 3 senesini öyle eziklik sendromu ile geçirmişler ki topik rakip kuşların mesajlarında geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bilal ve Sabri sakatlanmış. Artık futbol tanrıları bile bu adamların ilk 11 çıkmasına isyan etti, iş başa düştü deyip kadroya kendileri müdahale ediyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 2si de sezon sonuna kadar 11 oynamasi gereken futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Kendi kendinden çalan takım... http://www.hurriyet.com.tr/galatasarayda-bileklik-skandali-40062571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Üstteki linkin doğru olma ihtimali çok yüksek ya. Sadece bizde değil bi çok takımda cukka oluyor kesinlikle. Hele son bi kaç yılda bizim klüple ilgili çıkan haberlerden sonra direk inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Hırsızlık neresinde bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 @yekeseke iq iyice dustu bolumde. ticaret bu gencler, heralde biri az kazanacak biri cok kazanacak. hirsizliga gelirsek ulkenin hirsizlik olmayan en ufak bir kurumu var mi? donanimhaber'e cevirdiniz arkadas. iste bu yuzden besiktaslilar ozellikle cok cingene oluyor sampiyonluga oynayinca. cok mu heyecanlisiniz anlamadim ki yeni gelin gibi? neyse ki 8-10 senede 1 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 1nb4 skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Deli Tolunay oyuncularla kavga ettiği için istifa etmiş. Sezon sonuna kadar gelse de bizimkileri azcık tartaklasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Aradan yönetimden birisi komisyon alıyor cebe indiriyorsa (ki GS'nin son 6-7 sene transfer politikasındaki saçma "ara eleman paralarından"dan sonra gayet inandırıcı) ticaret diye açıklanmaz bu. İddia sonuçta, ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama inandırıcı geldi bana. Olur da o bilekliğin maliyeti gerçekten 5 TL olarak gözüküyorsa kulüp giderinde zaten bir nevi kanıtlanmış oluyor, tanesinin 5 TL'den imal edilmesi komedi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 söz konusu paraysa kimseye güvenmeyeceksin. olmuştur doğrudur inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 her kulupte oluyo bunlar ne yazık ki. bjkde de fikret orman kız arkadaşının organizasyon şirketine veriyodu vs. bi tek fbde olma ihtimali yok o da aziz yıldırım'ın karısının tek aşkının fenerbahçe olmasından dolayı. emekli albay gibi adam. aziz yıldırım gidince bizde de kaymagını yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 aynen adam kulup icin sike yapti, hapis yatti; para mi calacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 aziz yıldırım başkan gibi başkan. gerekirse yine girer fb için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Kara para aklayınca çalmamış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 valequenta said: @yekeseke iq iyice dustu bolumde. ticaret bu gencler, heralde biri az kazanacak biri cok kazanacak. hirsizliga gelirsek ulkenin hirsizlik olmayan en ufak bir kurumu var mi? donanimhaber'e cevirdiniz arkadas. iste bu yuzden besiktaslilar ozellikle cok cingene oluyor sampiyonluga oynayinca. cok mu heyecanlisiniz anlamadim ki yeni gelin gibi? neyse ki 8-10 senede 1 oluyor senin ticaret anlayışına ya ahahahah kulüp kendisi için özel üretilen bir ürünü 1 tl'ye alabilecekken 4 tl'ye alınca buna ticaret mi diyorsun sen? he dışardan biri 4 tl'ye ittirirse evet onun adı gerçekten ticaret ama bu bildiğin kendi kulübünü dolandırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar