Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Sostizm gibi taraftarlar yüzünden her 3 sezonda bir bu hale geliyoruz sonra yeniden yapılanma sonra yine böyle sürüp gidiyor. Bunun gibileri zamanında Servet'le Zan iyidir milli takımın stoperi dedi. Sabri'yi 15 yıldır tüm hocalar oynatıyor siz mi biliyorsunuz dedi. Burak satılırsa yerini adam mı bulacaksınız da satıyorsunz dedi. Dedi de dedi. Yine bunlara sorsan Sneijder ile Muslera'ya iyi teklif gelirse satalım derler emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CZVzZZQWkAE6EAt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 said: Osmanlıspor Teknik Direktörü'nün, Galatasaray Başkanı'na denk sayılacağı anlaşma maç sonunda imzalanacaktır. https://twitter.com/0smanlisporFK/status/690971331802861569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ahahahausdhasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 http://i.radikal.com.tr/644x385/2011/01/17/fft5_mf644588.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Gs bitti demeden bitmez ulennnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 OTTOMON KAPİTİLASYOLARI KALDIRDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 https://eksisozluk.com/23-ocak-2016-paranizi-bese-katlayacak-olmam--5023191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 .. kaybedilen 3 puan üçüncülük mücadelesine büyük darbe vurdu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 kayserili nerde ya şu 3 gömlek üstün futbolu bi konuşsaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Galatasaray topikinin futbolu çok bilen sorumluları da yok ortada. Adamlar sezon başı ne güzel sıkıyordu. -Sabri iyi bektir siz futboldan anlamıyorsunuz. 75 tane hocanın hepsi Sabri'yi oynattı (Sabri Galatasaray'da oynadığı süre boyunca alınan yabancı sağ bek: Eboue) onlar anlamıyor mu bu işten. Maç boyu 1576 tane bindirme yapıyor körsünüz ama geriye dönemeyip gol yedirmesini karıştırmayın. -Burak satılsın diyenler futboldan anlamıyor. Bu saatten sonra kimi alacağız. -Ama son gün Melo satılabilir, yerinin dolmasına da gerek yok. Hem Twitter'dan Galatasaray düşmanı istatistikçi, takometreci tayfayı takip ediyom onlara göre Melo eskisi kadar koşmuyormuş. Her maç standart 15 kilometre mesafe kat etmeliymiş. Gitsin. Devre arası çakması 2.5 milyon bonservisle alınır. -Defansif orta saha isteyenler futboldan anlamıyor. Bilal-Selçuk ikilisiyle daha çok gol buluyoruz. İstatistikçi tayfa öyle diyor. Savunmada ne kadar pozisyon verdiğimizin ise bir önemi yok salla gitsin. -Hamza Hamzaoğlu son 65 yılın en iyi puan ortalamasını yakaladı. En çok golü de Hamza'nın takımı attı. 3 gol attığı maçta 4 gol yiyip kaybetmesini ziktir et, biz istatistiği işimize geldiğince okuruz. -Semih Kaya'yı hemen asıyorsunuz, asmayın. Her maç oynasın ve her maç gol yedirsin, rakip santrafor bunu yerlerde sürüklesin ama sakın ses etmeyin, Avrupai taraftar olun. -Takımdaki yerlilerin gereksiz yere şişirilen, uzatılan kontratları için kimseye komisyoncu suçlamasında bulunmayın. Siz futboldan anlamıyorsunuz piyasa böyle. Kulüp ceza yerse de sakın o kontratları yapan adamları suçlamayın. Gidin, yaptığı bir transfer bile şu an takımda olmayan Adnan Polat'ı suçlayın. Aysal dokunulmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 moriarty said: https://eksisozluk.com/23-ocak-2016-paranizi-bese-katlayacak-olmam--5023191 tuttu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 galatasaray topiği çok eğlenceli ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 moriarty said: moriarty said: https://eksisozluk.com/23-ocak-2016-paranizi-bese-katlayacak-olmam--5023191 tuttu asdf. nasilsa yabanci site ..ic ederler o kuponu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Yabancı sitelerin %75'i falan iddia'dan daha temiz çalışıyorlar sadfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 benjani said: said: Osmanlıspor Teknik Direktörü'nün, Galatasaray Başkanı'na denk sayılacağı anlaşma maç sonunda imzalanacaktır. https://twitter.com/0smanlisporFK/status/690971331802861569 sadfsads ne güzel accountmuş :D zaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 "Max Damage" said: Galatasaray topikinin futbolu çok bilen sorumluları da yok ortada. Adamlar sezon başı ne güzel sıkıyordu. -Sabri iyi bektir siz futboldan anlamıyorsunuz. 75 tane hocanın hepsi Sabri'yi oynattı (Sabri Galatasaray'da oynadığı süre boyunca alınan yabancı sağ bek: Eboue) onlar anlamıyor mu bu işten. Maç boyu 1576 tane bindirme yapıyor körsünüz ama geriye dönemeyip gol yedirmesini karıştırmayın. -Burak satılsın diyenler futboldan anlamıyor. Bu saatten sonra kimi alacağız. -Ama son gün Melo satılabilir, yerinin dolmasına da gerek yok. Hem Twitter'dan Galatasaray düşmanı istatistikçi, takometreci tayfayı takip ediyom onlara göre Melo eskisi kadar koşmuyormuş. Her maç standart 15 kilometre mesafe kat etmeliymiş. Gitsin. Devre arası çakması 2.5 milyon bonservisle alınır. -Defansif orta saha isteyenler futboldan anlamıyor. Bilal-Selçuk ikilisiyle daha çok gol buluyoruz. İstatistikçi tayfa öyle diyor. Savunmada ne kadar pozisyon verdiğimizin ise bir önemi yok salla gitsin. -Hamza Hamzaoğlu son 65 yılın en iyi puan ortalamasını yakaladı. En çok golü de Hamza'nın takımı attı. 3 gol attığı maçta 4 gol yiyip kaybetmesini ziktir et, biz istatistiği işimize geldiğince okuruz. -Semih Kaya'yı hemen asıyorsunuz, asmayın. Her maç oynasın ve her maç gol yedirsin, rakip santrafor bunu yerlerde sürüklesin ama sakın ses etmeyin, Avrupai taraftar olun. -Takımdaki yerlilerin gereksiz yere şişirilen, uzatılan kontratları için kimseye komisyoncu suçlamasında bulunmayın. Siz futboldan anlamıyorsunuz piyasa böyle. Kulüp ceza yerse de sakın o kontratları yapan adamları suçlamayın. Gidin, yaptığı bir transfer bile şu an takımda olmayan Adnan Polat'ı suçlayın. Aysal dokunulmazdır. Topik sorumlusundan kasıt nedir bilemedim ama madde madde sıralanmış konulardan 1-2 tanesinde benim da iddiam vardı. Örneğin Semih'in 3-5 maç kötü oynadı diye hemen günah keçisi ilan edilip kesilmesine karşıydım, hala da o dönem için karşıyım. Ama sezon ortasına kadar arada düzelme yapmadığı görülüp çoktan yedeğe çekilmeliydi. Yine Sabri konusunda 15 senedir adamın bir şekilde takımda yeri aldığını söyledim, hala da söylüyorum. Sabri ilk 11 için güvenilmese de yerli olarak iyi bir rotasyon adamı, takımda bulunmasında sıkıntı yok, hatta bulunmalı. Sıkıntı alternatifsiz olması ve yüksek maaşa tutulması. Maddelerden birkaç tanesini ise forumda iddia eden görmedim, fırsat buldukça bütün mesajları okumaya çalışıyorum bölümdeki. Elbette gözümden kaçmış da olabilir, ama hayalgücü devreye girmiş gibi gözüküyor ilk bakışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 öf amma abartmışsınız la altı üstü bi yenilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 @Rewendor Sabri rotasyon oyuncusu olarak bile kalmamalı bu kulüpte. Çünkü kaldığı sürece Terim hariç tüm hocalar tırstığı için bir şekilde bu adamı oynatıyor. Koskoca Hayri Kozak çıkıp sen Sabri'nin opsiyonunu nasıl iptal edersin diye milletin içinde başkanı azarladı. Komplo teorisi kasmak istemiyorum ama adamın bir şekilde bağlantıları var ve tabiri caizse dokunan yanıyor. Ayrıca diğer maddeler hayal ürünü falan değil. Sezon başı Aydın Yılmaz ile sözleşme uzatılacaktı. Aydın bu kulübün evladı dediler. Taraftar baskı yapmasa Kasımpaşa'da bile tutunamayan adam bir sene daha bizdeydi. İşte o dönem forumda komisyoncular iş başında demiştim ve eleştirenler olmuştu. Hatta Sabri ile sözleşme uzatıldığında Galatasaray'da hırsız var hashtagi için hayvanlık yapıyorsunuz diyenler bile olmuştu. Onun dışında Sostizm tayfası Hamza'yı aynı benim söylediğim şekilde savunuyordu. En çok gol ortalaması, en iyi puan ortalaması gibi içi boş istatistikler ile çapsızı savundular ama 3 gol attığımız maçta 4 gol yiyip yenildiğimizden hiç bahsetmediler. İkinci ekleme Melo'yu unutmuşum. Eskisi kadar koşmuyor, artık gitsin, miadı doldu diyenler de oldukça boldu ve bugün Melo'nun tırnağı etmeyecek Donk denen bir adama kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ya zaten şu takımda olan oyuncuların %60 ı 1. ligi geçtim 2. ligde bile tutunamaz.yıllarca takımda tutulan oyuncuların takından gittikten sonraki halleri ortada.yani yıllardır neden tutulurlar bu adamları kim korur hep merak ederim ama asıl suçlu taraftar özellikle sostizm kafasındaki taraftarlar bu takıma çok büyük zararlar veriyor ve ne yazık ki taraftarımızın büyük bölümü bu kafada.bi toparlıyoruz bi batıyoruz bu kafalar yüzünden.uA özellikle direk leş topluluğu bir şeylerin değişmesi lazım artık uefa versin artık cezayı batalım gitsin anca akıllanır bizim taraftar ve dinozor yöneticiler. zaten 3 temmuzdan sonra iyice soğmuştum ama şampiyonlar ligiydi fatih terim gazıydı falan derken takip ediyordum takımı ama son 2 yıldır sırf laf olsun diye takip ediyorum artık hiç zevk vermiyor zerre kadar umrumda değil takıma ne olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Kulüpte bunların kalmasını isteyen biri ya da birileri var işte. Kulübe gelmeden asıp kesen kim varsa göreve geldikten sonra bu yerli tayfadan tırsıyor. Denizli budayacağım dedi, sağ bek aldırdı, açık açık forvet istiyorum dedi. Bugün bakıyorsun Burak gitmesin diyor, Sabri'yi oynatmaya devam ediyor. Umut'u öyle ya da böyle yine sokuyor oyuna. Şundan o kadar eminim ki Podolski iyileşsin onu tekrar saha çekip Sinan'ı kulübeye atacak, TC Olcan ise sol kanatta devam edecek. Mesela Hamza bugün Gaziantepspor'a karşı Bursaspor'u 7 yabancıyla sahaya sürdü. Galatasaray'da ise elimde hazır yabancı ile yerli olsa elbette yerliyi oynatırım diyen bir Hamza vardı. Bizim başımızdayken böyle çapsız açıklamalar yapmaya iten sebep neydi? Neden korkuyorlar bu yerlilerden. Menajerleri arabasını mı kurşunlatır, karısının çocuğunun önünü mü keser nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 oynatılacak oyundu var oynatılacak oyuncu var. sabri dediğiniz adam 2.lig de oynayacak bi adam. gs de işi yok. son maçı izlediniz. semih bi ara aşırı iyiydi inter falan ilgilendi sonra duruldu son hali ortada. takıma rotasyon şart taze kanlar şart ki takım kendine gelsin. şuan ki takım zaten paramızı alıyoruz derdinde.Melo'ya gelicem adam hırçındı agresifti ama işini yapıyordu arkadaş oynuyordu. linnes transfer edildi yedekte otursun diye mi. adam 1 maç oynadı çokta iyi oynadı. bazı şeylerde ısrarcı olmak neden anlamış değilim.ben artık şu halde 3 ve 4. lükten de şüphe eder oldum. şu an gs'de oynayan yerlilerin derdi para bence kendilerini veremiyorlar oyuna maç bitse de paramız hesaplara yatsa derdindeler sanki. sabri ayrı semih ayrı burak ayrı umut ayrı. alın şu etoyu bitsin bu çile. hepsinden daha iyi şeyler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Bak bu ilginc bir tespit mesela. Evet Bursa'da dolu yabanci var ama dedigin gibi Hamza ayni Hamza.. Bir futbolcunun ne baglantisi olur da bu isler doner bilmiyorum ama GS de arka planda yillardir donen bir duzen var belli. Bu komisyon olaylari 10-15 senedir zaten ara ara cikiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Daha da kötüsü komisyonu bitirecekleri yerde benim adamım yesin derdinde bizim dedeler. Mesela Adnan Polat liseciler üzerine gelince ilk önce Adnan Sezgin'i feda etti. Ben dedimki bak ne güzel komisyoncuyu gönderdiler. Sonra bir baktım Aysal'ın yanında Tulun geldi ve Sezgin gitsin diye kampanyalar düzenleyen liseciler Tulun için tek kelime etmedi çünkü avantayı kontrolleri altına aldılar. Ondan öncesinde avantayı kendileri yiyemiyordu. Mesela Terim'in gönderilmesinin milli takımla, Demirörenle falan alakası yok. Tulun'a para yedirtmiyor diye gönderildi Terim. Kalsaydı 13-14 devre arası transfer faciası meydana gelmez ve birileri cebini dolduramazdı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar