Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

h2s said:

rodallega için teklif yapılacakmış akhisarda oynuyor. forvet. ilk defa duydum. iyi midir kötü müdür bilemem ama bi elmander olamayacağı kesin.bi aralar jo vardı. ona bile hasret kaldık.

valla akhisarda süper top oynuyor da galatasaraya gelirse anca pinto olur
Sosyal ağlarda paylaş

küçük takımlardan bi umutla transfer edilip kaybolup giden çok isim var. ben ilk defa duydum adamın adını. olurda transfer edilirse umarım iş yapar. gerçi bizim boş dediğimz adamlar hep yanılttı bizi. bursa'da bakambu diye bi adam vardı. herif villarreal'de boş geçmiyor atıyor bugün 2 tane daha attı mesela. bu da öyle olur yanıltır umarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Şu ffp muhabbetleri olmasa aslında Pato şimdi çok iyi giderdi. Onu alabilmek için o kadarlık satış yapmamız gerekiyorsa heralde 4-5 tane adam göndermesi gerekir takımın onuda bu kadar sürede yapamazlar hem al hem sat.

Oldu da yaptı diyelim, bu kadar alım satımın yarısında evrak hatası yaparlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

h2s said:

küçük takımlardan bi umutla transfer edilip kaybolup giden çok isim var. ben ilk defa duydum adamın adını. olurda transfer edilirse umarım iş yapar. gerçi bizim boş dediğimz adamlar hep yanılttı bizi. bursa'da bakambu diye bi adam vardı. herif villarreal'de boş geçmiyor atıyor bugün 2 tane daha attı mesela. bu da öyle olur yanıltır umarız.

Bakambu zaten genç yetenek olarak alınmıştı gelip iyi paraya kazandırıp gitti diye biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampıyla sürdüren Galatasaray, devrim niteliğinde bir projeye imza attı.
Dünya liderlerinin buluştuğu Antalya’daki G20 zirvesinin merkez oteli olan ve ABD Başkanı Obama’yı ağırlayan Galatasaray’a kamp çalışmalarında ev sahipliği yapıyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp, 6 günlük hazırlıkları boyunca hiçbir ücret ödemeden Antalya’nın en lüks ve pahalı otelinde konaklıyor. Anlaşma gereği, Galatasaray’ın internet sitesinde, GS TV’de, kulübün Twitter, Instagram, Facebook’taki sosyal medya hesaplarında kamp süresince otelin ismi geçirilecek, tesise ait tanıtım paylaşımları yapılacak.
Antrenman sahasının çevresinde yerleştirilen reklamlarla da’un isminin görüntülerde yer alması sağlanacak.

500 bin TL kasadan çıkmayacak

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla bu alanda diğer kulüplerin açık ara önünde yer alan Galatasaray, devrim niteliğindeki projeyle 26 futbolcuya ek olarak, teknik heyetinden, doktoruna, masöründen malzemecisine kadar toplam 55 kişi için ödemesi gereken 500 bin TL’lik bedeli kasasından çıkarmayacak.

Fiko her zaman ki gibi haklı asfsdfsad
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursapsor Dergisi’ne verdiği röportajda kullandığı bazı ifadeler sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. 45 yaşındaki hocanın, “Türkiye Kupası’nda şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursaspor o gün daha etkili oynadı. Ancak sonuçta kupa Galatasaray’ın oldu.” sözleri üzerine Galatasaray taraftarları Hamzaoğlu’na sosyal medyadan sert mesajlarla tepki gösterdiler.

Biraz da Bursa'ya yaranayım demiş.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/01/11/hamzaoglu-galatasaraylilari-sinirlendirdi-463210/
Sosyal ağlarda paylaş

linnes'in bi kaç video'sunu izledim gollerini vs. sağdan gelip içeri doğru katedip sol ayakla şutları var. her bek yapamaz bunu. fener'e de böyle bi gol attı güzelde goldü.molde'de de böyle golleri var. takıma çabuk adapte olursa burda'da başlar atmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...