Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Şu ffp muhabbetleri olmasa aslında Pato şimdi çok iyi giderdi. Onu alabilmek için o kadarlık satış yapmamız gerekiyorsa heralde 4-5 tane adam göndermesi gerekir takımın onuda bu kadar sürede yapamazlar hem al hem sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Emenikeyi dalgaya alırken 1 kere oynatmadığımız adamı kaçırdık iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 h2s said: rodallega için teklif yapılacakmış akhisarda oynuyor. forvet. ilk defa duydum. iyi midir kötü müdür bilemem ama bi elmander olamayacağı kesin.bi aralar jo vardı. ona bile hasret kaldık. valla akhisarda süper top oynuyor da galatasaraya gelirse anca pinto olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 küçük takımlardan bi umutla transfer edilip kaybolup giden çok isim var. ben ilk defa duydum adamın adını. olurda transfer edilirse umarım iş yapar. gerçi bizim boş dediğimz adamlar hep yanılttı bizi. bursa'da bakambu diye bi adam vardı. herif villarreal'de boş geçmiyor atıyor bugün 2 tane daha attı mesela. bu da öyle olur yanıltır umarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Mithat said: Şu ffp muhabbetleri olmasa aslında Pato şimdi çok iyi giderdi. Onu alabilmek için o kadarlık satış yapmamız gerekiyorsa heralde 4-5 tane adam göndermesi gerekir takımın onuda bu kadar sürede yapamazlar hem al hem sat. Oldu da yaptı diyelim, bu kadar alım satımın yarısında evrak hatası yaparlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 İlla ligden alacaksak Kweuke yi alalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Kweuke is yapar bizde de cok, Rize verir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 h2s said: küçük takımlardan bi umutla transfer edilip kaybolup giden çok isim var. ben ilk defa duydum adamın adını. olurda transfer edilirse umarım iş yapar. gerçi bizim boş dediğimz adamlar hep yanılttı bizi. bursa'da bakambu diye bi adam vardı. herif villarreal'de boş geçmiyor atıyor bugün 2 tane daha attı mesela. bu da öyle olur yanıltır umarız. Bakambu zaten genç yetenek olarak alınmıştı gelip iyi paraya kazandırıp gitti diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Bursaspor'a gelen forvet bir şekilde coşuyor, havasından mı suyundan mı bilinmez, zaten iyi adamlar alıyorlar, potansyelli adamlar alıyorlar, her gelen de bi coşuyor orada sonra. FM'de Umut Bulut'un sözleşmeyi feshetmiştim, Bursa kaptı beleşe, o bile coştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 said: İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampıyla sürdüren Galatasaray, devrim niteliğinde bir projeye imza attı. Dünya liderlerinin buluştuğu Antalya’daki G20 zirvesinin merkez oteli olan ve ABD Başkanı Obama’yı ağırlayan Galatasaray’a kamp çalışmalarında ev sahipliği yapıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, 6 günlük hazırlıkları boyunca hiçbir ücret ödemeden Antalya’nın en lüks ve pahalı otelinde konaklıyor. Anlaşma gereği, Galatasaray’ın internet sitesinde, GS TV’de, kulübün Twitter, Instagram, Facebook’taki sosyal medya hesaplarında kamp süresince otelin ismi geçirilecek, tesise ait tanıtım paylaşımları yapılacak. Antrenman sahasının çevresinde yerleştirilen reklamlarla da’un isminin görüntülerde yer alması sağlanacak. 500 bin TL kasadan çıkmayacak Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla bu alanda diğer kulüplerin açık ara önünde yer alan Galatasaray, devrim niteliğindeki projeyle 26 futbolcuya ek olarak, teknik heyetinden, doktoruna, masöründen malzemecisine kadar toplam 55 kişi için ödemesi gereken 500 bin TL’lik bedeli kasasından çıkarmayacak. Fiko her zaman ki gibi haklı asfsdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Fiko her zaman ki gibi gerizekalı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Fiko nun dedikleriyle kesisen bir yan goremedim orda. Reklam karsılıgı konaklama masrafı vermemek icin anlasma yapılmıs? Fiko'nun yaptıgı acıklamaların hic bir anlamı da yok zaten de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Fiko ne demişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Çok süper fikir harbiden , bunun biraz prestij biraz da para döngüsüne bakacak olursak 'galatasaray bedava 100 futbol topu için twitterda reklam anlaşması yaptı' kıvamında olmadıkça giderleri böyle halletsinler para kasada kalsın , fıstık gibi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Galatasaray’ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursapsor Dergisi’ne verdiği röportajda kullandığı bazı ifadeler sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. 45 yaşındaki hocanın, “Türkiye Kupası’nda şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursaspor o gün daha etkili oynadı. Ancak sonuçta kupa Galatasaray’ın oldu.” sözleri üzerine Galatasaray taraftarları Hamzaoğlu’na sosyal medyadan sert mesajlarla tepki gösterdiler. Biraz da Bursa'ya yaranayım demiş. http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/01/11/hamzaoglu-galatasaraylilari-sinirlendirdi-463210/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 aslında haklı asfhasf kendide farkında bala dote şampiyon olduğunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Umut Bulut antrenman kaçırmasın da formsuz kalmasın diye burnunu korumak için özel maske getirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Ha bir de Ryan Babel: https://twitter.com/Ryanbabel/status/686579679176880129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ahha 10 dakka önce de inşallah sarı kırmızı kalp atmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ryan babel'i gördükten sonra yasin'in gönderilme ihtimali yüksek sanırım.Ryan babel'le ilgili çıkan haber bişe var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Zarf atıyor bence GS ye. Kanat oyuncusu aradığını cümle alem biliyor GS nin. TR de çok oldu böyle transfer son çare olarak. Ya tutarsa hamlesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 şöyle bi göz gezdirdim babel vs herhangi bişe yok, dediğin gibi olabilir.Kimi alacaklar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Yüzlerce Galatasaraylı Norveçli sağ beki karşılamaya hazırlanıyor.. Enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 linnes'in bi kaç video'sunu izledim gollerini vs. sağdan gelip içeri doğru katedip sol ayakla şutları var. her bek yapamaz bunu. fener'e de böyle bi gol attı güzelde goldü.molde'de de böyle golleri var. takıma çabuk adapte olursa burda'da başlar atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 tüh ya dünyanın en iyi bekini elimizden aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar