Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Lİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 muslera ne top çıkarmış sdfs podolski net el. umut onu bile zor atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Eh iyi böyle böyle gs de ilk 5'e girdi nihayet. Önce ts şimdi başakşehir, dolu dizgin gidiyor. Beşiktaş da faulle ofsaytla idare ediyor, sonra hepsi birleşip şikeci fener diyorlar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 madcow said: Biri teletextten puan durumu koysun. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=205740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Aceace said: Facia maçlardan sonra ortalarda görünürlerse olmaz. Çünkü Sostizm Galatasaraylı biz ise Galatasaraylı değiliz. Biz sadece takımımızı eleştiririz. Onlar ise zor günlerde bile takımlarının hocalarının arkasındadırlar. Yensende yenilsende seninleyiz felsefesi var. Kimisi kötü durumlarda çok fena eleştirir ki düzeltsin diye kimisi ise her durumda kabul eder sonuçta futbol der. Bu sebeple sostizmin üzerine fazla geliyorsunuz gibi geliyor bana. Buradan ne kadar yanlışları eleştirsekte bizi duyan, kaale alan yok. Bu kadar harap etmeye de gerek yok kendimizi kizillelma said: Sneijder 2 yıl için maç başları ile 10 milyon Euro alacak. Sabri, burak , selçuk vs bakınca gayet iyi. Sneijder de kendini takım iyi olsa da kötü olsa da vermeli . o bir profesyonel. Bundan 10 yıl sonra selçuk, burak tan daha çok sneijder hatırlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 sostizm'in üstüne gidilir abi adam burak ve sabri'yi çok övüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bende justin bieber için deliren bir çok ergen görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 oooo kazanmışız hayret edit: muslera eldivenlere uhu sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 yekeyeke said: Eh iyi böyle böyle gs de ilk 5'e girdi nihayet. Önce ts şimdi başakşehir, dolu dizgin gidiyor. Beşiktaş da faulle ofsaytla idare ediyor, sonra hepsi birleşip şikeci fener diyorlar :D. bravo merve çk iyi tspit canımcım :9 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 devre arasına kadar en kötü 4-5 puan geride kapatırsak iyi olur aslında.orta saha ve birde forvet transferi yaparsak bu sene iyi kötü geçen seneki gibi ite kalka en kötü ihtimal 2. olabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bu hakemlerle lider bile kapatırsınız ilk yarıyı rahat ol sen :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 muslera ateşle oynuyo asdf. bebekyüzlü demezler aksam simidi gibi çıtır çıtır götürürler. "Dört senedir buradayım ve dört senedir eleştirilen bir Galatasaray var. Ama bu dört seneye baktığınız zaman Türkiye'nin en başarılı takımı Galatasaray. Bazıların sesi kesilmiyor ve eleştirilerine devam ediyorlar ama bu eleştiriler bizi etkilemiyor. Biz her defasında bizi eleştirenlerin sesini kesmeyi başarabiliyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Musleraya dokunan karşısında beni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 adamları kendi yönetimi nasıl daralttıysa kimse Lİ DER yazmamış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 scorch said: Lİ DER!!!!1 Moriarty kör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sayılmaz abi altalta olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 moriarty said: sayılmaz abi altalta olcak telefondan o kadar oldu hacıt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 moriarty said: sayılmaz abi altalta olcak moriarty ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 kutlarım galatasaraylıları. yine geçen seneki gibi kötü oynayarak almış galatasaray maçı. şampiyon olur o zaman bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Sezon başından beri ben de benzer şeyler söylüyorum gülüyor millet bana.Verilen yanıtlar şu sözcüklerden oluşuyor genelde: Denge, Hamza, Burak, birde sfdfsf. İlk maçlarımızı kaybettiğimizde - en kötü futboldan sonra bile söylediğimi tekrarlayayım. Hatta Bold yapayım Şampiyonluk ihtimalleri GS %35 FB %30 BJK %20 Diğer %15 Sezon başı olasılık değerlerim böyleydi halen de değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Dün dışarıdaydım, şimdi özetlere baktım şöyle bir. Muslera geçen seneki Muslera'ya dönmüş sanırım. Güzel. İhtiyacımız olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 şampiyonluk oranlarına bak sklfdjslfjsldkjgkldrsjghvndrfxjgvldxj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 fb gs %30 diğer %15 asdfsdf. inanılmaz ya sostizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 gs %35 içinde hakemlerden gelen bonus % kac onu da açıklarsa daha açık bir tahmin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 moriarty said: fb gs %30 diğer %15 asdfsdf. inanılmaz ya sostizm. İnanamadığın kısmı anlamadım. FB%30 GS %35 toplam %65. Yani %65 ihtimalle bu ikisinden birisi olur diyorum. Üç büyükler hariç kalan 15 takımın şampiyon olma ihtimali %15, eşit versen bile %1 ihtimalle bir tanesi şampiyon olabilir diyorum. Trabzon ve Bursa şampiyonluk yaşadı bu ligde ama olasılık düşük diyorum. Sanırım inanamadığın kısım diğer kısmı fazla yüksek vermiş olmam, doğru mu anlamışım? Yoksa FB %30 mu inanılmaz yüksek? Sence inanılır ihtimal nedir yazmadığın için sadece fikir yürütüp açıklamaya çalıştım. applev0dka said: gs %35 içinde hakemlerden gelen bonus % kac onu da açıklarsa daha açık bir tahmin olur. Açıklayamam. Ama şunu biliyorum, GS'nin bu güne kazandığı 20 şampiyonlukta da hakem etkisi olmuştur. %sini bilemiyorum. Fenerin 19, Beşiktaşın 13, trabzonun 6 hatta Bursanın 1 şampiyonluğunda da hakemlerin etkisi olmuştur. Hatta FB ve GS hakem etkisiyle tüm diğer takımlardan daha çok haksız puan kazanmıştır. Bu sene her kim şampiyon olursa ayni listeye ekliyebilirsiniz ama BENCE %35 ihtimalle bu takım GS olacak. Umarım açıklayabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar