Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kurokodan sıkıldım animesini bırakıp mangayı bitirdim Gintamayı sevemedim çizimlerinden dolayı Hataraku maou sama izlemiştim mükemmel bir anime Parasyte , zankyou no terror flm izledim çerezlik, bana acil böyle büyülü falan ya da sakin geçecek bir anime lazım. Sıkıntıdan ölmek üzereyim maou samanın yeni sezonu falan çıksa çok sevinicem ama yok. Arada kalmış küçük serileri falanda önerebilirsiniz üzülmem izlerim Tokyo ghoul flm açıcam sonunda o olacak, tam yazamadımda pc yok, hadd 15 dk var yemeğin gelmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Toradora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 haikyuu tabisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hiyamura kroka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Haikyuu yı tabiki izledim abi :) Diğerlerine bakıyorum eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Toradora en iyi 3-4 animeden biri, sen beni dinle, pisman olmayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 natsume yuujinchou serisi hem büyülü hem de sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 @GERGE Tamamdır yarın başlıyorum. Anlamsız bir şekilde high school dxd izliyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Xenus said: natsume yuujinchou serisi hem büyülü hem de sakin bak burda adam nokta atisi yapmis hala torodora o animeyi oneren adam izlerken uyuya kaldiginindan bahsetmis mi sana? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Yok ben yazılanların hepsine bakıp bookmarklayıp izliyorum, pc yok tablet var yazmaya üleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ortaya ben baka to test atam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 mahouka koukou no rettousei en iyi. n i y i buyu var. oni-sama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 "Gintamayı sevemedim çizimlerinden dolayı" http://i31.servimg.com/u/f31/14/21/04/21/04310.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 'gintama`yi sevmedim cizimlerinden dolayi' vermeyin tavsiye, kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 "Gintamayı sevemedim çizimlerinden dolayı" http://i.ytimg.com/vi/51vgQTtl0YY/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 aciliyet neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 O kadar bos ki hemen digerine baslamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Lopeth said: aciliyet neden acaba? Yemek söylemiştim 30 dakikaya gelecekti problem officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Adami ne kiskaniyorum lan, ilk kez Toradora izleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ilk defa hachimitsu to clover izleyenleri kıskanıyorum ben hep hatta direk tekrar izleyeyim ben ya bunu Lectre de izlesin acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar