Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni hiz tespit sistemi

Editor

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

Holy said:

Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama.

Artık araçlar daha güvenli, sürücüler az da olsa daha bilinçli. 120 ne ya.

120 ile bir duvara girdin mi abi hic?

Arkadas otobanda duvarin ne isi var ha diyeceksinki hakimiyetini kaybettin...
Ozaman hakimiyetini kaybedicek arabada yapmicaksin 120 arkadas
Benim alet 150 ile gitmessem otobanda en az bogulur lan bune der beni fabrikaya iade et der

Tmm simdi duvara 120 degiil 90 la carpsan bile siciosun ona bakarsan;) eurocup car 5. Yildiz alanlar ne hale donuyor buna gore bakarsan senin 50-80 ustune cikmaman gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Bright said:

Bornova'da tam neresi biliyor musun, Ankara asfaltında yazıyorlar mı ?

yapılmayan yok konmayan trafik ışığı yok
mustafa kemal cad. direkler kondu kameralar misal 100 metrede bir var
yüz başına kazıkları çakıldı direkler daha konmadı

Oralar şehir içi, koysunlar oralara.

Ankara asfaltı mesele :)
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

Holy said:

Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama.

Dümdüz, bomboş otobanda neyin cezasını kesecekler, büyük saçmalık. Otobanda duvar falan da yok ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

öyle değil slayer gişe giriş çıkışlarında biletine göre hesaplıyor kamera ile değil yani. Gire giriş çıkış saatine bakio oo bu çok hızlı gelmiş 1 saate gelmesi gerek buraya diyor basio cezayı

gişelerde tabii ki öyle olacak, ben Ankara-Sivrihisar arasındaki kameralı sistemden bahsettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu yenilenmiş, bölünmüş duble yollarda 120 maks hakikaten saçmalık. Yol bitmiyor anasını satiim. 140 gayet makul bir hız. Fazlası sakat zaten.

Polatlı-Sivrihisar arası 90-100 le geçiyorum, dünyanın en saçma yeri. Hele digital radar da 59 km için YAVAŞ...YAVAŞ yazmıyormu ifrit ediyo. Ulan 90 km yerde 59 la gidiyorum daha ne yavaşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

120 limit saçma. ama kural varken uymamak da saçma.

Neden saçma hız limiti?Yolların iyileştiğini henüz göremedik, sözde otobandasin ama yolda yamalar var hala. Daha yüksek hızla gidip o yamalar, olmaması gereken egimde virajlar, bir anda 5 şeritten 3 strite düşmeler yüzünden kaza geçirince diğer insanlarda zarar görüyor. Yollar standart hale gelene kadar hız sınırı normal bana kalırsa. Adana-antep arası otobanda rüzgar panelleri düzgün yerlestirilmedigi için nur dağından aşağı düşme tehlikesi geçiren araçlar oluyor yüksek hızla viyaduge girdikleri icin
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Dworgian said:

Neden saçma hız limiti?Yolların iyileştiğini henüz göremedik, sözde otobandasin ama yolda yamalar var hala. Daha yüksek hızla gidip o yamalar, olmaması gereken egimde virajlar, bir anda 5 şeritten 3 strite düşmeler yüzünden kaza geçirince diğer insanlarda zarar görüyor. Yollar standart hale gelene kadar hız sınırı normal bana kalırsa. Adana-antep arası otobanda rüzgar panelleri düzgün yerlestirilmedigi için nur dağından aşağı düşme tehlikesi geçiren araçlar oluyor yüksek hızla viyaduge girdikleri icin

değişimli yapsınlar o zaman? madem yollarımız standart değil, niye limit standart? 120 nin az olduğu yerler de var, 100ün çok olduğu yerler de
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Dworgian said:

Bir tabela koymaktan aciz mi devlet?

Her yolda aynı yapma abi limiti. Tehlikeli yollarda 90 diye tabela koy, izmit-istanbul yolunda 180 diye tabela koy. Çok zor değil yani, zaten sürücü olarak birincil görevlerinden biri trafik işaret ve işaretçilerine uymak.

Ha bir de yandex'e mail atsın biri de navigasyon appine anlık bulunduğumuz yerdeki hız limiti eklensin. Fethiye'ye giderken burda 90 mıydı 70 miydi diye delirmeyelim 50 km arayla tabela koyan salak karayolları yüzünden.

edit : dworgian'la aynı şeyi yazmışım, hay ağzını öpeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

dana22 said:

Holy said:

Arkadas otobanda duvarin ne isi var ha diyeceksinki hakimiyetini kaybettin...
Ozaman hakimiyetini kaybedicek arabada yapmicaksin 120 arkadas
Benim alet 150 ile gitmessem otobanda en az bogulur lan bune der beni fabrikaya iade et der

Tmm simdi duvara 120 degiil 90 la carpsan bile siciosun ona bakarsan;) eurocup car 5. Yildiz alanlar ne hale donuyor buna gore bakarsan senin 50-80 ustune cikmaman gerek

Lastiğin patlar, biri önüne kırar, önüne köpek atlar, her şey olur. Basmakalıp öküz yorumlara gerek yok bence, zeki falan olmuyorsunuz yani hiç :p

Euro NCAP onun adı bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Lastiğin patlar, biri önüne kırar, önüne köpek atlar, her şey olur. Basmakalıp öküz yorumlara gerek yok bence, zeki falan olmuyorsunuz yani hiç :p

Euro NCAP onun adı bu arada.

E heralde o tarz olaylarda o sekilde olur zaten ona bakarsan onune bisi atlamasi vs 90km bile fazla geliyor,
kaza anlarini konusmuyoruzki suan

Evet yanlis yazmisim hastayim ve yatakta telefonla yaziyorum da autocorrect oyle yapmis farkinda degilim kusura bakma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...