Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 dana22 said: Holy said: Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama. Artık araçlar daha güvenli, sürücüler az da olsa daha bilinçli. 120 ne ya. 120 ile bir duvara girdin mi abi hic? Arkadas otobanda duvarin ne isi var ha diyeceksinki hakimiyetini kaybettin... Ozaman hakimiyetini kaybedicek arabada yapmicaksin 120 arkadas Benim alet 150 ile gitmessem otobanda en az bogulur lan bune der beni fabrikaya iade et der Tmm simdi duvara 120 degiil 90 la carpsan bile siciosun ona bakarsan;) eurocup car 5. Yildiz alanlar ne hale donuyor buna gore bakarsan senin 50-80 ustune cikmaman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 tünellerde vardı, hatta 2 ceza yedim giriş ve çıkışta olmak üzere. burada da anlatmıştım trafik canavarı demişlerdi bana asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kural var ve deliyorsan trafik canavarısın. Ben de yaptığım zaman ben de trafik canavarıyım. Ama kuralın doğru yanlışlığını tartışmak trafik canavarlığı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kermit said: 120 neyinize yetmiyo aptalmısınız? Şehirlerarası otobanda araba kullanmayan cahiller gibi konuşup editörü haklı çıkarmayın arkadaşım. 3 şeritli dümdüz yol, türkiye için bile 120 gayet saçma bi limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 140 olsun o zaman uzun yolda ok. sonrasını istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 120 limit saçma. ama kural varken uymamak da saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 limit 200 diye kanun ciksa neden 220 degil diyecek adam da olur bakmayin siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Llama said: Bright said: Bornova'da tam neresi biliyor musun, Ankara asfaltında yazıyorlar mı ? yapılmayan yok konmayan trafik ışığı yok mustafa kemal cad. direkler kondu kameralar misal 100 metrede bir var yüz başına kazıkları çakıldı direkler daha konmadı Oralar şehir içi, koysunlar oralara. Ankara asfaltı mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bu ortalama hız uygulaması TEMde kullanılmaya başlandı mı? Herhangi resmi bir yerde görmedim veya gazetede bununla ilgili bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 dana22 said: Holy said: Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama. Artık araçlar daha güvenli, sürücüler az da olsa daha bilinçli. 120 ne ya. 120 ile bir duvara girdin mi abi hic? Dümdüz, bomboş otobanda neyin cezasını kesecekler, büyük saçmalık. Otobanda duvar falan da yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Absolut said: Bu ortalama hız uygulaması TEMde kullanılmaya başlandı mı? Herhangi resmi bir yerde görmedim veya gazetede bununla ilgili bir yazı.abi konu zaten sordugun soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bright said: Ankara asfaltı mesele :) orada gezici radar var özellikle yan yolda duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Llama said: Bright said: Ankara asfaltı mesele :) orada gezici radar var özellikle yan yolda duruyor Yok ya, anayolda basıyorum ben basarsam zaten, dümdüz yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Editor said: öyle değil slayer gişe giriş çıkışlarında biletine göre hesaplıyor kamera ile değil yani. Gire giriş çıkış saatine bakio oo bu çok hızlı gelmiş 1 saate gelmesi gerek buraya diyor basio cezayı gişelerde tabii ki öyle olacak, ben Ankara-Sivrihisar arasındaki kameralı sistemden bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 izmir-aydın otobanında hız sınırlaması yoksa np. bana koymaz. bi o yolda çılgın gibi hız yapmaya bayılıyorum muhtemelen türkiye'deki en güzel yollardan biri sşdkfls pic releated; http://i.imgur.com/8s4MsSF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Çoğu yenilenmiş, bölünmüş duble yollarda 120 maks hakikaten saçmalık. Yol bitmiyor anasını satiim. 140 gayet makul bir hız. Fazlası sakat zaten. Polatlı-Sivrihisar arası 90-100 le geçiyorum, dünyanın en saçma yeri. Hele digital radar da 59 km için YAVAŞ...YAVAŞ yazmıyormu ifrit ediyo. Ulan 90 km yerde 59 la gidiyorum daha ne yavaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dworgian said: 120 limit saçma. ama kural varken uymamak da saçma. Neden saçma hız limiti?Yolların iyileştiğini henüz göremedik, sözde otobandasin ama yolda yamalar var hala. Daha yüksek hızla gidip o yamalar, olmaması gereken egimde virajlar, bir anda 5 şeritten 3 strite düşmeler yüzünden kaza geçirince diğer insanlarda zarar görüyor. Yollar standart hale gelene kadar hız sınırı normal bana kalırsa. Adana-antep arası otobanda rüzgar panelleri düzgün yerlestirilmedigi için nur dağından aşağı düşme tehlikesi geçiren araçlar oluyor yüksek hızla viyaduge girdikleri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 @scorch -> of çok çılgınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 miyaw33 said: Dworgian said: 120 limit saçma. ama kural varken uymamak da saçma. Neden saçma hız limiti?Yolların iyileştiğini henüz göremedik, sözde otobandasin ama yolda yamalar var hala. Daha yüksek hızla gidip o yamalar, olmaması gereken egimde virajlar, bir anda 5 şeritten 3 strite düşmeler yüzünden kaza geçirince diğer insanlarda zarar görüyor. Yollar standart hale gelene kadar hız sınırı normal bana kalırsa. Adana-antep arası otobanda rüzgar panelleri düzgün yerlestirilmedigi için nur dağından aşağı düşme tehlikesi geçiren araçlar oluyor yüksek hızla viyaduge girdikleri icin değişimli yapsınlar o zaman? madem yollarımız standart değil, niye limit standart? 120 nin az olduğu yerler de var, 100ün çok olduğu yerler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 miyaw33 said: Dworgian said: 120 limit saçma. ama kural varken uymamak da saçma. Neden saçma hız limiti?Yolların iyileştiğini henüz göremedik, sözde otobandasin ama yolda yamalar var hala. Daha yüksek hızla gidip o yamalar, olmaması gereken egimde virajlar, bir anda 5 şeritten 3 strite düşmeler yüzünden kaza geçirince diğer insanlarda zarar görüyor. Yollar standart hale gelene kadar hız sınırı normal bana kalırsa. Adana-antep arası otobanda rüzgar panelleri düzgün yerlestirilmedigi için nur dağından aşağı düşme tehlikesi geçiren araçlar oluyor yüksek hızla viyaduge girdikleri icinBir tabela koymaktan aciz mi devlet? Her yolda aynı yapma abi limiti. Tehlikeli yollarda 90 diye tabela koy, izmit-istanbul yolunda 180 diye tabela koy. Çok zor değil yani, zaten sürücü olarak birincil görevlerinden biri trafik işaret ve işaretçilerine uymak. Ha bir de yandex'e mail atsın biri de navigasyon appine anlık bulunduğumuz yerdeki hız limiti eklensin. Fethiye'ye giderken burda 90 mıydı 70 miydi diye delirmeyelim 50 km arayla tabela koyan salak karayolları yüzünden. edit : dworgian'la aynı şeyi yazmışım, hay ağzını öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Editor said: dana22 said: Holy said: Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama. Artık araçlar daha güvenli, sürücüler az da olsa daha bilinçli. 120 ne ya. 120 ile bir duvara girdin mi abi hic? Arkadas otobanda duvarin ne isi var ha diyeceksinki hakimiyetini kaybettin... Ozaman hakimiyetini kaybedicek arabada yapmicaksin 120 arkadas Benim alet 150 ile gitmessem otobanda en az bogulur lan bune der beni fabrikaya iade et der Tmm simdi duvara 120 degiil 90 la carpsan bile siciosun ona bakarsan;) eurocup car 5. Yildiz alanlar ne hale donuyor buna gore bakarsan senin 50-80 ustune cikmaman gerek Lastiğin patlar, biri önüne kırar, önüne köpek atlar, her şey olur. Basmakalıp öküz yorumlara gerek yok bence, zeki falan olmuyorsunuz yani hiç :p Euro NCAP onun adı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Holy said: edit : dworgian'la aynı şeyi yazmışım, hay ağzını öpeyim. aklın yolu bir abi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Hız limitleri kaza yaparsan ölmeden ziyade kazaya sebep olacak hıza çıkarmamak için diye biliyorum. Yani 120 ile bir aracın kontrolünü geri almak 90 ile giden bir aracın kontrolünü geri almaktan çok daha zor gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bu dediğiniz olur bencede, otobanda hız limiti farklı olabilir yol durumuna gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Baggio said: Lastiğin patlar, biri önüne kırar, önüne köpek atlar, her şey olur. Basmakalıp öküz yorumlara gerek yok bence, zeki falan olmuyorsunuz yani hiç :p Euro NCAP onun adı bu arada. E heralde o tarz olaylarda o sekilde olur zaten ona bakarsan onune bisi atlamasi vs 90km bile fazla geliyor, kaza anlarini konusmuyoruzki suan Evet yanlis yazmisim hastayim ve yatakta telefonla yaziyorum da autocorrect oyle yapmis farkinda degilim kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar