suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 adamların bu tarz yaklaşımını "mehehe bozulmamıştı ama 1 tane de yenisini aldım mehehe" kafasıyla değerlendirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 benim mambanın wheeli bozuldu. razer napar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bir daha asla logitech almam lol, 3 ürününde de sorun yaşadım aldığınız yerle irtibata geçin dediler lol. Hatta şikayetvar a yazayım şunu iyi oldu hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 70 liralık yerine 300 liralık göndericek ama o da bozulacak logitech = meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 olsun bozulunca 500ünden yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bana zamanında z5500 yolladı adamlar bütün gümrük vergilerini ödediler. tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 senin neyin bozulmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 z5500 bozulmuştu. çalışmıyor değildi ama garip bi cızırtı veriyordu sık sık. 2 kere gönderdim servise, düzelmedi. sinirlendim döşedim mail'ı logitech almanya'ya. biz sana yenisini yolladık, sen de bize elindeki setin power kablosunu yolla dediler. (scam'in önüne geçmek için heralde) ben de üşendim yollamadım tabii. onlar da "aaa yollamadın noldu" falan demediler hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 logitech bu konularda cidden çok iyi. Bu sebepten çevre birimi ne alıyorsam direkt logitech alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 suBzer0 said: adamların bu tarz yaklaşımını "mehehe bozulmamıştı ama 1 tane de yenisini aldım mehehe" kafasıyla değerlendirmek.aman diyim sunun yanlis oldugunu soyledim diye 15 kisi saldirdi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bir mouse ile ne güzel reklam yaptılar işte adamlar. Müşteri memnuniyeti ve sadakati de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 benim de g9 bozulmustu onu mu zorlasam. yedek mouse olur yollarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kermit said: benim g150 klavyenin tuşlarının arası yapış yapış. artık üretilmiyoda sanırım. ben g150 istiyom ama desem üretirlermi bi tane daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 sanssizsansli said: 3 gün önce falan logitech G500 mouse'umda problem yaşadım. bizim heroes of storm takımı bilir deli etmişti beni. neyse gece logitech'e mail attım mevzuyla alakalı. 2 iş günü içerisinde yanıt gelir diyordu. sabah oldu adamlar direkt mail attılar. bilgileri seriali garanti kağıdını falan istediler. 4-5 mail yazışmamız oldu. en sonunda o ürün stoğumuzda yok size şunu verelim dediler. http://i.imgur.com/UTI4xGx.jpg elimdeki mouse'u 70 liraya almıştım 300 liralık mouse yolluyorlar. dünyanın en iyi müşteri memnuniyeti logitechteymiş. hep derlerdi ama kişisel olarak tanık olmuş oldum. logitech ya 1 kere yüzümü kara çıkarmadı şu ana kadar 6 yıldır aynı fareyi kullanıyorum gık demedi, ondan önceki farem de yine kablosu aldığımda bozuk çıkmıştı kutudan zedelenmiş direk değiştirmişlerdi şu anki mevcut faremi vermişlerdi. direk winner firma benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ben de mail gonderdim, sizin mouselar dandik diye razer aldim diye, acaba gonderirler mi beles mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bu mouse değişme olayı daha öncede yazılmıştı iki üçkere. demek adamların sağlam yapmaya kasacağımıza bozulunca ağlayana yenisini göndeririz daha az maliyetli olur diye üretim politikası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bana 1 günde gelmişti taa londradan mı hollanda'dan mı ne. M500'üm bozuldu diye yolladıydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yoo sadece kici kirik mouseleri o kadar kazik kokluyorlar ki zaten 1 tane sattiklarinda 20 tanesinin parasi da coktan cikmis oluyor..hal boyleyken neden musteri kaybetsinler ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 vakti zamanında 2 tane gamepad eskitmiştim logitech'ni, analog'ların etleri soyuluyodu falan. akıl edemedik o zamanki aklımızla mail atmayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Logitech kral markadır G15 i 2 kere degistirdim G7 yi 3 kere Tamir falan ugrasmiyorlar hemen sifirini yapistiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 maliyet 5$ alıyon 100$ ne ugrasacak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bi tek logitech ucuza mal ediyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 a4tech aldım bozuldu diye mail attım. sizin alt markanız değil mi yazıklar olsun dedim. bekliyom şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bi corsair olamaz hic biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ya bu nasıl kral marka bi ürün 2 diğer ürün 3 kere bozuluyor? Bi'de kampanya ismi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar