reyou Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 buz parmak vardi lan, gunesin altinda 3.5 saat erimeden kalmayi basarabiliyodu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://cukrovinky.info/wp-content/uploads/2012/02/nogger-karamel.jpg Bunun ilk resimdeki gibi bar seklinde olani vardi sutlu kismi inanilmaz basarili idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bir ara gofret seklinde frigo gibi magnum vardı o winner'dan daha güzeldi kaldırdı ibişler. buldum this: http://www.takilcafe.com/magnum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 olm gidip adam gibi hakiki dondurma yesenize, birakin bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 akila baba gibi konuşmuş sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 yasimiz geldi artik asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 roma dondurmasi vardi dikilide, bide cornettonun maras usulu imbaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 winner iyi olmuş, frigoda iyi olmuş ama eski frigo gibi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 eskisi gibi değil ama yine de çok iyi yeni frigo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Şunlardan hangileri halen satılıyor bilmiyorum, ama eski Cornetto'lar daha güzeldi sanki. http://i.imgur.com/d7qX0tf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yeni cornetto cheesecake baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Frigoyu kaç zamandır görüyorum reklamlarda canım çekiyor. Çocukluğumun sahil dondurması resmen. Seyyar bi abimiz satardı sahilde. Neyse geleyim konuya, hangi büyük marketlerde var bu frigo? Daha rastlayamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 pahalı dondurmaları koyun artık kapansın topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kaderimiz minimilkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 dana22 said: Aceace said: Babam muhasebeci olarak katakulleli bişeyler yaparak 6 yıl boyunca faaliyette olmayan fabrikaya gidip gelerek emekli oldu. yok kafanda soru isareti kalmasin o genelde yapilan bir uygulama..buyuk sirketlerin fabrikalarin filan muhasebecileri o sirkete ait butun sirlari sunlari bunlari bildikleri icin isten genellikle emekli olarak cikarlar.. adamin gozunde gizemli isler yapan, katakulliler ceviren bir baba vardi. onu yiktin. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 winner ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 3 ü de güzeldi de bu ara yemeyi sabırsızlıkla beklediğim hakikaten Eti frigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bi buzzy i hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ben calippoyu seviyorum, bi ara çıkmıştı şu ara yok galiba gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bu Cornetto'lar bok gibi oldu. Cornetto Disc'ten nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 eski cornettolar daha iyiydi hakaten. antepfıstıklı alıyosun çikolatalıdan daha fazla çikolatası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 off buzzy en özlediğim algida dondurmalarından biri. yalnız tepesinin kopup da beyin donmasına sebep olması en kötü yanıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 arcane said: gerçek kral limonlu buz parmak. bi ara 500 tane alıp buzluğa atayım. limonun verdiği ferahlık hiçbirinde yok. Şu çakallığın aynısını ben yapıom 50 kuruştan Lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Warhero said: Şunlardan hangileri halen satılıyor bilmiyorum, ama eski Cornetto'lar daha güzeldi sanki. http://i.imgur.com/d7qX0tf.jpg vay be bir an çocukluğumu hatırladım şunu görünce. ne günlerdi. çok harçlık alınca parası olmayanlara minimilk ısmarlardık mahallede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 winner'ı neden hatırlamadığım şimdi ortaya çıktı harçlığım buzzy ve altına yetiyodu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar