Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dana22 said:

ayna filan bulda sirtini bir ac kontrol et..dikis izi filan var mi ?

dur la adamdan habersiz iş yapmazlar.
gerekiyorsa kadın söyler olmadı anhora sorar böbrekleri ben mi gönderiyorum yoksa siz mi gelip alıyorsunuz diye.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

La bi durun ya. Bugün verirse kargoya Pazartesi alırım. O zaman belli olacak.

yok kan grubu ve doku tiplendirmesini ayni gun cikartiyoruz biz..bobrekler uyar mi uymaz mi diye zaten ondan sonra karar veriliyor..
Mesaj tarihi:
Anhora said:

La bi durun ya. Bugün verirse kargoya Pazartesi alırım. O zaman belli olacak.

kimse duymasın ama elimde acil satılık ferrari var 2012 model. çok ucuza vercem. Ateşle 2000TL salı gönderirim arabayı.
Mesaj tarihi:
ferrari satisi oldu mu? ben de emniyet kuvvetlerinden savci bilmem kim sizin ferrari teror orgutu eylemlerinde kullanilmis ama hallederiz hesap numarasi su diye arayacaktim..
Mesaj tarihi:
Anhora said:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-4-213080330/detay/

2 nokta var;

1- "Ürünlerimiz 1 Yıl Garantilidir."
Bu neden böyle? Resmi olarak 2 sene garantili olması lazım Türkiye'ye resmi ithalat yapılmış bir ürünün.
2- "Sizinle tanışmak bile bıze gurur verir"
:D deseydin sizi gururlandırayım. Yüzyüze yapalım alışverişi, hem de gurur duyarsınız diye.

Bu arada sağ tarafta at kadar bilgilendirme yapmış sahibinden.com

said:

Güvenlik İpuçları

Satıcıyla yüz yüze görüşmeden ve alacağınız ürünü görmeden kapora ödemeyin, para göndermeyin.

Ödemeyi ürünü teslim alırken yapın veya Güvenli Elektronik Ticaret (GeT) ile alışverişi tercih edin.

Sen bırak para göndermeyi. Telefonunu bile yolladın sdfs.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...