dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ayna filan bulda sirtini bir ac kontrol et..dikis izi filan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 troll değilse yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 La bi durun ya. Bugün verirse kargoya Pazartesi alırım. O zaman belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dana22 said: ayna filan bulda sirtini bir ac kontrol et..dikis izi filan var mi ? dur la adamdan habersiz iş yapmazlar. gerekiyorsa kadın söyler olmadı anhora sorar böbrekleri ben mi gönderiyorum yoksa siz mi gelip alıyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 tc'yi vermiş bir de ya, 2 aya polis dayanır adınıza depo kiralanmış diye. en iyi ihtimal kontor dolandırıcılığı flan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Çıksın mk. Heyecan arıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: La bi durun ya. Bugün verirse kargoya Pazartesi alırım. O zaman belli olacak. yok kan grubu ve doku tiplendirmesini ayni gun cikartiyoruz biz..bobrekler uyar mi uymaz mi diye zaten ondan sonra karar veriliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: La bi durun ya. Bugün verirse kargoya Pazartesi alırım. O zaman belli olacak. kimse duymasın ama elimde acil satılık ferrari var 2012 model. çok ucuza vercem. Ateşle 2000TL salı gönderirim arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu arkadaşın böyle olacagı evde snoppy 2+1 ses sistemi 15'' monitor ile IMAX izledim begenmedim dediğinde belliydi ya. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Snoppy yok lan. Taktılar snoppy'ye z506 var bimden aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bizim arkadaş en son TC yi verdiğinde üstüne şirket açmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 anhora bak ferrari kaçacak pişman olacaksın 2000tl vermediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 2000 pahalı ya ben 1500e buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Get ile acarsaniz almayi dusunebilirim diye mesaj attim, gorelim bakalim ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sağolasın gerge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ferrari satisi oldu mu? ben de emniyet kuvvetlerinden savci bilmem kim sizin ferrari teror orgutu eylemlerinde kullanilmis ama hallederiz hesap numarasi su diye arayacaktim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kadın seni koparmış lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 İlan hala açık mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-4-213080330/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Eğer gerçekten dolandırıcılık gibi bir şey çıkarsa Keriz title'ına hayır demem. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sizinle tanışmak bile bıze gurur verir THİS!!!! Gururlan Anhora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-4-213080330/detay/ 2 nokta var; 1- "Ürünlerimiz 1 Yıl Garantilidir." Bu neden böyle? Resmi olarak 2 sene garantili olması lazım Türkiye'ye resmi ithalat yapılmış bir ürünün. 2- "Sizinle tanışmak bile bıze gurur verir" :D deseydin sizi gururlandırayım. Yüzyüze yapalım alışverişi, hem de gurur duyarsınız diye. Bu arada sağ tarafta at kadar bilgilendirme yapmış sahibinden.com said: Güvenlik İpuçları Satıcıyla yüz yüze görüşmeden ve alacağınız ürünü görmeden kapora ödemeyin, para göndermeyin. Ödemeyi ürünü teslim alırken yapın veya Güvenli Elektronik Ticaret (GeT) ile alışverişi tercih edin. Sen bırak para göndermeyi. Telefonunu bile yolladın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bi kişi bile almamış ki abi sahibinden üzerinden. yorum yok yani bi tane bile satışa. nası güvenipte yolladın ben hala merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu arada samsung pişmanlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar