Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Anhora said:

Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim.

geçmiş olsun ama QQ
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim.

http://i.imgur.com/YZPAaCL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

ilk 1-2 sayfa yapma etme dolandırılıcan diyo insanlar asgfagsfga sonrasında tabi film kopmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide atar yapıyo.

Ulan millet 50 kez seni uyardı, bari parayı gönderdin telefonunu gönderme diye. "Yooohh oböööö önsönlörööööö güvööönmyöööcözde kömööö gövööönöcez" diye ego yaptın. Hiç ağlama. Bak yine insaflılr "keriz" yazmadılar, GM tradersın iyi kullanırsan, prim bile yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Anhora said:

Kime diyip, kime demeyeceğimi biliyorum. Bazı tipler beni patiden soğutuyor.

Bazip tiplerin insani pati'den sogutma olayi dogru gercekten.

Mesela;

http://i.imgur.com/Dg5WQUc.png

tiLi said:

elesso said:

anhora benim alt çarım dsfg

yok abi ninja dediğin adam 1-2 aylık adamdı bir anda esti. bu arkadaş bayadır var... bu kadar detaylı ve tutarlı organizasyon olamaz.

bartında yönetim bilişim okuduğuna kefilim ben arkadaşın.
gönderdiğim link ise note4, sahibinden, dolandırıcılık keywordlerinden geliyor.

e arkadaşın sahibinden.com'da verdiği ilanda gerçek. sahibindende kafana göre ilan açamıyosun, tel doğrulaması istiyor.

Anhora said:

Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi.

9/10

Anhora said:

5.1 Ses sistemiyle 15 GB'lık 1080p IMAX'i izledim. Konuşmalar sırasında müzik baskın geliyordu. Bu rahatsız edici bir durum bence. Bu benim görüşüm size bal kaymak gelmiştir bilemem. Ayrıca saçma sorular sormasını sadece ben absürt bulmamışım. Filmin başlangıcı cidden fiyaskoydu.

Anhora said:

Çoğumuz korsan izliyor işte benim izlediğim versiyon şu:

Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece

[hr]

Anhora said:

Şu adam da ölürayak kendini tipten tipe soktu ya.

bingildak said:

oyuncu değil mi adam zaten, işi tipten tipe girmek değil mi

Anhora said:

Değil.

Bu da oyuncu.

Anhora said:

Ben seviyorum. Kıvanç resmi mi koyaydık.

Anhora said:

Böyle ayırım yaparsanız memlekette oyuncu kalmaz.

Bu da oyuncu derken, özel hayattaki duruşunu kastettim.

Hiç şaklabanlık yaparken görmedim.

kenan imirzksdf nın özel hayattaki duruşu? imax ses kalitesi olarak 5.1 snopy Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece

troll değil he mi

şunları görünce acıyamadım hiç adamcağıza
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi Anhora geldiğinden beri paticiğin niye böyle bi yer olduğunu anlamaya çalışıyor. izin verin açıklıyım.

öncelikle paticiğin temellerinin 15 li yaşlarda online oyunlarda tanışmış orta ve üzeri gelir seviyesinde, iyi aile çocuğu diye tabir edebileceğimiz 20 kişi civarı bir arkadaş grubu tarafından oluşturulduğunu bilmen gerekiyor. bunlardan bazıları hala forumda aktiftir bazıları ara sıra uğrar bazıları çok nadir girer.

gerçek hayatta da görüşen bu arkadaş grubu kendi içlerindeki şakalı eğlenceli muhabbetlerini sanal ortamda forum üzerinden yapıyor ve bu güzel ortam dışardan görenler tarafından ilgi çekiyordu. özellikle sosyal yaşantısında kendisini bir gruba dahil hissedememiş, parçası olabileceği bir topluluk bulamamış bireyler için gördükleri güzel ortam bu ihtiyaçlarını giderebilecekleri uygun bir mecraydı. zaten sende böyle olduğunu söylemiştin ki çoğu yeni üye olan bu tip bir başlık açıp kendilerinin böyle olduğunu ifade eder.

bu insanlar gerçek hayatlarında küçük bir arkadaş grubundan dışlanmış olabilir, söyledikleri bişeyle dalga geçilmiş olabilir fiziksel kusurları olabilir yada topluluk halinde hareket eden insanın ne kadar miğde bulandırıcı olabileceğini farketmiş olabilir -ki çoğunluklada bu sonuncudur sebep-. bir şekilde biz ve onlar ayrımlarının içinde yer almamayı tercih etmiştir.

işte sorun sosyal yaşantısında bir topluluğa ait olmamış kişilerin burada topluluk-grup türü bir oluşum olduğunu zannetmelerinden yada bu eksiklerini burada gidermeye çalışmalarından kaynaklanıyor. ve gördüğün gibi topluluk haline gelip grup olmaya çalışan insanların nasıl miğde burkucu davranışlar sergileyebileceğinin örneklerini veriyor.

paticikte biz paticikler diye bir tabir asla göremezsin. mesela ekşici vardır incici vardır DHci vardır ama patici-paticikci diye bişey yoktur. öyle olduğunu zannedenlerde bir süre sonra ya farkına varır bunun yada işte görüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...