ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=lXzIgAiokuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 title hakedilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konu başlığı değişmeli. "Bir AKP'linin alisveris macerası" daha cok hit alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hala gm trader title gelmemiş dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bende diyorum konu nerde stick yapmışlar ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elesso said: anhora benim alt çarım dsfg yok abi ninja dediğin adam 1-2 aylık adamdı bir anda esti. bu arkadaş bayadır var... bu kadar detaylı ve tutarlı organizasyon olamaz. bartında yönetim bilişim okuduğuna kefilim ben arkadaşın. gönderdiğim link ise note4, sahibinden, dolandırıcılık keywordlerinden geliyor. e arkadaşın sahibinden.com'da verdiği ilanda gerçek. sahibindende kafana göre ilan açamıyosun, tel doğrulaması istiyor. Anhora said: Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi. 9/10 Anhora said: 5.1 Ses sistemiyle 15 GB'lık 1080p IMAX'i izledim. Konuşmalar sırasında müzik baskın geliyordu. Bu rahatsız edici bir durum bence. Bu benim görüşüm size bal kaymak gelmiştir bilemem. Ayrıca saçma sorular sormasını sadece ben absürt bulmamışım. Filmin başlangıcı cidden fiyaskoydu. Anhora said: Çoğumuz korsan izliyor işte benim izlediğim versiyon şu: Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece [hr] Anhora said: Şu adam da ölürayak kendini tipten tipe soktu ya. bingildak said: oyuncu değil mi adam zaten, işi tipten tipe girmek değil mi Anhora said: Değil. Bu da oyuncu. Anhora said: Ben seviyorum. Kıvanç resmi mi koyaydık. Anhora said: Böyle ayırım yaparsanız memlekette oyuncu kalmaz. Bu da oyuncu derken, özel hayattaki duruşunu kastettim. Hiç şaklabanlık yaparken görmedim. kenan imirzksdf nın özel hayattaki duruşu? imax ses kalitesi olarak 5.1 snopy Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece troll değil he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Kalsin oyleyse, polise gidisini ve dava gidisatini bekliyoruz. kafadan 4 yıl sürer dava.. En azından benimki 4 yıl sürmüştü.. :) yakalandı, hapse girdi ama olan bizim ekran kartı parasına oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Açmıyor telefonu daha da. şimdi keko titleı hakkettin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 imax olayını benim eşim falanda benzer şekilde yorumlayabilir. zaten çok yaygın olmadığı için paticiktekilerin bile %60'ı hiç imax görmemiştir bence. torrentin adıda yanıltıcı... hatta 3 büyük şehir dışına yolu pek düşmeyen herhangi bir tc vatandaşı imax olayı hakkında fikri yoktur muhtemelen. ben troll değil, saf olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 En basta millet saf misin dolandirilma falan derken komikti de adam bu kadar kisinin laflarina ragmen hem parayi hem telefonu yollayarak aptalligin sinirlarini zorlayinca komik birsey kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Troll degil adam, ninja bastan sakatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 alurielin falan altı çıkarsa demişti dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu cocuk escape'in veliahti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kadına topiğin linkini atıyorum, helal abla diye de sonuna ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 saf anadolu genci internetle tanisir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Eğer gerçekten dolandırıcılık gibi bir şey çıkarsa Keriz title'ına hayır demem. E title verilsin arkadaşa. Kendi isteği zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ginaly said: kadına topiğin linkini atıyorum, helal abla diye de sonuna ekliyorum. EZ diye gelir cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 grand master trader title ı güzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 tiLi said: alurielin falan altı çıkarsa demişti dersiniz yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz. bu her sayfada olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Marty said: En basta millet saf misin dolandirilma falan derken komikti de adam bu kadar kisinin laflarina ragmen hem parayi hem telefonu yollayarak aptalligin sinirlarini zorlayinca komik birsey kalmadi hakkaten troll falan da değilse, ki kefili var, mesajlarını ifşa etmem overkill oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.superlife.estranky.cz/img/mid/537/nelson.gif.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 normalde troll değil diycem de şu mesaj inanılmaz bir şey ya saflığın sınırları zorlamak yani. troll olmalı. Anhora said: DarKRideR said: dolandırıcılık mesleğini başarıyla icra eden herkese sonsuz saygım var ya, sanat lan resmen İnsanlara güvenmek suç mu? Birbirimize güvenemeyeceksek niye yaşıyoruz bu ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 İş yerinden konu dışına giremiyoruz... Böyle topikleri daha uygun bolumlere koyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 toasting in an epic bread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar