Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Anhora

Öne çıkan mesajlar

elesso said:

anhora benim alt çarım dsfg

yok abi ninja dediğin adam 1-2 aylık adamdı bir anda esti. bu arkadaş bayadır var... bu kadar detaylı ve tutarlı organizasyon olamaz.

bartında yönetim bilişim okuduğuna kefilim ben arkadaşın.
gönderdiğim link ise note4, sahibinden, dolandırıcılık keywordlerinden geliyor.

e arkadaşın sahibinden.com'da verdiği ilanda gerçek. sahibindende kafana göre ilan açamıyosun, tel doğrulaması istiyor.

Anhora said:

Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi.

9/10

Anhora said:

5.1 Ses sistemiyle 15 GB'lık 1080p IMAX'i izledim. Konuşmalar sırasında müzik baskın geliyordu. Bu rahatsız edici bir durum bence. Bu benim görüşüm size bal kaymak gelmiştir bilemem. Ayrıca saçma sorular sormasını sadece ben absürt bulmamışım. Filmin başlangıcı cidden fiyaskoydu.

Anhora said:

Çoğumuz korsan izliyor işte benim izlediğim versiyon şu:

Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece

[hr]

Anhora said:

Şu adam da ölürayak kendini tipten tipe soktu ya.

bingildak said:

oyuncu değil mi adam zaten, işi tipten tipe girmek değil mi

Anhora said:

Değil.

Bu da oyuncu.

Anhora said:

Ben seviyorum. Kıvanç resmi mi koyaydık.

Anhora said:

Böyle ayırım yaparsanız memlekette oyuncu kalmaz.

Bu da oyuncu derken, özel hayattaki duruşunu kastettim.

Hiç şaklabanlık yaparken görmedim.

kenan imirzksdf nın özel hayattaki duruşu? imax ses kalitesi olarak 5.1 snopy Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece

troll değil he mi
Sosyal ağlarda paylaş

imax olayını benim eşim falanda benzer şekilde yorumlayabilir.

zaten çok yaygın olmadığı için paticiktekilerin bile %60'ı hiç imax görmemiştir bence.

torrentin adıda yanıltıcı...

hatta 3 büyük şehir dışına yolu pek düşmeyen herhangi bir tc vatandaşı imax olayı hakkında fikri yoktur muhtemelen.

ben troll değil, saf olduğunu düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

En basta millet saf misin dolandirilma falan derken komikti de adam bu kadar kisinin laflarina ragmen hem parayi hem telefonu yollayarak aptalligin sinirlarini zorlayinca komik birsey kalmadi

hakkaten troll falan da değilse, ki kefili var, mesajlarını ifşa etmem overkill oldu
Sosyal ağlarda paylaş

normalde troll değil diycem de şu mesaj inanılmaz bir şey ya saflığın sınırları zorlamak yani.
troll olmalı.
Anhora said:

DarKRideR said:

dolandırıcılık mesleğini başarıyla icra eden herkese sonsuz saygım var ya, sanat lan resmen

İnsanlara güvenmek suç mu? Birbirimize güvenemeyeceksek niye yaşıyoruz bu ülkede?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...