Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ya şöyle bir şey var. Kadınla her konuştuğumuzu anlatmadığımdan böyle senaryolar üretiyorsunuz. Kadın başta dedi zaten, manisaya gelme şansınız var mı? Yüzyüze alışveriş yapalım diye. Bir avukat bu kadından alışveriş yapmış. Demiş ilk başta faturayı gönder kardeşim ne bilecem neyi göndereceğini diye. Sonra para yatırırken orijinal note 4 takas ücreti belirt sonra sıkıntı yaşama felan dedi. Hiç öyle dolandırıcı ağzı yoktu yani. Bunlar yurtdışından geldiği için 1 yıl garantili, 2 yıl da dükkan garantisi var. Gerçi onlar servismiş. http://www.yetkiliservisi.com.tr/?g_id=7&i_id=45&m_id=151748&f_id=999790 Bu adrese gönderdim telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senin iyi bir kazık yemen lazım öğrenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Daha da böyle bir şey yapmayacağımı biliyorum ama. Cidden salaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 estağfrullah canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kanada da bazı garantiler 1 sene ordan gelmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 olm adama yüzyüze görüş diyorsunuz da, bu gider yüzyüze görüşmede böbrekleri de bırakır gelir, adamı gaza getirmeyin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Dükkanı buldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bobrekler rezerve lutfen..baska bir abla cikmazsa kornealara da talibiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hacı sag tarafa perde yapmıslar, bobrek operasyonunu orada yapıyolar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 içerde türbanlı bir abla görünüyo galiba? o mu şimdi alışverişi yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 imamizer said: içerde türbanlı bir abla görünüyo galiba? o mu şimdi alışverişi yapan. yok o anestezist muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 beyler ben hala yeşim'de takıldım kaldım. gülücüğe odaklanıyorum şuanda. geçmiş olsun kardeş, çar çur edecek çok baba paran vardı galiba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu kadar güvenecek ne vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bence turbanlı ablaya güvenme, bildiğin iyi özel bir hastanede aldır en azından için rahat olsun. paketler götürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: http://www.yetkiliservisi.com.tr/?g_id=7&i_id=45&m_id=151748&f_id=999790 Bu adrese gönderdim telefonu. Site iyiymiş aşağıda tüm hakları saklıdır copyright 2007-20011 alright reserved yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Siteye yollamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rY-nEk0psCM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bana hala cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Aradım daha dükkana geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 oğlum, çocuğum sende sıkıntı mı var? kendi gönderdiğin kargoyu adamlara ulaşıp ulaşmadı mı diye onları mı arıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bunun neresi komik. Takas yapıyoruz burada. Serviste benim gönderdiğim telefonun bir sıkıntısı var mı yok mu kontrol edip, ona göre note 4'ü gönderecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Liebe said: oğlum, çocuğum sende sıkıntı mı var? kendi gönderdiğin kargoyu adamlara ulaşıp ulaşmadı mı diye onları mı arıyorsun ya. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kargo takip numarası vermişeldir. hangi firmadan gönderdiysen oradan sorgula ulaşıp ulaşmadığını :( bu arada ekranı kamerayı pili para eden ne varsa bozuğuyla değiştirip bu telefon bi işe yaramaz diyerek iade ediyorlardı bi ara bazı servisler adsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya adam salağa yatıp, yazdıklarımızı okuyup eğleniyor. onu iyice anladım artık ya asdfsda eğer bu şekilde değilse olay zaten bayağı acı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar