Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Abi şimdi ben sahibinden sitesinden birisiyle note 4 takas için anlaştım. Kadın bana bilgilerini ver, ben sana faturayı kaşeleyip mail olarak yollayacam dedi. Sen vereceğim hesap numarasına parayı yatır yarın da telefonu yolla bende sana sabah yollarım note 4'ü dedi. Biraz garip bir alışveriş gibime geldi. Bir sorun çıkarsa faturayla hak talep etme şansım olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Kadinin sana yollayacagi faturanin bir degeri yok, uzerinde kadinin adi yaziyor sonucta yine. Kase filan islemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Yani kadının insafına mı kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Kullandigin site guvenli alisveris icin, cakallari aradan cikarsin diye var. Use the site Luke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Takasta olmuyor o iş ya. 500 lira para vericem sonuçta G3'ün üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 neyse sallamadı kimse sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 tabi canım kahve bile ısmarlar kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Salladim iste bildigimi sana dogru. Daha ne yapayim? Cok kasarsan davalar acarsin ama 5 sene sonra sonuc verir ve kazanacagin garanti degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 parayı yatır telefonu gönder. üstüne bi de domal deseymiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Yazıştığın gerçekten kadın mı acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 kadın güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Sen önce iki telefon arası farkı yolla bari,dolandirilsan bile zararın az olur. Kalanı telefon eline geçince yollarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 500 lirayı yolladım. Kadın sabah vergi dairesine kaydını yaptırıcak sonra kargolayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Soguk suyun var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 scam kokusu buraya kadar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 oh bana da biri böyle 500 tl yollasa keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 en boş beleş başlıkları hep sen açıyorsun ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 gonder kaseli faturayi, yollasin asdf. Xenocide said: oh bana da biri böyle 500 tl yollasa keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 dolandırıcılık mesleğini başarıyla icra eden herkese sonsuz saygım var ya, sanat lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Anhora said: Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz. .... ıhhhhhhhhhhhhıhıhıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 eldar said: en boş beleş başlıkları hep sen açıyorsun ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 DarKRideR said: dolandırıcılık mesleğini başarıyla icra eden herkese sonsuz saygım var ya, sanat lan resmen İnsanlara güvenmek suç mu? Birbirimize güvenemeyeceksek niye yaşıyoruz bu ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 burda doğduk ve başka yere gitmeye üşeniyoruz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 inb4 dolandirildim parami nasil geri alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar