ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 3te dropladığım iyi olmuş o zaman ama kötü olma konusunda o kadar iddialıysa 4ü de izleyip öyle mi droplasam diyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 abi 1 dk gecilecek bir olayi 20dk islediler. neyse bende toplamda 3dk izledim bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Gakkou Gurashi EP4 ED. Gakkou Gurashi EP4 ED. Gakkou Gurashi EP4 ED. Gakkou Gurashi EP4 ED. Gakkou Gurashi EP4 ED. Gakkou Gurashi EP4 ED. Gakkou Gurashi EP4 ED. Baska bir sey demiyorum. Gakkou Gurashi EP4 ED. http://www.youtube.com/watch?v=QHUev3w-0NQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Rokka no Yuusha çok iyi ya. 5 bölümde konuya anca girdi, ama çok başarılı yapmışlar. 5 Locked Room Mysterylerde en masum gözüken suçludur prensibine dayanarak prenses fake gibi geliyor, ama diğer yandan da Werewolf Game söz konusu, onda da velet aklımı çeliyor öldürelim öldürelim diye tutturduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 6 Cesur Su Prenses'e tutkun ergen bence (16 yasinda olmasindan da aklinin hormanlariyla calistigini anlayabiliriz) sahte. Prenses Brave olup yollara dusunce hemen sahtesini yapip pesine takildi. Ama muhru acan o degil. Muhru acan 7'si de degil, baska biri cikacak o, baska bir half-demon belki. Benim tahminim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 gerge'ye katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Abi baby steps... Feci gaza geldim. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Gakkou Gurashi ne kadar iyi ya... moeshit-zombi dengesi mükemmel. renklerin kullanımı, değişimi filan çok hoş olmuş. ilk bölümdeki twistin etkisi geçtikçe biraz daha normal tepki vermeye başladım sanırım, ama yine de en sevdiklerimden. onun haricinde vasat zombi animesi ama yine de en sevdiklerimden oldu bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ogre Monogatari buraya kadarmis, konu monu kalmadi, dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Normalde anime izlemem. Hatta tek izlediğim Animatrix'ti. İzleyecek bir şey bulamayınca bir de şunlara bakayım dedim. Adamlar öyle bir sunum yapmışlar ki, altyazılar, video içi türkçeleştirmeler vs sırf bu sunum için izlemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/004/352/bd0.jpg eğlenceliymiş umaru-chan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 street fighter videolarının altına koymuşlar birkaç yerde umaru ' yu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 https://i.imgur.com/9OTR6Ff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 biraz daha küçülmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 olsun gene değişim geçirmeden hemen öncedir. (:P) said: A PlayStation Vita sister-raising simulation game developed by FuRyu, titled Himōto! Umaru-chan: Himōto! Ikusei Keikaku (干物妹!うまるちゃん ~干物妹!育成計画~?, lit. "Himōto! Umaru-chan: Himōto! Training Plan"), has been announced for a 2015 release. batıda neler kaçırıyoruz yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 charlotte yi izleyen yokmu ya key dedik kendimizi hazırladık ilk defa bu kadar az etkiledi bagısıklık kazandım sanırım dramalara karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Ben duygulandım ya izlerken, güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 charlotte meh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 angel beats tarzıysa ben begenirim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 sanırım angel beats ile yazarları aynı son bolumde angel beats eventinin reklamı bile yapıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 yalnız bu kadar bereketli bir sezon hatırlamıyorum sanırım ya, şimdi saydım da halihazırda 11 tane seri var oynayan takip ettiğim ki ara verdiğim/bıraktığım da 2 eski seri olduğu halde. 2009'da başlayan durgunluktan beri en iyi sezon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Olm Arslan Senki de noldu lan öyle ahaasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 başlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Charlotte gene kafayı yedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Rokka no Yuusha sezonun en iyisi olabilir ya mükemmel işliyorlar hikayeyi. Ama 12 bölüm olucakmış, 3 bölüm kaldı bana yetmez bu. Her bölüm daha da sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar