Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 http://static.neregate.com/2015/04/neregate.com-Summer-2015-Anime-Chart-v1.jpg God Eater'in animesi geliyormus. Gate'in anime geliyor, bunu kesin izleyin derim. Gatchaman sezon iki geliyor. Clasroom Crisis diye bir slice of life geliyor. Chaos Dragon ilginc olabilir. Gansta ilginc olacak gibi. Monster Musume'nin animesini cekmisler. Borderline-H bu, nasil olacak bilmem. Okusama ga Seito Kaichou ilginc ama keske hareme baglamasa. Ushio to Tora animasyon kalitesine gore bakilir ya da bakilmaz. Rokka no Yuusha worldbuilding iyiyse bakilir. Overlord klasik oyuna girme olayi ama MC Evil Overlord oluyor burada ve tek basina. Kangoku Gakuen cekiliyor, mangayi sevemedim ama anime deneyecegim bir de. Aoharu x Kikanjuu romankit havalara girmezse guzel olabilir gibi duruyor. Gakkou Gurashi zombie, slice of lice ve seinen. Voltrani kurmuslar ama bakalim. Ova olarak Swort Art Offline II geliyor. En onemlisi, NON NON BIYORI 2! Ilk bakista dikkatimi cekenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Sequel Listesi: Durarara Gatchaman Working!!! Dragonball Non Non Biyori HYPEHYPEHYPE Listesi: God Eater: Oyununu bilmiyorum ama çok iyi diyorlar, animesinden de ümitliler sanırım. Chaos Dragon: Açıklamasını okuyunca bayağı hoşuma gitti. Urobutcher, Nasu ve Durararanın yazarının oynadığı rpg oyunundan anime yapmışlar ahahahah. Ama bunlar anime kadrosu değil sanırım, sadece oyuncular, kadroda göremedim isimleri. Ama yine de hype yapmaya yeter. İlgimi çekenler listesi: Rokka no Yuusha: Mystery tagı var, kesin izlerim. Konusu da ilginç gibi. Joukamichi no Dandelion: Seinen, picked up. Gangsta: ^ (+Manglobe) Gakkou Gurashi: Mystery+Horror+Seinen(+moe?). AOTS!!!! Gate: Konusu güzel gibi. Overlord: Konusu vasat ama yine de ilginç olabilir (+Madhouse) Ushio to Tora: Konusu vasat ama yine de ilginç olabilir. Monster Musume ve Kangoku Gakuende bütün sezon boyunca 20 dakikalığına ekranın tamamını kaplayan koskoca bir sansür efekti izliycez gibi geliyor :p Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai'de bu gruba dahil herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 flütçü kızı izlemeyi düşünüyordum zaten ikinci sezonu da geliyormuş, başlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 god eater idolmaster cinderella 2 drrr! 2-2 kangoku gakuen gits movie monster musume ve shimoneta'ya bakarım belki. öbürleri bekle gör. tam efsane sezon olacakmış opm yetişseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 oo gatchaman! gelsinde izliyek kangoku gakuen var bide ilginc olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 lan working geliyor hala konuşuyorsunuz atın sezonun geriye kalanını çöpe working lan working http://www.youtube.com/watch?v=QI-jADao_lw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Aaaabi müthiş bir haber bu... İkinci sezon openingini hiç değiştirmesinler. Hastasıyım. :D Bir de kangoku gakuen... Offf ter bastı beni taskete waysu prezidentu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 working'e sevindim baya. bide baya bi film yapacakmış bu sezon :D o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Wagnaria izlememistim hic, simdi bakmaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bu sezon patates gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 fak dis şit, en alta kadar inmemiştim. Öfff haikyuu filmi geliyor ve 2 sene bekleriz izlemek için oooooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 abi gate'in animesi mi geliyor OHA hell yeah! şunun için izlenir ya :D rod of steel http://a.mfcdn.net/store/manga/10956/01-007.0/compressed/c006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 baya fan service animesi var lan ama bu sezonun hype direk working kyoko san wa kyoko san ni kyoko san wo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CqjncDOGPhQ snake is best girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 oha allah taş yapar be rachne varken gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 oha gangsta god eater kangoku gakuen prison school durarara x2 ten bu dordune akarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OSrDLzd4viA oh bir seinen sonunda. karakterler black lagoon'dan sanki. genderbend balalaika var :P http://www.youtube.com/watch?v=nFhx4WJr2cg urobuçinin karakter assassinmiş. narita'nın çıkardığını karakterleri öldürüp duruyordur kesin ahaha. trailerdan generic shit tier birşeye benziyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Soyle The Pet Girl of Sakurasou ya da Toradora tadinda bir slice of life/romcom yok yine sanirim =( En sevdigim tur cok az saglam isleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 evet goremedim ben de. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Classroom Crisis belki. Uyarlama da degil, ne oldugunu gormek icin beklemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Soyle The Pet Girl of Sakurasou ya da Toradora tadinda bir slice of life/romcom yok yine sanirim =( En sevdigim tur cok az saglam isleniyor. working ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yeni bir sey istiyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 light novel islerine girmen lazim o zaman baka-tsukide bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Working'in ilk iki sezonunu bitirdim bu hafta. MY BODY IS READY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar